Jump to content

Brigate BL

Član foruma
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Brigate BL

  1. Nemojte tako o Srniću. U prvom pohodu na LE nas je bas gurao. Davao golove i to bitne, asistencije (Boaci u Pragu), i uz to defanzivno sjajno stajao.

    On je limitiran lik u nekim segmentima igre, ali je u vecini mečeva bio veoma koristan za tim. 

  2. I uz to sjetite se kakvu je ekipu zatekao Milojević na startu i šta je napravio.

    Jednostavno mi smeta pljuvanje po čovjeku koji je posvećen svom poslu i uradio je puno za ovaj klub. Ok ne sviđa se ni meni kako smo igrali, ali tri titule ,dvije LŠ i Liga Evrope zaslužuju bar poštovanje

  3. Nakon tri Evrope, mi imamo nekoliko puta slabiji tima (trenutno groblje ima puno bolji tim i sistem od nas) a za to zasluge idu Terzicu.

    Ne prodaje igrace kad treba (nakon Liverpula je mogao prodati Pavkova, nekoliko ponuda za Babica za njega nisu bile dovoljne a bile su milionske), a prodaje nasu djecu. Ja mu Joveljica, Jovica, Terzica nikad necu zaboraviti.

     

    Svaki klub ima promasaja prilikom dovodjenja pojacčanja ali mi smo prvi koji je bukvalno sve promašio ove sezone. A znas se cije su to zasluge.

     

    Ne znam ja bih Ivanica prije svega volio da vidim na njegovoj poziciji a ne na krilu. 

     

    Ovo je sistem bez sistema. Nazalost Deki ce imati puno tezi posao a nas ocekuje pakao u ljetnjem prelaznom roku. Treba da se rijesimo puno igrača i da pogodimo sa pojačanjima a iskustva nas uče da je to nemoguce

    I Kangu mozemo da zaboravimo. On traži preko milion evra.

  4. Terzić mi se smuči svakom svojom pojavom i pričom. 

     

    Na normalno pitanje odgovara arogantno, danas ladno reče da 60 posto budžeta punimo od transfera, ne zeli o dugu, Pantoviću.

    Njegova je sreća što je svečana prilika koju nismo željeli da kvarimo, pa se nismo mogli raspravljati sa njim. 

    Opet krivicu prebacuje na Milojevica i Mrkelu uz dodatak Kosanovića, samo je on čist.

     

     

     

  5. Terza i ekipa su toliko uspjeli da sjebu obične navijače da mi ni debi Dekija Stankovića više ne donosi toliko emocija.

    Kad se sjetim samo Robija i prve utakmice sa Borcem , uhh analize, pozitivna atmosfera, sta će donijeti kako će promijeniti. Mislim da sam nekoliko puta brisao naocale da se uvjerim da je legenda stvarno na klupi..

     

    A sad nažalost nije to to. A sigurno nije do Dekija, koji mi je možda i najgotivniji igrač nakon Barija

    • Like 3
  6. Krle je u Atini nekoliko puta govorio kako bi se sutra vratio u Zvezdu, čak mu je Livaja u šali dobacio da je dosadan i da već jednom ide ...

     

    Ovo za Joveljića je nažalost tačno. 

    Mali je imao samo jedan san a to je da bude naš prvi napadač i zato mi je žao što ga je uprava "otjerala". I kod njega je svaka druga riječ Zvezda...

    Jbg sa takvim igračima se možeš poistovjetiti

    • Like 1
  7. Sigurno da je Marin pao ali to se poklapa sa cinjenicom da mi ne igramo nista i da je sva taktika daj Marinu, a njega tuku , tuku i tuku ...Marko nije taj tip igraca da moze da istrpi batine vidjelo se to i na derbiju.

    Marin je nekoliko puta jos tokom sezone pizdio das loptu otkrijes se i ne dobijes pas. Jednostavno njegove reakcije pokazuju da on nije zadovoljan mnogim stvarima 

     

    Nas problem sto se tice Milojevica je jasan i to je broj stranaca. On se trudi rotacijama u timu da drzi kao igrace spremnim i da ce dobiti sansu u svakom mecu a u sustini pravi sebi problem jer nema jasan tim niti se on uigrava.

    Bukvalno u svako doba u zavisnosti od rivala i protivnika znam 11 koje ce izvesti Savo dok nasih 11 ( a gledam svaki mec) rijetko mogu da pogodim sve

  8. Kad treba kritikovati zna se ko se prvi javlja.

    Ono sinoc je od starta mirisalo na lose, od atmosfere u kojoj nije bilo nikakvog pritiska do sastava gdje se nicim izazvan pojavio Jovancic (iako je u dubokom kanalu, zvizduci sa zapada definitivno nisu trebali).

    Glavni problem je lova koja je data za "pojacanja". Ulozili smo za uslove u Srbiju veliki novac za igrace koji su trebali donijeti bar napredak u našoj igri a u sustini nismo dobili ništa.

    Van la Para je bacen novac, Garsija takođe, praktično duel nisu dobili. Sinoć sam počeo da žalim za Srnićem. Od njega sam bar znao da ne očekujem ništa ofanzivno, ali je taktički bar krpio svoje igrače. 

    Doveli smo igrace koji nam nisu donijeli nista i za to treba neko da odgovara. Dali smo za njih ugrubo oko 5 miliona a dobili smo partije koje su ladno mogli da odigraju i neki igracinz nase lige, plus smo rasprodali sve.

    Na Milojevica i taktiku smo navikli i to ce biti dok je on na klupi. Kritike na racuna sastava su opravdane. Vulic ti odigra nekoliko meceva u nizu kvalitetno i ti ga ostavis na klupi. 

    Marin je bio bas odsjecen a njegov govor tijela jasno pokazuje da je i njemu dokurcilo napucavanje. 

     

  9. Robi je legenda samim tim sto se vratio u Zvezdu koja je bila u raspadu.

    Imao je on svojih brojnih trenerskih mana, ali emocija sa kojom je dosao i radio moze samo da potvrdi da je veliki Zvezdas koji je u sve usao cistog srca i sa zeljom da vrati klub u vrh

     

     

    • Like 1
  10. Nakon odlicne sezone ekipa je uspjela da me toliko razocara svojim pristupom, da mi nije poraz od Partizana tesko pao. Ne volim kad od njih izgubimo u ne znam kom sportu a kamoli fudbalu a svojim odnosom u posljednjem mecu su me nasi igraci bukvalno umrtvili.

    Vec nakon 10 minuta sam vidio kud sve ovo ide. Bez ikakve apsolutno ideje sta i kako sa istim sastavim koji se mucio u proslom derbiju, bez krvi i volje i to je ono sto zamjeram. 

    Nevjerovatno je da igraci apsolutno nemaju nikakvu ideju pa i ne cudi sto je Marin popizdio nakon svega.

    Milojevic ne vidi nazalost neke stvari i gura po svom. Nakon sto su Jevtovic i Ebisilio pokazali da  mogu i ZELE da igraju on ih ne stavlja u tim. Vec ide na svoj vec naucen sablon koji je htio to on priznati ili ne provaljen.

    Nas je Partizan razbio takticki, stajali su tacno gdje trebaju i kako trebaju a mi smo izgledali kao ekipa sa malog fudbala koja jedva ceka kraj sezone.

     

    Ono sto je meni najvise zasmetalo je ranije prodaja Krleta i Degeneka. Ta dva igraca su bila okosnica, svi smo to vidjeli osim onih koji su ih otjerali iz kluba. Moj Krajisnik je rekao jednom da je bolje da suti o svemu i nije zelio da prica o odlasku .

     

    • Like 1
×
×
  • Create New...