Jump to content

Todo

Član foruma
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Todo

  1. 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

    @Kankkunen ako se kojim slucajem desi da Zvezdi treba wildcard da bi igrali EL, izaci iz Aba lige momentalno. 

    Aba nema učešće sigurno već 3-4god, već dobija wildcard, koja je do sada išla šampionu.

    U prevodu hteli su da se osiguraju neke Igokeje ili Budćnosti,da ako osvoje, kažu da nemaju  pravnu obavezu. U svakom slučaju ta beplatna pozivnica je išla do sad šampionu Aba lige, dok se druga koju traže sami klubovi se plaća, do prošle god 500.000 od ove 1mil.

     

    Ovaj možda nije upućen, ali usmene garancije za šampiona Aba lige su date.

    Pozz

    • Like 1
    • Thanks 1
  2. 8 hours ago, goldberg said:

     

    Isto tako je i Fenerbahce preferivao da se izivi na Maccabiju koji im je blizu na tabeli umesto da se kolju sa Crvenom zvezdom kada su im ovi pravili seriju. Isto vazi i za Armani koji je ovaj mec odigrao potpuno bez energije.

     

    To sto je Crvena zvezda najsrecniji klub po rasporedu jer su jedno 6 meceva dobili protiv ekipa koje nisu preferirale da se mnogo znoje u tom trenutku je stvar srece. Prosle sezone je Zalgiris imao barem 4-5 takvih pobeda, u ovakvom sistemu takmicenja, to se nazalost desava. Ono sto se takodje desava je da se od takvih rutinskih pobeda pravi atmosfera kao da je ekipa spremna da udje u seriju pobeda i kao da je to realan odnos snaga u ovom trenutku.

     

    Isto se desavalo i prosle sezone sa Partizanom kada su dobijali kod kuce Olympiacos i Real sa po 15+ razlike i isto se govorilo da je to realan odnos snaga u tom trenutku, da je ZOC upalio masinu koja sve melje. Ispostavilo se da to bas i nije tacno, tako ce biti i sada.

    Zvezda najsrećniji klub po rasporedu?

    Ekipa koja već dva duplo kola ima 4 gostovanja? Koja u 3 dupla kola 5 puta gostovala? Ako je to srećan raspored ja ne znam šta bih ti rekao...ovo nije imala nijedna ekipa druga.

     

    Toliko smo imali dobar raspored, da u preostalih 13 kola igramo kući skoro duplo više nego van BG....naš period lakšeg rasporeda tek dolazi, da li ćemo ga naplatiti zavisi pre svega i najviše od zdravlja igrača i ovih dzukela iz uprave da li će osvežiti ekipu sa kombo igračem i 4....

     

     

    Deo gde ti "odokativno" ceniš ko se trudio da igra protiv nas ili ne, ne bih da komentarišem....

     

     

    • Like 4
    • Thanks 1
  3. 5 minutes ago, Cooper said:

    Inače vi nemate ni jednog igrača u top 40 po minutaži i ni jednog koji igra preko 26 minuta u proseku.

    Mislim da je to neki trend kod vas prethodne 2 ili 3 sezone.

    Stalno ovde tražite igrače, a na prste jedne ruke mogu da se prebroje utakmice sa 30+ minuta bilo kog igrača u prethodne 2 godine.

    Skoro svaka utakmica u EL bar 11 igrača uđe u prvoj četvrtini.

    Npr. Nedović ne znam da li je imao 3 utakmice od 50ak preko 29 minuta.

    Ne znam da li imate toliki luksuz da rotirate i da čuvate igrače, ali valjda u klubu znaju bolje.


     

    Koliko bi mečeva u sezoni sastavili Teo,Hanga,Nedović ili Mitrović da igraju 35 min.....i koji bi bio rez bilp kog meča sa igraju po 35 min Lazić,Lazarević,Ilić,Davidovac.

    Ovo je nažalost nužno zlo, a ne nešto što trener želi....

     

     

    • Like 4
  4. 19 minutes ago, CuaTheTime said:

    Sabaz bi igrao kao u milanu da smo pravili ekipu oko njega (doveden kao lider) , a ovako smo samo nabacali igrace i ajde igraj

    Pa...Šabaz pored Shildsa, Pengosa, Melija, Berona, Vojtmana je bio "lider", ali to nije mogao pored Lazića, Lazarevića, Simonovića, Tobija i ostalih zvezda. Ne pije baš vodu da je to razlog ovog sramnog izdanja.

    Nije sporno, ni prvi ni poslednji  koji se nije uklopio u neki tim, nije klikno, ali zalaganje, bol u k...za sve i na kraju ovaj sraman potez pred meč sa jednim Realom pred 20 000 ljudi, govori o njemu kao čoveku. I svaka čast narednom klubu kome ne smetaju ovakvi ljudksi kvaliteti.

     

    Deo kako su mu Teo i Nedović uzeli tu ulogu....kamo sreće da je imao po neki njihov meč, imali bi bar 2 pobede više....

    • Like 3
  5. Dobro jutro cigani, kakva nova noć iza nas, puno vremena za analizu i traženja "slamke spasa". Dugo čitam forum, preko 10 god, nisam planirao da pišem, ali neka prvi post bude ova analiza.

    Napomena- svaka sličnost je slučajna😀

     

    Prošle god mi smo na 1-6 promenili trenera, i serijom došli na 7-6 ( skor koji ima naš veliki rival sad). Do tog skora došli  sa pobedama koje su sve bile na pola koša, bolesnim zavešnicama,produžecima i iskreno uz punoooo sreće, samo što smo to tada zvali Duškova magija i da čovek ne gubi egal završnice. Da li ima sličnosti/ da ne kažem identično kako je Partizan trenutnom na tom skoru, procenite sami.

     

    Sa druge strane Partizan na 4-9 ( pokodite ko trenutno tako stoji😉), totalno nezadovoljstvo na forumu, medju navijačima, čak i nisu igrali toliko loše koliko su izgubili gotovo svaku tesnu završnicu i nisu imali sreće.

     

    Onda im stiže Efes, gde gube 39 min sve miriše na 4-10 i baš kraj sezone, ja mislim Naneli daje neku trojku, dobijaju i sve se okreće, celaaaaa sezona.

     

    Nama u tom 14. kolu dolazi raspala Alba, ali kako igramo sa njom ja očekujem sličan meč kao njihov sa Efesom...

     

     

    Nama je na 7-6 skor prekinuo Milano koji je bio u teškom kanalu, oni idu u Kaunas koji je u teškom kanalu....

     

     

    Da kažem da smo dobili u tom periodu prva 2 derbija....da smo kiksali po Aba ligi i zbog toga izgubili prvo mesto...

     

     

    Zato, ajde da sačekamo i tu 14.rundu....😉

     

    Pozdrav

     

    • Ha-ha 2
    • Tuzno 1
×
×
  • Create New...