Jump to content

delgado

Član foruma
  • Posts

    6,000
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by delgado

  1. Kendra i Barkli sve lepo objasnili. Sjajna predstava momaka, od starta uigrano, fokusirano, brzo se povelo, pa onda i uvecalo vodjstvo, nakon primljenog gola nema panike vec se nasao nacin da se dokrajci protivnik. Nisam ranije gledao ovog Duaha, decko je na startu meca krenuo da pokazuje vestine i da stvara sanse, i onda odlicna realizacija kad je dobio priliku na doktorski pas Ebishera. Tek drugi mec u repki i odmah postize gol. Velika pobeda na startu i solidna i gol razlika. Prvenstvo je krenulo savrseno + se sacuvao i odmorio Saciri za naredne meceve.

     

    Vodi nas Murate Jakine!

  2. Kakva dva sjajna poteza DJJ - prvo ofanzivni skok i asistencija Grinu za polaganje nakon sto je promasio wide open tricu potom krade loptu od Tejtuma i odradjuje and one. Luka igra savrseno do sad izuzev tri slobodna promasena bacanja. Svaki potez mu je pravi

  3. Au Porzi koliko je ovo bio glup faul :ajme: 

    srecom po Boston, Dallas promasio vec 5 komada, morali su vise voditi posle ovakve prve

  4. 21 i nije puno obzirom na desavanja. Mora se biti oprezan, Dallas je ekipa koju nikada ne treba otpisati

    Sjajno poluvreme Seltiksa, bravo Porzi i bravo Jrue

  5. Video sam da je na 2-5 u trecem setu Fricko imao medical, nisam sagledao taj deo meca pa ne znam tacno na sta se zalio. Dosao sam na brejk loptu kada je uspeo da vrati brejk za 4-5, medjutim tad ga je servis prodao i poklekao je iako je spasao opet neke BP. Cak 25 brejk sansi u celom mecu je imao Rud

    U cetvrtom setu je odustao i da trci na neke teze lopte, ili je pravio par koraka i odigravao FH slajs iz ocaja. Morao je dosta veci impact da napravi servisom, nije ga sluzio danas. 
    Ruud je back2back finalista ovog turnira, ove sezone ima finale MC, titulu u Barsi i Zenevi, a RG je definitivno njegov turnir, nisam se ni nadao pobedi ocekivao sam ovih 3-1 za Norvezanina, ali mi je zao prokockanog prvog seta. Tu je mogao nakon izvlacenja da stekne veliku mentalnu prednost... Sada je najbitnije oporaviti se, spremiti za sezonu trave koja je bila ocajna prosle godine. U 2R je ispao od zaboravljenog Imera na W. Osmina finala je najbolji rezultat na RG, sada vec igra sigurnije na slemovima i ne gubi od anonimusa i samo tako da se nastavi, sezona sljake je bila odlicna.

     

     

  6. Fricko, prokleta luzercino!

    U prvom izvukao 2 bp/sp na  4-5, u tajbrejku vodio 5-1 {!} i uspeo da izgubi 6-8. U trecem setu poceo sa brejkom i 2-1, potom sam na kratko otisao do prodavnice i ocas posla je bilo 2-5 i uspeo je da vrati brejk i onda je poklekao kada je servirao da ostane u 3S, na 4-5. Spasao je 3 set lopte, ali nije izdrzao. Cak tri brejka je izgubio u 3S sto samo govori da ga servis ne sluzi nikako. Prvi set je volsebno prokockao. Steta sto ne koristi svoje sanse u ovako vaznom mecu. 

    • Like 1
    • WOW 1
  7. Opa, bravo Musko, stisnuo zube i iscupao TB. Uzivanje je gledati ovakav tenis u kasnim nocnim satima..

  8. Rud-Eceveri za ljubitelje pravog sljakastog tenisa. Jeftino Eceveri prodaje svoje servise, u igri nije los

  9. Evo da cestitam bratu @alpaka Bereta Sida konacno da se vratis brate, nedostajes na NBA temi opasno a i na forumu overall. Dao si dosta dobrih prognoza i ovo si sigurno i ocekivao i od tebe se moze sto sta nauciti i o fudbalu.

     

    Adejemi imao sansu da zacini finale, trebao je odmah da sutne a ne da dribla golmana. Carvajal od 173cm daje gol glavom, neverovatni Real. I onda Vini greske ne prasta. Po meni, nepotrebna izmena Rojs/Adejemi. 

     

    Na kraju je Dortmundu ispalo super, dosli su do finala i igrace kao peti LS i dogodine, a realno su iskoristili i laksi zreb do finala. Daleko teze prepreke bile su Realu i Siti i Bajern i ovo nisu mogli da ne iskoriste. Zasluzeno.

    • Like 1
    • Love 1
  10. Stavio sam smajli, pa kad sam video nastavak, udario sam remove ;D

    Nemam pojma sto mislis da sam Nadalov navijac

  11. Kako da ti kazem... nisam Nadalov navijac ;D

    Kukate bezveze a Novak za sada ima potpunu kontrolu

  12. Prodje Fricko u petom setu, moralo je da se radi maksimalno za najbolji rezultat na RG - 1/8 finala. Nakon prva 2 lagana seta, izgubio je TB pa i odmah brejk u 4s, vratio se ali ipak 7-5 sa inspirisanog Kokija. Navijanje odlicno, jaka atmosfera. U petom setu je u 2 servis gema spasio po brejk loptu, jednu dobrim servisom, a drugu posle II servisa kombinacijom kik servis, pa fh viner na balonjaru. Kada je to pregurao, pravi brejk sa nulom na 3-2 tako sto je odigrao dobro u defanzivi, i potvrdjuje ga do kraja. Tanasi sva 3 meca odigrao u pet setova...

     

    Da vidimo sad Ruda i Eceverija.

     

     

  13. Struf je bolje igrao do prekida, imao je 2-0 u 3. setu(1-1) i onda je usledio duzi prekid zbog kise i posle nisam ispratio, preokrenuo Alex i dobio u 4 seta.

    Shapo ispao ali uzeo set, Felix razneo Sheltona, McLe moras biti zadovoljan. 

    Ladno Grikspor imao ogromnu sansu, otpratio sam samo poslednji njegov SG i super TB gde je Zveki izbriljirao. 

     

    Fricko krenuo jako vodi 5-2 i poteze neke bombe iz FH-a. 

  14. Moram da odam veliko priznanje Dallasu i sigurno nisam ocekivao da dodju do finala, mislio sam da ispadaju u svakoj seriji do sada. Prosto sam ih potcenio, a oni su nakon trejdova postali sila sa dodacima PJ+Gafford. Izbacili su LAC, OKC i MIN, postali tek posle Majamija '20 drugi #5 seed koji je usao finale. Veliki podvig su izveli Mavsi dobivsi sve serije pre i gejm 7 a bez homecourta. Gubli su i protiv LAC i OKC 1-0, okretali, igrali hrabro, u kost, kurcevito ali sa pokricem. 

     

    Boston je tu opet, drugi put u tri godine u finalu, ovoga puta kao ubedljivi #1 seed, imaju homecourt, prosli su bez ikakvih trzavica sa samo 2 izgubljene utakmice, ovo je sansa za ovu generaciju kakva ce se retko ukazati. Porzingis se vraca za finale, tako da ce biti kompletni i opasno opremljeni za plejof bitke. I Tejtum i Doncic za svoje godine imaju zaista ogromno iskustvo i veliki rezime, tako da ce jedan od ovih dvojice majstora uzeti titulu u ranijim godinama neki mnogi velikani ove igre. 

     

    Bice zaista uzivanje ovo finale, ali ovoga puta sam uz Boston, drugi put u zivotu, posle finala '22 kad su me prodali. Radio sam i gore stvari u zivotu od navijanja za Kelte, sta sad. Koliko god ih ne voleo a ni Tejtuma kao superstara, beli Harden me sve vise nervira iz dana u dan.

     

    A i uzivanje bi bilo da Boston osvoji zbog Mikija, pa da posle Sitijeve titule zali i za Bostonovom ❤️ 

    • Like 6
    • Ha-ha 6
  15. Ma dobar si, Felix ti je u ok poziciji, servira sutra za prvi set cim se vrate. Shapo ako prezivi ovih 40-40 na startu u servis gemu, ko zna, novi dan je ;D

    Ocekujem da Fricko dobije Kokinakisa sa 3-1. Nemam pojma kako Tanasi igra ovih dana, ali znam da je dobar server. 

     

    Struf ove sezone igra ozbiljno i mislim da je u prednosti u odnosu na DeMinora. Rud-Eceveri & Cerundolo-Paul jaki mecevi, moguci peteserci. 

    Zveki i Meda trebalo bi da idu dalje bez vecih problema, pa i Rune i Novak. 

     

    Sto ne navijas sa mnom za brata Fricka, bukvalno ima karijeru (rezultatski) kakvu bi Tipsa imao da je ostao zdrav. 

  16. Jeste. Banjac mu vec prognozira top20 do kraja godine ;D

     

    McLe, eto ti, Hurkac vodi 2-0 protiv Shape 😛 

  17. Arnaldi rasturio Rubljeva, uopste me ne iznenadjuje jer decko igra kao zmaj a Rubljevu je malo dovoljno da pocne da dobija nervne slomove za redom. 

    Sledeci zanimljiv mec vredan pracenja *potencijalni upset Hurkac-Shapo

  18. Garbage time krenuo u drugoj cetvrtini, Meklaflin dobija minute.

    Nema sta, mogu samo da skinem kapu Luki i svima u Dallasu za ovo.

×
×
  • Create New...