Jump to content

kkp4ever

Član foruma
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kkp4ever

  1. Bas cudno sto kurlsus na forumu nastaje kad gube ovi koji podrzavaju ovu iteraciju Covicevog kluba dok kad je KKP sve je bilo ok :)))))) jako cudno.... Jedva su preziveli proslogodisnju seriju protiv Reala :))))

    • Like 2
    • Ha-ha 2
    • Tuzno 1
  2. 3 hours ago, Markoss said:

    Avrama su vasi najverniji smarali posle one izjave da je bitno da svi budu zivi i zdravi. Posle toga je definitivno prelomio da ce da ide. Nije kao generalno bio zadovoljan, ali posle toga je prelomio. 

     

    Hvala Bogu. I neka je ziv i zdrav. #krstimsedokovopisemirukamidrhti

  3. 4 minutes ago, Don Dusko said:

     

    Ima sto pitas?Reagovace se sve u skladu s vremenom.

     

     

    Hvala. Ne zelim da se mesam u rad administratora jer sam ja kerov q na ovom forumu ali ga pratim iz razloga sto ne zelim da citam partizan.net/rsb budalastine i ocekujem da ovde budem oslobodjen od toga.

    • Like 3
    • Ha-ha 1
  4. 19 hours ago, BattleBender said:

    Rakic nije borac. Rakic je atleta, hardworker koji je naucio da izvodi udarce sa nekom fundamentalnom tehnikom.
    Jednostavno nije talentovan, ne oseca borbu, nema promil improvizacije, i bas se vidi da panici kad je fajt promil van plana.

     

    Apsolutno. Ali i dalje mislim da ima nade za njega, tek mu je 32 godine, po meni morao bi nesto ozbiljno da presece u sledecim pripremama, mnogo je bolje izgledao dok je isao u ATT( znam da su u tom momentu bili losiji protivnici ali opet).

     

  5. Ne lozite se, dok god zlotvor ima drzavnu kasu da potplacuje idiote opozicija nece ici napred... Moj deda od 84 godine drzi zvalinu sliku pored televizora, probao sam hiljadu puta da ga opasuljim ali ne vredi, odgovor tih omamljenih penzionera je da im niko nije dao toliko para kao on, koji god argument da sam izvukao, na mom konkretnom slucaju sam dedi obecao dupli novac za svaki bonus koji im degenerik isplati ali nije moguce dopreti do njih, jednostavno su hipnotizirani i to je to... Najgluplji, najdebilniji narod u Evropi i ne zasluzuje bolje, ko moze neka trpi, ostali begajte sto dalje i sve najbolje...

    • Like 6
    • Thanks 1
  6. 1 minute ago, Redstar0356 said:

    Ma da bre, tukli se sa nama, tukli se sa Hemofarmom pre, sad je na red dosao i Real. I opet oni nisu krivi. Pa ima li jos neki klub sa toliko tuca u istoriji? Nema, a bas cudno da nikad oni nisu krivi. 


     Ali kako vam ne dosadi vise, ja gotovo da ne pisem na forumu, ali citam, da li imas i gram mozga u toj rsb glavi pre nego sto kliknes na submit dugme? 
     

    Da li mislis da ja sad treba da napisem,

     

    ”Tuklli su se protiv Antverpena,  tukli su Kibua Stjuarta protiv Vojvodine, tukli su Milutinova, kapiten im je napadao navijace koji pevaju protiv gazdinog sina” etc

     

    Zasto imas potrebu da napises ova sranja na topiku evrolige, zadrzi nekad to sto imas u sebi, zasto mislis da u Zvezdi igraju ( ajde da kaze mirniji ) igraci nego u Partizanu, ili obrnuto… 

    • Like 7
  7. Evo da napise nesto lik koji skoro nikad nista ne pise 😄 a i kad pise to nije nista pametno jer nemam vremena da se udubljujem u rasprave sa ljudima i uglavnom samo citam 😄

     

    Ostavite Chaosa na miru, desava se i najboljima, meni omiljeni forumas, desavalo mi se gomilu puta da udjem na forum, zatim samo na njegov profil i vidim da li je pisao nesto, ako jeste, procitam i gasim tab foruma u browser-u...

    • Like 2
  8. On 7/16/2021 at 1:42 AM, Laki21 said:

     

    Jel vi iz regiona imate sertifikat kad navraćate?

     

    Stigoh iz Foce sa raftinga pa nisam imao internet konekcije da odgovorim ovom doajenu b92 foruma 😄

     

    Hvala na komplimentu ali i tvojoj sertifikaciji tj dijagnozi dovoljno govori tvoj yt kanal 😄

     

    Pozdrav Lazo

    • Love 1
  9. 7 minutes ago, Takeshi_Kovacs said:

    ovo je tek bezveze

    imamo vec 3 razlicita saopstenja:

    - nikola se vadi na denver

    - denver kaze podrzavamo nikolu sta god da odluci

    - nikolin tata kaze nije to, ima drugi, pravi razlog, ali ne bih sada o tome

     

    mogao je samo da kazem ne osecam se psihicki i fizicki sposoban da izdrzim napore koje to iziskuje i to je to

    nema potrebe za ovom dramom

    kvota 1,05 da misko sledeci izlazi sa saopstenjem na temu jokicevog neigranja

     

    Zvuci kao da ce Nikola postati otac...

    • Like 2
  10. 40 minutes ago, berti said:

    Na stranu senilni Sakota i sve ostalo, valjda je i malom detetu sve jasno. Ta hobotnica sastavljena od medija, saveza i sudijske organizacije i svega sto ima veze sa kosarkom radi punom parom. Mediji  koji 100 puta daju vecu pažnju EC u odnosu na EL, savez koji vodi dokazani kriminalac i zvezdomrzac, sudije koje nas kradu protiv jedne Mege a taman posla protiv ovih. Kuknjava i plakanje zbog navodne ugroženosti dok se kamara para sliva u taj sns kružok, trener koji se savrseno uklapa u sve to. Uspeli su da podignu lestvicu u odnosu na Vujosevica.

    Ja ne znam sta se desavalo u Grckoj pa je doslo do toga da Olimpijakos igra u drugoj ligi, ali znam da bi prvo sto bih uradio posle hipoteticke A licence je neigranje u bilo kom takmicenju u kojem je kkp. Prosto mi se zgadilo. Nije to stvar pobeda i poraza, apsolutno bih se isto osecao i da smo pobedili, kao sto sam se isto osecao kada smo ih prosle godine dobili.

    Bukvalno sekundu vise ne mogu da gledam kada igramo protiv kkp, ni sekundu. Vodili 50 razlike, gubili 100 razlike. Isti osećaj.

     +1991

    • Like 2
×
×
  • Create New...