Jump to content

Perkos2

Član foruma
  • Posts

    12,915
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Perkos2

  1. Koliko je ludilo zahvatilo Srbe pokazuje i ova histerija oko izlaska ili bojkota izbora. Za to vreme disciplinovana "vojska" sns glasača oštri olovke i dobija raspored gde da glasa. Ne zanima njih ni Marinika ni Ćuta ni Lazović ni Savo, ne zanima ih ništa sem da odrade zadatak i AV zadovolji svoje gazde. 

  2. Vi stvarno verujete u trenerske zasluge Vladana Milojevića? Ajdr eto da taj kup sa Čukom uzmem kao veliki uspeh ali sve ostalo van Zvezde je više nego tanko za ozbiljnog trenera. A ozbiljan trener kluba kao što je Zvezda  se ne prepucava sa rivalima. O tome šta misle navijači o današnjoj Zvezdi pokazuje se iz nedelje u nedelju na Marakani. Neće galamom na trenera Kragujevca dovesti ni pet navijača na stadion, naprotiv samo će ih oterati.

  3. 1 hour ago, Steve Gerrard said:

    Daleko od toga Coksa da podrzavam ili nesto priblizno, seljacki jeste sto se prelazi u pionir zbog svega ,al ajde da sami sebi postavimo pitanje-gdje smo svi mi proslu utakmicu? Dal zasluzujemo mi kao mi( jebe mi se za covice dozete terzice vucice itd) nesto puno da pricamo kad u vecini situacija kad nam guzici ne treba, nema nas ni u ludilu u dvorani? Grobari ispadnu iz evroligr hala im puna, mi ispadnemo pionir jedva napunimo.

    Zapitaj se nekad da li je do nas ili do čovića i terzića koji ni na derbiju ne može sever da napuni. Nisu ljudi slepi ...

    • Like 1
  4. 16 minutes ago, Sinisa85 said:

    A inače čović priča samo istinu,pa pošto ništa ne laže sigurno nije slagao ni tih 12 hiljada.I ja sam više za to da se igra u areni ali mi je malo iritantna ovolika histerija,pa kao 12 hiljada sezonaca,ništa se Čoviću ne vjeruje al sad je to istina.Godinama smo igrali u tom pioniru,to su max 3 utakmice u kojima bi valjda prioritet prioriteta bio da dobijemo a ne da se stvara neka atmosfera gdje se kao neće ni gledati i slično ako bude u pioniru..

    može da igra i u Železniku( da drmate koševe) i da osvoji titulu apsolutno me ne zanima sve dok je taj ološ na čelu kluba

     

    • Like 3
  5. 18 minutes ago, Sinisa85 said:

    A inače bi nam prvi put bilo da igramo aba finale u pioniru?

    Meni je najbitnije da dobijemo to finale pa makar i na mjesecu igrali.

    Mi kao da smo rodjeni u Švajcarskoj pa nismo prošli šta smo prošli,pa nam je problem što nećemo imati numerisano mjesto na koje možemo sjesti ako udjemo 5 min prije početka utakmice.Pa meni u takvim utakmicama predstavlja zadovoljstvo ući sat sat ipo prije početka.

    A nemojte samo o tih 12 hiljada sezonaca.

    može tebi da bude zadovoljstvo i da ujutro uđeš u dvoranu ali to je samo tvoj problem a očigledno nisi kupac sezonske karte kad tako razmišljaš

    lično još pre korone prestao sam da kupujem sezonsku, svaka ljubav ima granice pa i ona prema Zvezdi, jednostavno ne može čović večito da me vuče za nos 

    ovu završnicu aba lige neću ni na tv da gledam koliko je uspeo d ami ogadi klub, još malo pa kao terzić

    • Like 2
  6. rđavom glasaču opozicije sve nešto smeta

    smeta što su u opoziciji tipovi koji nikad nisu nikog pobedili na izborima ali su i dalje tu

    smeta što je neko iz opozicije za Kosovo a neko protiv Kosova kao nezavisne države

    smeta što neki iz opozicije vole Rusiju a neki i sarađuju sa njom

    smeta što je neko previše udesno a neko previše ulevo

    smeta što se pojavljuju neki novi likovi pošto niko ne zna za njih pa su odmah sumnjivi da su vučićevi

    smetaju pokreti i grupe koje se bune protiv određenih problema u državi

    smetaju oni koji su za bojkot ali i oni koji nisu za bojkot

    ispada da samo ne smeta da AV i dalje ude na vlasti 

    • Like 2
    • Thanks 1
  7. Voleo bih i ja boljeg igrača od Stamenića kao i bolje bekove i boljeg centarfora ali nema trenutno u klubu a kako kupujemo teško da ćemo ih u skorije vreme i videti.

    Momak igra sasvim pristojan fudbal uz vrlo normalno ponašenje i zaslužuje mesto u ekipi a sad ako dovodu Matića ili Grujića na tu poziciju neću se buniti.

     

  8. 9 hours ago, pentatonika said:

    Napisa neko da će Stamenić biti ocenjen sedmicom. Eno na Mocartu zaista sedmica. "Odlikaš danske škole fudbala".

    Imam donekle razumevanja za Milojevića jer je kup utakmica, pa je rezultat više u prvom planu nego u prvenstvenoj. Ne sviđa mi se kod njega što potencira statistiku kad rezultat nije dobar, npr. kad je bio nerešen derbi, i obrnuto. Malo mi to jajarski.

    Onaj Olajinkin gol mi više kao neki outlier nego znak da se popravlja. Kod prvog gola onaj udarac glavom ne znaš ni šta je hteo, da li da asisitira ili da gađa gol. 

    Stamenić ima kvalitet u određenim postavkama igre, dobar je u presingu na protivnika, ima ga na skoku pa ako uspe i da se tehnički nadogradi može da bude ful igrač, nikako ga ne bi otpisivao a pokazalo se juče da on i Hvang odlično sarađuju a i Zvezda igra dosta brže bez Kange. Potreban je taj extra igrač na sredini koji ima završni pas a nije operisan od ostalih segmenata modernog fudbala( nije lelemud).    

    • Like 8
    • Thanks 1
  9. 2 minutes ago, Constantin said:

    Još ako se vakcinisala u Srbiji.....Moguće je da se dogodi izvesna nestabilnost ukoliko ona pobedi jer to, izgleda, nije po volji Albanaca ?

    mislim da ona nije problem nego Mickovski koji vodi Vmro, taj je poprilična bukva ali kao što već ranije rekoh običan narod je razočaran odavno pa se sad sveti Stevi i "komunjarama" a u stvari za sve je kriv Zaev

  10. On 4/21/2024 at 3:51 AM, Bugl Khan said:

    Kolko sam čitao njihove forume, suđenje je tamo horor. Jedan klub ima baš jaki vjetar u leđa. Sad, šta je ovo sa Željom, ne znam. Moguće nešto kao talijanska druga pred kraj prvenstva. Kad je kod na X 1.40. Ugl, u BiH ligi je sve moguće. 

    Pusti forume pogledaj neki meč pa donesi zaključak. Suđenje je dupo bolje nego u super ligi Srbije a ta o kojoj pogotovo Sarajlije kmeče nike videla penala ko zna kad nito nekog posebnog guranja od strane sudija. Imaju protivnika koji je krenu u pobednički niz kao Zvezda u Srbiji ali to nikom ne smeta.

×
×
  • Create New...