Jump to content

Mat Cauthon

Član foruma
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mat Cauthon

  1. On 11/16/2023 at 10:52 AM, sasha arsenal said:

    Pročitah ponovo Prvi Zakon od Aberkrombija.Trebalo mi je nešto lako za čitanje i moram priznati da mi je prijalo vratiti se najzanimljivijim likovima u žanru.Prosto sam progutao nekih 1800 stranica za 20-ak dana.I ovaj put mi se događalo da usred čitanja zatvorim stranice kako bih se slatko ismejao.

    Razmišljao sam da započnem Junake koje imam na polici,ali nešto nisam siguran da je jednako dobra kao ova trilogija.Ako je neko čitao,dobrodošli su utisci :classic_smile:.

    Poneo sam na posao dve knjige-Prolaz i Proces od Kafke.Ovu prvu sam već čitao.Videću u toku dana za koju ću se odlučiti.

     

    Evo, da napravim i prvi upis. 🙂

     

    Oduvijek sam veliki fan fantazija. Kao i mnogi, počeo sam sa LOTR, ali serijal koji me baš vezao je Džordanov "The Wheel of Time". Zbog posljednjih knjiga iz serijala sam se zakačio i za Sandersona.

     

    Svijet "Prvog zakona" mi je sjajan, obožavam tu mračnu atmosferu i Aberkrombijev humor.

    Prije par dana sam završio posljednju trilogiju "The Age of Madness". Iako je, bar mi se čini, malo "mekša" u odnosu na prvu trilogiju, i dalje su to sjajne knjige. Aberkrombi mi sada malo više vuče na Sandersona. Uglavnom, tople preporuke.

     

    Sinoć finiširah Yalomovo "Liječenje Šopenhauerom" (Obožavam sve od Yaloma), pa sam sad na slatkim mukama šta da počnem. Stoji mi Malazan, ali nikako da počnem. Malo me plaši  >8000 strana (poučen sa 12K koliko ima WOT 🙂 ).

     

    • Like 3
×
×
  • Create New...