Jump to content

ras kass

Član foruma
  • Posts

    4,228
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ras kass

  1. 57 minutes ago, Klotzen said:

    Dosta rusofilije u vladi. Nadajmo se da se parizer nije odlučio za "kamikaze politiku"

     

    Pored ovakvih kadrova, on izgleda normalan. Mozda je to i cilj. Al mi ne deluje da je ovo on previse kadrirao, nego su se oni medjusobno klali za fotelje, pa posto niko nece da se makne, kompromis je da imamo 65 ministarstava.

  2. Nadam se da ce Cavi ostati u trenerskim vodama. Mozda da preuzme neku serie a ekipu. Barsi je doneo jednu titulu. E sad sto oni ocekuju stalne uspehe sa omladincima I bez para....

     

  3. Pa niko nije za bojkot, nego je trebalo insistirati na pomeranju za jesen. Ovako su skocili na prvu kosku, a realno nista dobili nisu. Uglavnom su prvi progutali oni sa slabijom infrastrukturom, sto mi govori da im je cilj da pokupe neka odbornicka mesta, dobiju neke pare.. Npr Dobrica Veselinovic deluje kao neko ko bi slavio dan i noc ukoliko bi bio predsednik opstine Stari Grad ili Savski Venac.

    Ukoliko propadnu, niko im na ulice vise izaci nece. 

  4. Ja bih rekao suprotno, da je zainteresovanost daleko manja, jer nista promenjeno nije. Kad krenu fantomske liste, preglasavanje u gik-u, nove kupovine i sl. jos ce vise opasti. Deluje mi da zeleni, psg i ostali pre zele da se vise osamostale nego sto misle da mogu da pobede. Imace problema i uzi centar da osvoje. 

  5. 7 hours ago, sasha arsenal said:

    Napisah već-Arsenal večeras igrao bez krila.Baš su loše odigrali Saka i Martineli.Vratili se u mod kao protiv Vest Hema i Fulama pred kraj godine.Sad bi valjao neki Dubai.Ode i ova sezona.

    Arsenal prvo golmana da kupi. Broj jedan krivac sto ispadoste od losije ekipe je Raya.

  6. On 4/4/2024 at 1:08 AM, delgado said:

    😄Zaista ne bih voleo da Liverpul ili Arsenal osvoje. Dobro, mnogo je gore da osvoji Arsenal.

     

     

     

     

    Jes vala, bolje da osvoji ekipa koja od 2009. redovno krsi ffp pravila.

    Kad Pep krene da kaki kako jedva ceka da se odluka donese, treba mu reci da se sve rasteze jer City odbija da saradjuje.

  7. 2 hours ago, Klotzen said:

    Dosta pljuvačine po Bobanu jedino nisam proverio da li je istinito da često gostuje po režimskim medijima u zadnje vreme ? Spominju se tanjug i informer. Ako je istina voleo bih da vidim neku od tih emisija da vidim kako se tamo ponaša.

     

    Gostuje na kurir TVu i izdominira nad rezimskim botovima. Izrazito antirezimski nastupa.

     

     

     

    Ima I boljih emisija gde je daleko ostriji, al naletoh na ovu.

     

     

    • Like 1
    • Thanks 2
×
×
  • Create New...