Jump to content

Celendzer

Član foruma
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Celendzer

  1. 1 hour ago, Skyglider said:

    Sve to stoji sto si napisao i mogu da se slozim. Stvar je samo u tome sto Vucicu ovakva opozicija, koju predvode Djilas, Jeremic i Bosko, u potpunosti odgovara. Jer zna da oni nemaju kapaciteta da ga ugroze. Zbog toga je bitno da oni nestanu za opozicione scene, da bi mogao da se stvori siri opozicioni front sastavljen od normalnih intelektualaca i neiskompromitovanih politicara.

    Ja sam recimo spreman da glasam za Aleksandra Olenika, jer su njegovi stavovi ono sa cime se slazem. Ali ako se nadje u kolaiciji sa Djilasom, Jeremicem i Boskom, apsolutno ne. Prosto ne verujem u slobodu koju treba da mi donese Bosko Obradovic, koji je sa svojim sektasima do nedavno upadao i prekidao tribine Pescanika. Dakle, da mi slobodu donosi neko ko je donedavno, nasilno, sprecavao ljude da se slobodno izrazavaju ? Thanks but no thanks. 

     

     

    Nisi mogao nista svezije da nadjes od govora prosiptarskog lobiste od pre 11 godina? 😂😂

    WTA

    Monika predala, Olga se plasirala u GZ Rabata. Moguce protivnice su: Sakari, Ribarikova, Tormo i Ajla.Jasno je ko je pozeljan od ove 4 da padne.

  2. Upada Filip 99,9%, lepo je sto cemo opet imati ovoliko predstavnika na GS u muskom singlu. Sa druge strane Viktor Troicki i Nikola Mau upravo ozivljavaju karijeru na vreloj francuskoj sljaci 😊 Vodi Vikor 5-4*..

  3. Lajovic bas i nije imao srece sa zrebom u Estorilu kad uzmemo u obzir da je nosilac, Filip je dobro prosao jer sumnjam da ce se Fabio zezati sa 250-icom nakon osvojenog MC ali je pitanje koliko je svez i spreman posle Budimpeste.

×
×
  • Create New...