Jump to content

Tanatos

Član foruma
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tanatos

  1. Zvezda prodala Mustafu

     

    Quote

    Crvena zvezda će od ovog posla inkasirati 400.000 evra, bez procenata od dalje prodaje, šti je i više nego dobar posao ako se uzme u obzir da je ofanzivni deo tima popunjen i da bi Mustafina vrednost teško rasla u polusezoni u kojoj se igra samo na dva fronta.

     

    Quote

    Prema informacijama Informera, crveno-beli će na ime transfera dobiti 500.000 evra u cugu, još 100.000 evra u slučaju da se aktiviraju određeni bonusi, a pripašće im i 15 odsto od naredne prodaje 22-godišnjeg krilnog veziste.

     

    Ko je otkrio koliko su se utalili Terza i ekipa 😀

    • Like 1
    • Love 1
  2. 44 minutes ago, Decembarski said:

    Gde je i šta radi Štime zna li se šta,?

    Quote

    Katastrofa, koja se dogodila u blizini granice sa Sirijom, odrazila se i paralisala je i ostale delove zemlje, što su za Sportal potvrdili košarkaški trener Dušan Alimpijević, koji predvodi tim iz Burse i košarkaš Vladimir Štimac, koji igra u Istanbulu. Njih dvojica žive daleko od mesta događaja, ali su apokaliptične scene i strahota koja se dogodila tema broj jedan, pa su informacije odmah jutros stigle i do njih.

     

  3. 12 hours ago, mare80 said:

     

    Meni je bez premca Misdongard ili kako već ...

    Šije i Sikimića i Šilju i Tomanea za dva koplja ... 😄

    Jao kad se setim kako je jednom srpski Murinjo objašnjavao da je odigrao lošu tekmu jer su mu se smrzli tabani 😀. Među velikanima u napadu ne sme zaboraviti ni veliki Ifeani Onjilo koji je na preporuku Džaje (video ga jedno poluvreme u Javoru i rekao "to je igrač za CZ") došao za tričavih 400K verovatno i neki procenat ako se dobro sećam...

  4. Quote

    "Teško je pronaći reči da opišu ono što ovaj odlazak predstavlja za mene nakon pet provedenih godina u klubu. Želeo ih da se zahvalim svim saigračima s kojima sam imao prilike da se družim i sa kojima sam delio toliko prelepih momenata. Hvala svim radnicima u Crvenoj zvezdi! Takođe, želeo ih da zahvalim navijačima na velikoj ljubavi i na tome što su me uvek podržavali. Želim vam sve najbolje u budućnosti i vidimo se uskoro", poruka je El Fardu Bena putem Instagrama.

     

    • Like 7
    • Love 2
    • Thanks 1
  5. Quote

     

    Bukarija smo platili dva miliona, a ozbiljni igrači koštaju. Fudbleri Monaka koštaju po 30-40 miliona", pojasnio je direktor Zvezde.


     

    a ne tako davno u euforiji nakon odličnog početka sezone Madjija kaže


     

    Quote

     

    Generalni direktor Crvene zvezde je potom pričao o pojačanjima koja su stigla tokom leta.

    Vidim da mediji pišu dva miliona evra, ali mi smo Bukarija platitli tri miliona evra.

     

     

    Verovatno moramo da čekamo kraj sezone i sigurno osvajanje titule da bi doktor rekao  pravu cifru...

    • Ha-ha 2
×
×
  • Create New...