Jump to content

СамоТи3

Član foruma
  • Posts

    314
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by СамоТи3

  1. Ја уопште не би волео да се форсира прича о нападању Ф4 или Евролиге као што наши и ове сезоне причају јер ако немамо једном Колсону да дамо мало више пара од онога што смо хтели онда те приче не вреде ништа јер он није најбољи играч на тој позицији у Евролиги па да има ко зна колику плату сигурно не би имао више од Калине. 

     

    Ако нам је Даум једина опција сигурна не верујем да ћемо успети да направимо нешто ни следеће сезоне јер опет ће остати рупа у тиму и ослонићемо се на играче за које смо видели да у Евролиги не могу да достигну тај ниво као у Аба што могу нпр. 

  2. Не знам где ћемо са толико играча, ако Дође Калина онда и он и Рокас ће се вероватно спуштати на 4 по потреби плус Давидовац плус овај Даум и сад на то све још једну зверку као стартну четворку не пије ми воду то уопште. 

  3. Ако већ оћемо да нападамо саму завршницу Евролиге мора добро да се отворе наши не можемо са неким играчима који ће као код нас да експлодирају, а нигде друго нису да правимо резултат. Отворите се доведите Клајбурна на 4 или Шенгелију уз све ове најављене па после и да ставите цене сезонских 20 30 посто скупљим неће бити проблем. 

    • Like 1
  4. Ако ништа друго довели смо играча од 25 година, а не неког од 33+ да се прича опет старачки дом итд, који може да буде добар залог за будућност и да имамо сигурност у рекету у наредним годинама као другу опцију а што да не и да напредује толико да буде и први центар. 

     

    Има сајз, добро штити обруч игра пик, не очекујем да одма уништава Неба, Лесора, Тавареса али нека буде пристојан у Аба лиги а за Евролигу видећемо није никад ту играо тако да не очекујем не знам шта. Добро дошао! 

    • Like 1
  5. Калина покрива лагано четворку ту је Давидовац, Кабокло би уз Јага био пет пута бољи у нашем систему него у Партизану. Наравно да би волео да дође дупло боље појачање али такође знам да може да дође и дупло гори од Кабокла тако да не знам шта да мислим искрено. 

    • Like 3
  6. Гледам управо Виртус Армани, овог Девона Хола и Лундберга кад би могли да доведемо ако не следеће сезоне можда оне тамо, мислим да нам баш такви типови играча фале за неки искорак. 

     

    Наравно Шилдс је класа али неће сигурно Армани дозволити да им оде такав играч. 

    • Like 1
  7.  

    https://twitter.com/pratim_vas_samo/status/1797743715706122386?t=hgtEB12n7uDNvc88nTbIbQ&s=19

     

     

    Сваку врсту могућу користе при сваком контакту да исфлопују, ово једноставно не може да буде случајност, то изгледа имају посебан програм на тренингу како изнудити фаул. Аврамовић док игра одбрану и док се креће кроз блокове и у нападу и у одбрани има бар 3 4 покушаја и бацања некако неприродно да изнуди фаул у нападу. 

     

    Читао сам негде званична правила да овакво улажење у цилиндар играча при скоку јесте фаул. И мени је прво деловало да је у скоку било и да није фаул али Ледеј скаче у Митровића и на леђа буквално му пада а Митровић вертикално. Баш необична ситуација неки судија ово суди неки не. 

     

    По мени није преломило ово јер је Партизан имао шансу због наших грешака промашених бацања на крају. Ако ћемо о суђењу Партизан не би ни дошао у егал да нису судије свирале фаул од Давидоваца уместо фаул у нападу добише ни из чега 4 бацања. 

     

     

    • Ha-ha 1
  8. Ма многи су насели на причу око небитног турнира КЛС и тако то. То су само приче да се нађе алиби унапред када су они освајали 13 година заредом било је итекако битно. Причом да су наше судије и да је наша лига су стигли до жељеног резултата да буде суђење лоше и на нашу штету више. 

     

    Однос бацања у последњој четвртини 4-13 а они само 2 коша из игре за 10 минута кошарке. Давидовцу шта су судили за фаул и плус техничке две катастрофа. 

     

    Нисам веровао када је Жељко показивао и аплаудира судијама за ситуацију када се суди фаул у нападу Ледеју који је намерно испружио ногу да би добио 3 бацања и то тако да је могао да повреди одбрамбеног играча, оно је морала да буде техничка. Срамота ме било шта гледам али добро он можда стварно не види. 

     

    Дејану Давидовцу дати пара колико оће али не мора да игра до финала или утакмице за трофеј, једино ако не почне да гледа и игра сваку уткамицу као да је финале, јер је данас уништио и Ледеја и комплетну екипу Партизана. Капа доле. 

     

    Ми имамо проблема са повредама стварним. Партизан има једино проблема са вишком странаца и одлукама тренера ко неће да игра а ко хоће. Једино је Смаилагић ровит колико сам приметио. 

    Брз опоравак Јагу најбољем играчу последњих 2 месеца, биће тешко без њега. 

     

    Гидраитис имао сјајну секвенцу држао нас је тада, на крају није погодио али није ни Тео целу утакмицу. Очекујем Боломбоја у среду да помогне као у трећој утакмици финала Аба лиге, значиће много. 

     

     

    • Like 29
  9. 1 hour ago, Borca said:

     

    Moze i sa nekim centrima iz FIBA Lige sampiona, npr Austin Wiley iz Tofasa iz Burse.

     

    Ма реци ти нама како пика Гилеспи баскет по Борчи? Да није гледао Сферо па помислио да има ту материјала за следећу сезону? 

  10. Нама све проблеме решава проширење броја играча који могу да играју утакмицу на једно 20 и плус да играчи млађи од 20 година могу да буду ту да ускоче као на неку Б листу. Чуј нас Бодирога бртт, бар то ако ништа друго. 

  11. 12 minutes ago, Markoss said:

     

    Opasan je Bonzi.

     

    Sto se Treja tice, situacija je 50-50, ali mislim da ce i on ostati. U tom slucaju, ako i Kolsona zavrse, samo ce se gledati plejmejker. Uz Jonesa, zanimljiv nam je i jedan kog Dusko zaista nije hteo proslog leta, a koji mislim da bi nam u teoriji bio perfektan fit na ovaj tim. 

     

    PG, Teodosic, Jago

    Vildoza, Nedovic, Kostic

    Kalinic, Gidraitis, Lazic

    Kolson, Tompkins, Davidovac

    Bolomboj, Mitrovic, Plavsic

     

    Значи ако буде овако управа признаје да је било грешака јер ће нам цела прва петорка од ове године бити друга постава за следећу сезону осим Боломбоја који заслужује да буде први центар. 

  12. Нисам знао да не сме да се иде на лопту када иде Пантер у контру. Не требамо да наседамо на провокације то њима и одговара. 

    • Like 2
  13. Јебига чак и овакав Гилеспи је за њихову центарску линију добар, али избацише судије Боломбоја из игре и Гилеспија исто. Митровић ни у лудилу не може да парира на скоку Кабоклу ни Смаилагићу. 

  14. Just now, dzakala said:

    Ne mogu ni oni bas svr da promasuju 10 min

     

    Не могу. Али што би их ми овако чашћавали, машимо оба бацања и поклањамо лопту да им помогнемо да уђу у ритам а били су баш лоши првих 7 минута. Скок је јако битан на овој утакмици. 

    • Like 2
  15. Какве две одлуке, али битно да ће онај лик што прати само наше теме да нам стави сада смешни смајли и да успе у животу. 

  16. Лазаревић је крив, он је повређен теже и не игра а препоштени Нанели добра душа без икаквих последица повреде и одговорности игра. Поента ЛАЗАРЕВИЋ ЈЕ КРИВ. У ово само испрани мозгови могу да поверују. 

    • Like 4
×
×
  • Create New...