Jump to content

LakiJeMaloNervozan

Član foruma
  • Posts

    238
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LakiJeMaloNervozan

  1. 31 minutes ago, goldberg said:

     

    Zanimljivo kako ti znas da je tvoj nalog napravljen nakon njihovog.

     

    Evo, da pitas ovde nasumice 10 forumasa da li znaju bez provere da li je njihov nalog registrovan pre tvoga, niko od njih ne bi mogao da da odgovor na to pitanje bez provere. Naravno, ti si sad mogao to da proveris, ali zbog cega - ako znas da to nisu tvoji nalozi?

     

     

    Ma da, samo dva kluba treba da budu konkurentna da bi glasaci SNS i oni kojima je sve super (nisu glasali ili se mnogo ne bune) mogli mirnije da spavaju - sve druge zemlje vode teski idioti, niko se ne rasipa, samo za vecitu borbu saopstenjima treba barem deset miliona svake sezone.

     

    Naravno da je prirodnije da i KKCZ i KKP budu na nivou Cibone nego Fenerbahcea ili Maccabija. I sve to vazi za sve klubove osim fudbalskih koji mogu da zaradjuju od UEFE i prodaje igraca - sve dok imaju prihoda na taj nacin, mogu i da trose, cim nema prihoda, moraju da smanjuju i budzet. Kao i u svim zemljama regiona i Evrope.

    i Partizan i Zvezda su drzavni klubovi i logicno je da drzava finansira najveci deo budzeta.  Prica da se moze zivte od prodaje karata ili tako necega je smesno. Pogotvo na ovako mali standard kakav Srbija ima. Na to plus je kosarka u evropi neprofitabilan sport. Pogledaj bogatije klubove. Kosarkaska klub Barselona finansira fudbalski klub i tako se i zovu. Bayern isto - FC Bayern
     

  2. 3 minutes ago, mfmilan said:

    Ovo da smo izgubili, bila bi ozbiljna bruka. Oni su igrali na Kampacov pogon, kada je on izašao, i Nedović i Dobrić, sa ovakvim Vildozom, to je ekipa iz (naj)donjeg doma ABA lige. A mi kompletni. Tako da - očekivano. I, što neko reče, ne znači apsolutni ništa za susrete u plejofu, to će biti skroz druga zverka.

     

    Za Lesora ne znam šta bih reko, videlo se celu utakmicu da je nervozan, verovatno mu nije trebalo puno. Posle utakmice Željko je ostao da priča sa Petruševim, ovaj mu se nešto pravdao. Ne znam, ne deluje mi Petrušev kao prljav igrač. Pojaviće se valjda neki snimak pa ćemo videti više.

     

    Ne znam kako ne deluje Petrusev ali ni Lesor ne deluje kao folirant koji se bez razloga baca po terenu kako bi iznudio nesto. Na TV-u nismo videli kakav je kontakt bio. Verovatno ni sudije nisu imale bolji ugao.

    • Love 1
    • Ha-ha 2
  3. Mi i kad smo i domacini na TV Areni nismo. Osuli paljbu po Partizanu, Zeljku i sudijama..

    • Ha-ha 1
  4. 10 minutes ago, kendrick said:

    Ne bih se ja zaletao, sutra je ipak utakmica u domacim okvirima. Sudijska trojka izuzetno upitna.

    Najbolji i najskuplji plejmejker Evrope + Vildoza, Nedovic, Martin, Bentil, Petrusev... i jos 10+ igraca, svi zajedno preko 50 titula, prosek godina 29... premazani, preiskusni, a videli smo na kupu i izrazito prgavi i skloni simuliranju. Jesu u losem ritmu ali ovo su specificne utakmice.

    I to sto kazes. Sudije su u Aba uvek upitne a i znamo protiv koga igramo, izuzetno skloni simuliranju. Na pleju imaju najskupljeg, a da li je najbolji to je vec upitno.

  5. 15 hours ago, Cooper said:

    .5e1d01f07471c2ab186bae080b10c07d.jpg

    Pa kad psuju na engleskom... Da su na svom jeziku, ne bi ih razumeli Aj prevedi "ustasu" na engleski.. salu na stranu, ne treba nikog vredjati

×
×
  • Create New...