Jump to content

Dropkick Murphys

Član foruma
  • Posts

    5,040
  • Joined

  • Days Won

    33

Posts posted by Dropkick Murphys

  1. 27 minutes ago, Don Juan said:

    Ne vidim zašto bi iko razmišljao o nameštanju? Prvo velike pare su u igri, drugo nije to Jelen super liga, pa da se namešta.

    Otkud to da se kod nas namešta? xD

     

    Dobro, ne bukvalno nameštanje, više kalkulisanje, mešanje postave i slično. 

    Toga je bilo i ranije, kad se npr obezbedi prvo mesto u grupi ili prolaz dalje, a meni se bar ovako čini da će biti izraženije sad. 

    Mogu da zamislim Real ili Siti, kako posle 6 utakmica imaju obezbeđeno jedno od prvih 8 mesta i posvete se prvenstvu u tih mesec dana. 

    Ali hajde, bumo vidli, nisam baš sve stavljao na papir i računao. 

  2. Vratismo li dug ovoj fantomskoj firmi? 

     

    https://www.danas.rs/sport/odbornik-u-skupstini-beograda-objavio-fk-crvena-zvezda-pozajmila-od-privatne-firme-10-miliona-evra-a-kao-garanciju-dala-zaradu-od-uefa-takmicenja/

     

    Do 12.5 miliona eura od prihoda od FSS i Uefa za sezonu 2023/24. To je trebalo da stigne na naplatu ovog leta ili jeseni...ili, hm, ne? 

     

    Kad računamo pare koje smo zaradili u poslednjih godinu dana od Evrope i transfera, niko ne ubaci ovo što se mora vratiti baš ovih dana. Ili ne mora? 

    Hvang+ skoro ceo Stamenić. 

    • Love 1
    • Thanks 1
  3. 1 hour ago, Amigo21 said:

    Pa ja koliko vidim nasi igraci i nasi treneri ne vredjaju Partizan posle utakmica. A koliko vidim ni nasi navijaci nisu smisljali nove pesme gde prizeljkujemo gasenje Partizana... U tome se i razlikujemo ponasamo se isto kao i kada smo bili u rasulu. 

    Možda iz nekog ugla, ni Tole nije radio sve ono što se sad radi u ligi, a da je nama lepo zbog toga. Možda ne radi karma samo zbog navijača i skandiranja... 

    • Ha-ha 1
  4. 1 hour ago, Amigo21 said:

    Ja se donekle slazem sa tobom a druga neka moja strana se seti nas kada smo bili u rasulu i njihovog ponasanja. Navijaci i njihovi igraci i trener su nam pevali kurva umire... Igrali smo danju jer nismo imali za struju, pecurke su nam rasle na stadionu a oni su jedan derbi doveli narikace i oplakljivali Zvezdu. Pa ako deci neko treba da objasni sta je karma mislim da je ovo najocigledniji primer... Ja sam delic njihovog bahacenja naveo, namerno nam uzmu Klea, Milijasu se svira fantomski ofsajd od bukvalno 2 metra i td... Mislim da kada bi se svi po necega setili iz tog vremena da bi ispasli ovde 20ak strana... Ta moja druga strana se nada da su ostali u kontaktu sa tim narikacama koje su doveli na Jug jer su im te gospodje sada stvarno potrebne.

    Čeka li i nas neka karma iza ćoška, ako budemo kao oni tad? 

    • Like 3
  5. 27 minutes ago, Small Owl said:

    Pokušavam se sjetiti ali koliko znam, bar na osnovu informacija dostupnih nama, običnim smrtnicima, Radonjić je kod nas odigrao poprilično korektno, nije imao nikakvih izleta i to. Nije mi jasno zbog čega onda ljudi njegov dolazak posmatraju sa tolikom skepsom, stavljajući akcenat na njegovo ponašanje?

    Jasno, znam kakav ga glas prati, znam i da je imao frku sa trenerom Jurićem, nije nevinašce..

    Ali prethodno kad je bio kod nas, postojalo je možda i više razloga da se sumnja u njegov profesionalizam pa je momak ispoštovao.

     

    Ja znam samo da su pred transfer u Marsej morali da ga kriju krvavog od tuče u izlasku, čisto da ne procuri informacija i utiče na Francuze : )

     

    Od sportskih nedostataka, neodgovoran je u defanzivi, napred je često sebičan. Ume da reši utakmicu jednim potezom, a da pre toga upropasti dosta opasnih napada. Mislim da mu je to i najveći problem bio van Zvezde, jer danas treneri ne žele da čekaju taj jedan potez, već moraš da doprinosiš konstantno i ne grešiš svaki čas u pokušaju da rešiš utakmicu. 

    Svakako, ima tu "ludu glavu" i mislim da može biti jasnog nezadovoljstva ako ne bude starter kod nas, tj. ako u nekom trenutku npr. Milson bude ispred njega. Ovo je više moje mišljenje. 

    • Like 2
  6. 11 minutes ago, fradler said:

    Ali koje slavlje navijaca Fenera sto su se otarasili Krunica...

     

    Posprdno ga zovu bosanski Inijesta, pisu kako je najgori igrac u istoriji kluba, da ima dve leve noge, nije imao jedan jedini fudbalski potez u njihovom dresu, kako im je zao Zvezde i njenih navijaca, bolju vest nisu culi godinama, slavice ovaj dan kao drugi rodjendan, treba promeniti brave na stadionu da se nekad ne bi vratio itd...

     

    Izgleda da je bas uzasan bio tamo...

    to napisao neki turski tsva

     

    xD

    • Ha-ha 13
×
×
  • Create New...