Jump to content

Manilla

Član foruma
  • Posts

    170
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Manilla

  1. 2 minutes ago, Beonegro said:

    Ajde ja da probam:

    1) Ukrajina nije u prethodnih 9 godina sponzorisala (da ne kažem nešto više) ratove i ratne zločine na teritoriji susjednih država;

    2) Ukrajina nije ukinula svojoj federalnoj članici ustavna ovlašćenja;

    3) Ukrajina nije sprovodila aparthejd nad dijelom svojih stanovnika;

    4) Ukrajinu nije napalo nekoliko najstarijih i najsolidnih demokratija na planeti;

    5) Ukrajinci nisu više puta većinski glasali za poludjelog komunističkog aparatčika.

     

    Je li dovoljno ili treba još?

    1) Srbija je čak i u Haškom tribunalu (gde je 99% presuda u skladu sa zapadnim interesima) oslobodjena od odgovornosti u ratovima pre onog na KiM. A i da nije, to je poseban sukob, jednako tome bi bilo da Ukrajini pripisujemo fašizam Banderaša iz WW2

     

    2) Ukrajina nije ispoštovala Minski sporazum u kojem stoji da je obavezna da da tom delu teritorije odredjenu autonomiju

     

    3) Albanci imaju secenioističke motive još pre stvaranja prve Jugoslavije. Jedina razlika sad je to da joj je politička klima odgovarala da tako nešto ispune. Nema to veze sa "aperthejdom" već isključivo sa njihovim motivima da stvore veću državu i oni to otvoreno govore. 

     

    4) Te iste "demokratije" su imale vojni sukob sa 70% planete tokom istorije. I osnovnoškolcima je jasno da oni plešu kako SAD svira. Pretpostavljam i da su stotine hiljada mrtvih na BI koleteralna šteta, jer ipak su ih napale "demokratske" države, kao da je to dovoljan razlog za rat. 

     

    5) Ukrajinci su državnim udarom sklonili demokratski izabranog predsednika, tako da podrivaju same temelje demokratije na koju se konstantno pozivaš. 

     

    Pretpostavljam da sad ide ban je ako imaš trunku samopoštovanja, to automatski znači da si velikosrbin i podržavaš svaki mogući zločin koji je psihopata našeg roda napravio. 

    7 minutes ago, VladimirB said:

     

    Povuci liniju Prijedor - Meja, pa će ti biti jasno čega je posledica 1999.

     

    Povukao sam kod Stare Gradiške

    • Like 3
    • Ha-ha 1
  2. 1 hour ago, Eddard said:


    A ne smetaju ti horde ovih što im je zapad kriv za sva zlodela sveta, što kukaju na NATO bombardovanje Srbije i porede ovo sada sa tim iako veze sa životom nema i time od starta relativizuju čitavu ovu situaciju? Za mene je to definicija “šešeljizacije topika”, a ne jako dobro funkcionisanje topika.

    Aj objasni nam ti suštinsku razliku izmedju ovog i onog što se desilo 1999, baš bih voleo da čujem. 

    • Thanks 1
  3. Bilo bi lepo da na talasima osvojenog kupa zaplovimo ka borbi za Top 8. Igramo protiv ekipa koje nisu briljirale u kup pauzama: Panata gosti, Fener kući i Baskonia kući. Sa 3 pobede (ain't gonna happen) tu smo. 

     

    Neka nas se deseto mesto u EL ponovo plaši!!! 

  4. Treba očekivati inflaciju bodova zbog KL-a, tako da ne mora da znači da će nam dovoljno biti samo odbrana postignutog. Kada bi pored Zvezde i Partizana još jedan tim nabrao nešto bodova, bili bismo mirni. 

     

    Ovako kad se bodovi dele na 5 ekipa mnogo teže se prikupljaju. Mnogi su potonuli za sezonu ili dve. 

  5. Ja verujem da će TSC da skocka dobru ekipu. Još bi oni mogli na svom stadionu da igraju za razliku od ostalih linglong ligaša. 

    Inače vidim da je izgradnja stadiona u Loznici, Kikindi, Vranju u punom jeku. Možda ne bi bilo loše da se otvori topic na tu temu. 

    • Like 1
  6. 4 minutes ago, Kooineeperk said:

     

    Covece, ne verujem sta si napisao 😲 Pa na transparentnu jasno pise "hrvat" - sta ti tu nije jasno - napadaju ga po nacionalnoj osnovi. 

    Nigde na transparentu nije pominjan DPS.

    Napisao sam i da je transparent idiotski. Zanimljivo kako si to uspeo da preskočiš. 

  7. Just now, Sector said:

     

    Ok, to je možda tvoj stav koji sigurno nema veze sa stavom Dileja koje su jasno poručile da nije poželjan jer je porijeklom Hrvat.

     

    Ali, ako se držimo tvoje logike, znači li to da i Ivanović treba da leti, pod pretpostavkom da je jednom glasao DPS? Mislim malo ko ih baš nikad nije glasao za ovih 30 godina.

    Ne mislim da treba da leti, osim ako je aktivno učestvovao u politici DPS-a. 

    • Ha-ha 3
  8. 33 minutes ago, Sector said:

     

     

    Evo i ja sam priglup pa ne mogu da skontam zašto konkretno ovaj trener ne smije da bude na platnom spisku Srbije? Da li to važi za sve strane državljane ili samo za određene vjere/boje ?

    Dakle čovek je član političke stranke koja otvoreno, bez uvijanja teži da oteža život Srbima u Crnoj Gori. Apsolutno sve što rade, to je na štetu našeg naroda dole. Počev od nameštenog referenduma, preko priznavanja KiM, političkih hapšenja pa čak i ubistava i na kraju do ovog poslednjeg zakona koji je srećom srušen. Ne samo da je član nego je i odbornik DPS-a, stranke koju podržava sve i jedan vidjeniji "kontroverzni biznismen" u Crnoj Gori. I koji kasnije taj "biznis" prenosi na ulice Beograda i Novog Sada.

     

     

    I nakon svega toga, on dodje ovde i uzima 5k evra plate od države Srbije. Kad završi, nastaviće istu retoriku i pričqće kako je budalama još uzeo pare. Njegova nacionalnost je potpuno nebitna, napisao sam 2 puta evo i ćirilicom ЊЕГОВА НАЦИОНАЛНОСТ ЈЕ НЕБИТНА. 

     

     

    Pa dobro, jesam li ja jedini kome to nije u redu?

  9. 15 minutes ago, mmajstor said:

    Ristic sutnuo za trojke 2/4....moulim?

     

     

    Pa bitno je. Ako je poenta sto je clan mafije i clan DPSa onda se zna sta se pise na transparentu, a ne one nacionalisticke gluposti iz srednjeg veka.

    Slažem se da je transparent idiotski. 

     

    Ali ovaj čovek ne treba da prima platu od poreskih obveznika države Srbije. 

  10. 1 hour ago, Kankkunen said:

    Podrška Dilejama. Nebitno što je Hrvat, čovek je aktivni član mafijaške organizacije sa nazivom DPS koja pored svojih kriminalnih aktivnosti, radi na sistematskom zatiranju svega što ima veze sa Srbijom i Srbima. A sad je došao ovde da zaradjuje za hleb. 

    • Like 1
×
×
  • Create New...