Jump to content

Accuphase

Član foruma
  • Posts

    829
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Accuphase

  1. JBT šta je rusofila ovde, dajte da pozovemo malog voštanog patuljka da se ugnezdi ovdi sa svojim vazdušno-kosmičkim snagama, da napravi bazu & da nas oslobode zlog satanističkog zapada. Uostalom, došlo je drugo vreme, sad se i naši prijatelji Rusi i Kinezi pitaju. Možda i Kosovo * povrnemo pod okrilje matice...

  2. 1 hour ago, Amigo said:

    Kad imas lidera koji to nije i koji ne smije da izadje pred kamiondziije i obrati im se direktno i porazgovara sa njima, sto mu je u krajnjem slucaju i duznost, onda je tako kako je.

    Kako stvari stoje na slijedecim izborima nemam za koga da glasam, niti cu glasati.

    U Kanadi je opste rasulo, cijene su probile sve plafone, od hrane, benzina, pa do naduvanih cijena nekretnina, pa cak je i voda je nenormalno skupa. :classic_ninja:

    Pa vrati se u prađedovinu ođe sve cvijeta od napretka.

  3. 4 minutes ago, Devil In My Pants said:

    Mora Vox da placa Banetu za ovo sto pise, drzi paznju 😁 i dovlaci ljude da citaju.

     

     

    Ja bih pre rekao da ga "opasno svrbi ona stvar".

    • Like 1
  4. Ministarstvo spoljnih poslova preporučuje građanima Srbije koji trenutno borave u Ukrajini da razmotre mogućnost privremenog napuštanja teritorije te države.

     

    Ovo je friško od večeras, prema tome...

  5. 11 hours ago, Baby said:

     

    Ne znam, gravitacija ili magnetizam?

    Elektro-magnetska jeste jedna od osnovnih sila prirode a ova druga koju pominješ jeste u pitanju ali šta konkretno vidimo na slici?

    1 hour ago, Andrej said:

    Ova druga mi liči malo na termoviziju i vulkanske procese ....

     

    Nije i malo je mnogo većih razmera od onih koje si naveo.

  6. 16 minutes ago, FrediB said:

    Da, ali te 2008. je postojala opcija da na vlast dodju tada jos jedinstvena SRS + dSS + SPS. 

    Kakav bi to pakao tek bio.... 

    Šteta što nije, do sad bi već sve bilo gotovo & "privremeno okupirana teritorija" koju obležavaju sa * bi bila malko pogolema.

    • Like 1
  7. 16 minutes ago, Constantin said:

     

    Kad bi malo mućnuo s glavu nebi bio toliki ugursuz. ( ja to iz milošte) Vidiš, ta kasarna, a eno i slika, kad je napravljena, nije imalo ništa oko nju. Nikakva zgrada, kuća, tek malko dalje železnička stanica, a gore u brdo Goricu lojza.  Pa to beše taman, da solddati ne idu kroz čaršiju, nego čim stignu na stanicu, ajd kasarnu, ardija odma pored. Sve kako treba.

     

    Inače, nekad je kraj Niša bio gde je sada Trg Kralja Aleksandra (Trg JNA) i zvao se Arnaut-pazar....tu su dolazili Arnauti iz Toplicu, Laba pa i dalje na stočnu pijacu da kupuju goveda.

     

    Kasarna Knjaz Mihailo (Pantelejska kasarna) mislim da datira još od pre I svetskog rata, i da je tu za vreme dok je Niš bio ratna prestonica, bila nekakva bolnica. Doduše, u to vreme je ceo Niš bio bolnica, pet-šest naših i četiri-pet ruskih....

     

    E u Titino vreme poraso grad i zaokružio sve te kasarne i one se našle u sred naselja. Kad onomad beše NATO vežbao po nama videli smo koliko je to dobro, jel ? E tu si u pravu.....do treba od Vinika podalje, a tu napraviti....igrališta, parkirališta, zgrade...šta god....samo ne kasarne i fabrike.

    Daj bre, ja kao nisam znao da je Niš pre samo 100-ak godina bio kasaba, naravno da sam mislio na potonja vremena. Nego, gde su sad ti Arnauti iz Toplički kraj što su dolazili da kupuju stoku u Niš?

  8. Što se pre završi sa zlocarstvom bilo ono crveno ili kao sada crno tim bolje. Pa posle lepo ne gvozdeni nego titanijumski zid okolo. Posle jedno 1.000 godina mogu da nagvire unutra da vide jesu li evoluirali ili su se pojeli međusobno.

    • Like 1
    • Ha-ha 1
  9. Iskreno, oduvek sam se gnušao & gadio kasernetina usred gradova gde im mesto nije. Valjda su tako radili iz straha da kad se narod pobuni da imaju odakle da istrče i da pripucaju na strane izdajnike i plaćanke. Da se ja pitam sve bih to iselio u prupizdine ako već moraju da postoje a kasarnetine sravnio sa zemljom i uklonio svaki trag njihovog postojanja.

  10. 2 minutes ago, urosg3 said:

    Boris Tadić je politički fenomen. Kad ga slušam na TV gotovo se sve slažem, ma gotovo... Sve se slažem, razložan, jasan, precizan, smiren sve što treba.
    Istovremeno verovatnoća da glasam za njega ne postoji. Kako je taj čovek to uspeo je stvarno fenomen.

    Taj mudroser je hteo "da pomiri naš bol i njihov bol", umesto da završimo s njima za sva vremena on je hteo "da nas miri". Posledica je da oni sada satiru nas.

    • Like 4
  11. 15 minutes ago, sasa965 said:

    A gde ćeNemačka   da kupuje gas za industriju u slučaju tog rata?

    Kakav je Ruski interes da ostane bez velikog kupca gasa?

    Kome sva ova zajebanciju dugoročno treba?

    A kome je trebala sva ona višedecenijska USSR zajebancija sa širenjem rustva umotanim u komunizam?

    • Like 1
  12. Možda bi dežurni rusofili trebalo da se zabrinu šta će biti sa ruskim gasovodom "nama preko potrebnim" kao i sa uvođem sankcija "koje braći nikada nećemo uvesti" kada se desi to što mora da se desi. Šta, će organizuju demonstracije ako pičkousti bude morao a moraće da popusti?

×
×
  • Create New...