Jump to content

ZiS

Član foruma
  • Posts

    2,363
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by ZiS

  1. 10 hours ago, Perkos2 said:

    Verovatno imaju u ugovoru neki član gde se kaže da igrač ne sme rušiti čast i ugled kluba, još promovisati rivala, konkurenciju, da mora poštovati klub i navijače. gledamo stalno kako igrači naših klubova moraju posle utakmice da "odrade"i ispred navijačkog kopa. Ajde da vidim bilo kog igrača da to bojkotuje.

    Naravno da postoji takva stavka u ugovoru. To je standardna stvar.

  2. Ma meni i Kežman (znaju ovi metuzalemi sa B92 😁) nedostaje a sad i ovaj "lelemud" koji je bio dostojna zamena...Ko sad da me nervira po forumu? 😔 Bio sam i ja jedan od onih koji je tražio banove za agenta, zna da žacne gde treba a posebno kad treba, ali nekako uvek kad se smirim, promislim, uvidim da se tip samo kvalitetno sprda a mi " budale" se pecamo kao šarani. No, ima ovde i mnogo gorih, manje visprenih, malicioznih koji baš vređaju inteligenciju. Cooper je svakako obeležio ovaj forum na sebi svojstven način i kao što već neko reče, nisam mislio da ću ovo prevaliti preko usta ali pružio bih podršku kolegama u molbi da se ova odluka ipak razmotri.

  3. 12 minutes ago, Unknown said:

    Bas ruzan sut ima Smart, posle one kontre, pa trojke, pa nespotrebnog fsula za bacanja, ovu trojku na kraju je morao da ubaci.

     

    Sve u svemu za 3 poena:

     

    Smart 1/6

    Litvanska prevara 2/6

    Hanga 0/3

    Deda 0/2

     

    Ukupno bednih 7 od 26. 

     

    Jos jedan naklon za Jaga.

    Nebojša 0/1000

  4. I posle će opet neko da piše..."ako vežemo ove dve pobede tu smo" i slično...Mi pripadamo donjem domu EL  i to je fakat...još jedna sezona koju su pojeli skakavci ali je bitno gde smo bili 2011...Magistre, teraj se u 3 lepe...

    • Like 2
×
×
  • Create New...