Jump to content

StiviKivi

Član foruma
  • Posts

    660
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by StiviKivi

  1. Ljudi. Sve će biti kako treba. Čovek došao pre 4 dana. Gostovao odmah u dve pune Arene. Ovaj drugi meč bez 3 jako bitna igrača. Imali smo spolja 3 pleja i nula bekova. Prošle god smo imali 1-6 pa smo se ispravili do nove godine. Ove neće biti tako loš početak. Nesumnivo da moraju bolje organizatori. Da treba vremena za pojedine ispod koša. Ceo tim je nov. Od četvrtka će već sve biti dosta bolje. 

    • Thanks 1
    • Ha-ha 2
  2. 17 minutes ago, Filbi said:

    Da se ne lažemo, mi nemamo kao ekipa i klub tu ludačku želju za uspehom, imamo lažnog igrača Kumče Nedovića i ostale ,imamo dupelisce Čovićeve u upravi, nismo mi za evroligu

    Nemoj to brate. Sad će ovde par Kumčetovih svedoka da ti se nakače

     

  3. Ljudi. Mi mamo 7 centra a nas su uništili večeras visoki igrači Žalgirisa. Pritom, Simon igrao 3 minuta, Tobi 7 minuta, Bolomboj 12 minuta.... Skokovi u napadu, blokade žalgirisa... Čekao sam da duško selektira ovu ekipu , nisam hteo da mu sudim prošle sezone... Ali on je čovek totalni haos

     

    • Like 10
  4. Dal ' je neko iskreno i očekivao neki  veliki doprinos Nemanje Bjelice... svi smo se mi nadali ali šanse iskreno nisu bile na našoj strani. Lepše mi je da gledam Bjelicu u našem dresu , pa makar i na 10,12 min u Evroligi nego mnoge druge ali teško će se to dogoditi. Naročito na nekom većem uzorku. Sigurno to nije neki nenormalan ugovor i sugurno da on ima veliku želju da doprinese nekoj uspešnoj sezoni, ali izgleda da je telu ponestalo goriva. Svakako nisam za to da se nalaze neka brzopleta rešenja. Treba sačekati bar mesec dana. Do tada će se više znati i o njegovoj povredi i o tržištu ( preko bare) a i o mogućnostima momaka koji će provoditi vreme na poziciji 4.  

    • Like 4
  5. 9 minutes ago, Stanko1997 said:

    Druže, ti napišeš sve ovo, Nedovića zoveš "kumić", proričeš da nećemo sa njim nikada imati bitnu ulogu u EL, i sve to završiš sa "Ende". I posle neko treba da te smatra ozbiljnim. To su najbesmislenije rečenice, te koje se završavaju sa: "kraj", "tačka", "Ende". Šta, kao to što si ti napisao je 100% tačno i ne postoji nikakva druga solucija i epilog na kraju? Neće biti. To je samo tvoje mišljenje, nije "ende". 

    To je druže kraj mog pisanja na tu temu jer sam rekao da ga neću više komentarisati pa opet to radim. Nemoj mi se busaš mnogo. Samo shvati. 

    6 minutes ago, StiviKivi said:

    To je druže kraj mog pisanja na tu temu jer sam rekao da ga neću više komentarisati pa opet to radim. Nemoj mi se dusaš mnogo. Samo shvati. 

    Sa njim ako nam bude provodio na terenu preko 20 min u proseku. Čitaj lepo

    • Love 1
    • Ha-ha 5
  6. Ne znam šta nije jasno, Nemanja Nedović nikad neće biti prva opcija na beku ( 23-27 min) neke ekipe koja će da igra ozbiljnu sezonu u Evroligi. Naročito mi smešno kad mi kvotuje neko ko se bavi hroničnim branjenjem kumića Nedovića ( Milion + ugovor po sezoni) bez ikakvih argumenata. Momak je rupa u odbrani svakodnevno , ubaci 20+ poena svake 3. ili 4. utakmice u EL uz diskutabilan procenat. Dok on bude prva opcija ( znači mislim na prosek od 22+ minuta u Evroligi) mi nećemo ugrati bitnu ulogu. Ende

     

    • Ha-ha 6
  7. 4 minutes ago, djura.net said:

    Gorak ukus zbog poraza, nikako ne volim da izgubim posle ovolike borbe, jer to utice na pobednicki mentalitet.

    Gedraitis igrao 38 minuta :classic_huh: 

    dos santos imao 'vatreno krstenje' sa ozbiljnim EL pritiskom na organizatora i nije se bas snasao, ali izgleda kao neko ko uci i ima prostor za napredak, cak osam ass je odlicna brojka, na kraju sa onim pogodjenim bacanjima je mogao i do junaka utakmice.

    inace, u najaboljoj formi od svih nasih igraca je Luka Mitrovic, neverovatno sa kojom lakocom igra, cini mi se da je neke svoje trade mark poteze dodatno unapredio, bas sam uzivao u njegovom 'plesu' danas.

    Brat imao i 7 skoka i 5 asistencija, ako sam lepo video malo pre, večeras. Opet ću se samo nasmejati kolegama kao i pre par dana koji su ga stavljali van 12, i označili kao nepotrebnog.

  8. Jbt idemo na poslednje i najbitnije provere pred sezonu i idemo bez 2 organizatora. Sama reč kaže, ORGANIZATOR. 

    Bolje da idemo bez 4 sa bilo kojih drugih pozicija nego bez 2 organizatora. 

     

    Što se tiče ovih sezonskih... gratis sezonske ili poklonjene, kako hoćete, je uvek bilo i biće. Verujem sa je ove sezone takvih bilo nešto više nego lani. 

    Verovatno nekih 500-700 ukupno. Sve jedno i da ih je 1000 opet sam siguran da ćemo biti dosta iznad rekorda koji smo imali pre par godina. I time sam jako ponosan jer sam pre početka rekao da očekujem 7000-7500 a da sam sa 8000-8500 prezadovoljan. Kako god, ako se ispostavi kao tačno i do prvog kola EL budemo na 10k , treba odati priznanje našim navijačima koji su to uspeli i pored skoro pa rasprodatog stadiona za sve 3 utakmice LŠ. Vidimo se u Areni! ❤️

    • Like 8
  9. 5 minutes ago, Miki28 said:

    Jaleen Smith, Pajola, Hackett, Cordinier, Bellineli, Dobric, Polonara, Shengelia, Mickey, Abass, Dunston, Cacok. 

     

    Kvalitet vrvt.

     

    Oni su za 30% ispod koša ( pf & c) jači od nas. 

    Fali im jedan dobar SG ili SF, zavisi od trenera. Sa jednim bekom i jednom eventualnom doselekcijom na krilu oni mogu da budu baš zajebani. 

     

    Ako im je otišao Lundberg i zvanično. Ako nije... samo jedno krilo.

×
×
  • Create New...