Jump to content

Atila

Član foruma
  • Posts

    176
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Atila

  1. Kakvi bre interni akti, šta pričaš , da li si realan!? Bože, kakve nebuloze... Ili možeš nešto da dokažeš ili ne, kraj priče, ćao zdravo.

  2. Zašto odbijate mogućnost da Šćepanović bude novi trener Partizana? Treba još da uči? Dokle, ima 44 godine do tada se jasno iskristališe da li je neko materijal za trenera ili ne... Dobro, kod većine bivših igrača koji imaju ambiciju da nastave kao treneri. Po meni je ovo trenutak koji treba da zgrabi i iskoristi. Ili jesi pravi ili... budi pomoćni zauvek.

  3.  
     
    Bas tako... Nekako bas bezveze rastanak. Iskreno, nisam ovo ocekivao, a mislim da sam vise slusao i citao sta prica Trinki nego sto sam gledao Partizanove utakmice. Ja nekako mislim da to jos nije gotovo. Da moze da se desi preokret. 
     
    Ako je samo do para, prva KZS mu je bila "ja nisam ovde zbog para". Treba mu to pustiti.
     
    Mislim da mu treba pustiti KUD Idijote - Mi smo ovdje samo zbog para
    • Like 1
  4. Džaba se neki ložite. Ovo je za partizansku javnost namenjeno da se pokaže kako se duh[emoji769] nije izgubio, i da se ne priča o prelasku jednog od njihovih najboljih igrača u redove najvećeg rivala i odlasku trenera na kojem se temeljio ceo optimizam u bolje sutra.

  5. Ti bukvalno izmisljas neke kriterijume po kojima ocenjujes uspeh ili neuspeh, ali, sto je najgore od svega, kada ti neki od tih ne ide na vodenicu onda relativizujes kako to nije tako.

    Primer 1 - Sasa Djordjevic se obrukao izgubivsi od Darussafake, ali Sasa Obradovic nije. Zasto? Zato sto je blamantnije izgubiti u polufinalu nego u finalu.
    Primer 2 - Sasa Djordjevic je zasluzio da dobije otkaz posle tog poraza, ali Sasa Obradovic nije. Zasto? Zato sto bi Sasa O. po DANASNJIM kriterijumima izborio plasman u EL tim plasmanom u finale. Nick Young meme nivo odgovora.

    Ajde da vidimo odgovor za Trinchieria i kako je ovo njegovo vodjenje Partizana lose.
    Sve sam odgovore već dao samo treba pažljivo čitati:
    1. Struka je odlučila da nije toliko blamantno
    izgubiti u finalu kad je Sašu Obradovića proglasila za najboljeg trenera trenera Eurocupa. Najboljeg. Trenera. Eurocupa. Ok?
    2. Trinkijeri je nekoliko godina uzastopno učestvovao u EL, i tu nijedan rezultat u EC, sve da nije nijednu utakmicu izgubio ne može da zamaskira činjenicu da učestvuje u drugorazrednom evropskom takmičenju, a profilisao se kao EL trener. Zamisli Lasa ili Željka Obradovića da vode Gran Kanariju i jasnije će ti biti. Dakle, korak unazad u trenerskoj karijeri.
    Ako sada preuzme Bayern to će biti povratak na EL kolosek i tada ćemo da vidimo koje rezultate postiže i da ih vrednujemo na pravi način.
  6. OK, ako cemo tom logikom trenutno je Ataman beskonacno bolji trener od Zeljka Obradovica koji uopste nema klub
    Ne vidim nikakvu analogiju. Ž. Obradović je sam odlučio da napravi jednogodišnju pauzu, da je hteo sigurno bi našao angažman u EL.
  7.  

    Ovo ti je bas jaka izjava, za trenera koji je igrao mozda i najbolju kosarku u EC sa timom koji nije ni medju 5 po budzetu

    U odnosu na period kada je bio redovni učesnik EL samo učestvovanje u drugom po jačini evropskom takmičenju, i to u kontinuitetu, je pad.

     

  8. Dule spaja moćnu centarsku liniju iz Cedevite, Zganec-Stipanovic da pokori rumunsku ligu. 
    Možda i Birčević, spominjao se komšiluk?
  9. Totalna je glupost da se zna koliko će igrač dobiti u narednom klubu. To je, pogotovo kada su odnosi između dva kluba kao što su između Zvezde i Partizana, strogo čuvana poslovna tajna.
    Može da se protumači kao pravdanje navijačima i javnom mnjenju.

    • Like 2
×
×
  • Create New...