Jump to content

Venger

Član foruma
  • Posts

    962
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Venger

  1. 4 hours ago, A sad said:

     

    To je zbog ogromnih akciza kod nas. Zato je skoro svuda gorivo i jeftinije nego kod nas. 

     

    Ali da li si siguran da si platio litar 216? Pre pola sata sam sipao za 206. 

    206 je obicni, aditivirani 216. I po Evropi su slicne cene, Madjarska, Austrija. Od okolnih zemalja samo je u Bosni i Makedoniji osetno jeftinije, ostalo je tu negde.

  2. 1 hour ago, djura.net said:

    ne znam o koj ceni energenata pricamo, ali prirodni gas je danas jeftiniji nego u pretpandemijsko vreme 2019.
    sto se tice nafte, jeste skuplja nekih 25% u odnosu na vreme pre pandemije, ali je 50% jeftinija nego na pocetku invazije, dakle negde do sredine 2022.

    Mozda je tako na berzi, ali u realnom zivotu nije. Ja sam se juce sokirao kada sam video da sam litar dizela, doduse onog kao boljeg platio 216 dinara. Secam se pocetka invazije i da nisam mogao da verujem da ce preci 200. Za vreme korone je palo na 140-150, a nakon pandemije je skocilo mozda na 180. Pricam sve vreme o aditiviranom dizelu, dakle isti proizvod.

  3. 25 minutes ago, Čočo said:

    Zemljište na kome je stadion i sve oko stadiona je u vlasništvu Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine ( Dom za decu bez roditeljskog staranja - Zvečanska) koja je već desetinama godina na sudu sa klubom oko tog zemljišta. 

     

    U katastru se taj Centar ne pominje nigde. Neki delovi su u svojini kluba, a neki su u svojini drzave, a klub ima pravo koriscenja. Moguce da je Centar tuzio klub, ali klub i drzava su trenutno vlasnici.

  4. 1 hour ago, Milko Miller said:

    Mislim jeste besmisleno imati trening centar i pomocne terene u centru grada. Retko koji veci klub to radi tako. Ali naravno da je problem da tu nije prioritet interes kluba nego nova prilika da pustis ortake da grade po toj zemlji.

     

    Nije problem ni da se gradi trening centar na periferiji, problem je sto cemo mi da poklonimo zemljiste na Autokomandi, dakle u sirem centru grada da bismo dobili zemljiste u Surcinu, medju njivama.

  5. 26 minutes ago, Barka73 said:

    Ne, neću da optužujem nikog nego izražavam rezervu na današnje novinarstvo.

    Ili da te pitam. Da Mocart napiše da sad Barak izričito insistira na povratku Pavkova, šta bi ti rekao.

    Edit:
    da napišu kako je Pavkov to izjavio da mu je Bahar rekao

    Pa ima Barak jezik valjda, moze da kaze. Nije demantovao nista od onoga sto je Terzic rekao. I ne razumem zasto bi to neko izmisljao, zbog cega bi se pravila zavera protiv Bahara? Nije on sam sebe doveo u klub, nego taj isti Terzic je isao u Izrael da ga ubedjuje, dakle Bahar je 101% Terzicev projekat. A po vama ispada da sad Terzic busi Bahara preko medija, jer svi znamo ko ima uticaj na Mocart i ko im daje informacije. Bahar je letos dobio marketing kakav nijedan trener pre njega nije dobio. Svaki dan je izlazilo na desetine tekstova o njemu i njegovom cudesnom strucnom stabu od 50 ljudi.

    • Like 2
×
×
  • Create New...