Jump to content

Kibos

Član foruma
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kibos

  1. Već par dana kada pokušavam da pristupim forumu preko telefona dok sam na Yetell mreži, onemogućen mi je pristup uz razloga da sajt nije bezbedan i da postoji neki malware. Čak i kada probam preko Tapatalk app isto neće da pristupi forumu. Kada dodjem kuci i idem na SBB wifi sve radi odlično. Da li se još nekome to dešava? 

  2. 21 hours ago, MrTripleDouble said:

    Urekli ste bet365.😃  Od juce ne mogu da udjem na sajt,a preko telefona kad udjem na polje log in uopste ne reaguje. Izgleda da je drzava resila da se 'obracuna' sa stranim kladama. Moraju pare da se ostave u njihovim, pogotovo sada kad je susni period. 

     

    Ja usao danas preko telefona. Kacio se preko Telenorovog interneta. Juce imao problem sa Pinnacle, nije hteo da se nakaci preko MTSa,ali preko Telenora normalno. Inace, pederi iz bet365 mi udarili neku restrikciju, iako sam imao na racunu 250eur i uplate isle od 5-10eur. Verovatno zato sto sam napravio seriju od 10ak pogodaka. Skinuo sam pare i prebacio sve na Pinnacle.

    Takodje, kada vec pisem da podelim moje iskustvo sa uplatom na strane kladionice, posto postoji problem kada na Skrill uplatite novac sa nasih kartica. Mora da se odabere non-gambling, posto su blokirane za gambling. Onda ja taj novac prebacim na drugi skrill racun (od druga ili oca), pa vratim pare nazad i tako ih da tako kazem "operem " i onda moze da se koriste za gambling. Jbg izgubi se nesto sitno na proviziju,al nije strasno.

    Isto tako sam jednom kupio bitcoin i uplatio na bet365. U principu,mislim da su to trenutno jedini nacini za uplatu u strane kladionice.

    • Like 1
  3. 36 minutes ago, Laki21 said:

    Da li VPN, pa onda kačenje na odgovarajuće srpske servere rešava probleme sa EON-om u inostranstvu? Pošto, zavisno od stranog operatera na koji si prikačen, nešto od programa radi, a nešto ne?

     

    Da li je neko isprobao u praksi i ako jeste, koji VPN se preporučuje?

    Pre mesec dana dok sam bio u Grckoj na godisnjem, gledali smo EON preko VPN-a. Koristio sam windscribe. U principu,neki programi su radili bez VPN ali RTS nije,pa sam morao da koristim VPN.

    • Thanks 1
×
×
  • Create New...