Jump to content

notEscalade

Član foruma
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by notEscalade

  1. 6 hours ago, McLeod said:

    Partizanovci su na proslom forumu uglavnom bili ostriji prema recimo VJ koji je dosao posle DV, dok je DV bio zasticen od svake vrste kritike. Naravno da je VJ u svakom smislu losiji trener i nije imao dobre rezultate, ali odnos prema jednom i drugom se lepo oslikavala samo u jednoj stvari, ne moramo da idemo dalje. Kada VJ uradi nesto sto nam nije odmah jasno, on je dunster, lazni trener, segrt i glupak, a kada DV tako nesto uradi onda ide "ko si ti da kazes bilo sta protiv toga" i "zna Dule zasto". Idolopoklonicki odnos ni prema kome nikada nisam gajio. Zao mi je sto mnogi i na ovom forumu ne mogu da naprave otklon od takvog razmisljanja.

     

    Ako vam je ono sto pisem idiotski, to je skroz okej. Za mene je potpuno ispravno, ponovio sam svoj stav dovoljno puta i zaista to mislim - kao i mnogi drugi, ne mora tu da bude Sasa Djordjevic uopste niti da se govori o kosarci, spletom okolnosti i koriscenjem odredjenih kvaliteta koje sami imaju, dolazili su do objektivnog uspeha.

     

    Razlika izmedju mene i vas je sto gledam i kako je do tog uspeha (i "uspeha") doslo, a ne samo puki rezultat, ako sam zbog toga kriv slobodno me cerecite po forumu.

     

    Dalje, nisam ni neko ko ce da gleda prosle zasluge i da zbog toga budem blazi u kritikama sada - ja zapravo mogu da budem i gori  - on je zasluzio mnogo vise od ovoga sto ja pisem na ovom forumu za katastrofu u Kini. On je glavom i bradom jedini odgovoran sto su medjuljudski odnosi u reprezentaciji naruseni, sto se sada s pravom pitamo kako dalje i ko ce se odazvati sledecem selektoru i koliko su ozbiljni sukobi kojih evidentno ima. Znaci on, koji je u klubovima dokazao da je u najboljem slucaju rang Trife ili Dzikica po kvalitetu (verovatno sam mu dao i kompliment), ali je ikona nase kosarke i vazi za velikog smekera i motivatora, ili nije uspeo ili je i on sam narusio odnose medju igracima, po mom misljenju ne zasluzuje da se okrene bilo ko za njim sada kada odlazi. Imao je bolje igrace na raspolaganju od bilo koga u poslednjih 10 godina i tri srebrne medalje je samo prelazna ocena za citav mandat, imajuci u vidu koliko smo imali i srece sa zrebom, sto nikada nismo imali od sankcija na ovamo, uvek smo isli najtezim mogucim putem do medalja.

     

    To je moje misljenje, mozete se slagati ili ne. Mozete me i vredjati, ne zanima me.


    To sto je vecina vas emotivno vezano za njega, ili posmatrate stvari drugacije kada se radi o reprezentativnoj kosarci pa ste uzasno ostrasceni i subjektivni, kako da vam kazem, ne zanima me ich.

     

     

     

    ok : D

    • Like 4
    • Thanks 1
    • Ha-ha 7
×
×
  • Create New...