Jump to content

Piksi

Član foruma
  • Posts

    596
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Piksi

  1. 10 hours ago, Brat od Korneta said:

    ...njegov doprinos je bio ogroman u vecini tih meceva koje ili smo dobijali (svaki 3.) ili gubili mahom par koseva razlike, a razlog tome nije bio Luka Mitrovic sigurno...

    Tu sam prestao.

    Znači on je ogroman faktor samo kada pobedimo, onu jednu u tri, dok u preostale dve sigurno ne..

    10 hours ago, Clash said:

     

    Druga cinjenica( koju ja ponavljamnovde vec stoti put)je da je Luka planiran kao treca, 3, TRECA, Трећа, petica. 
    Iza Tobija i Bolomboja.

     

    Mi svake sezone gradimo ekipu praktično na svim pozicijama počevši od jakih, čvrstih i proverenih trećih i drugih opcija, koje eto ne snose odgovornost ni za šta, pa zbog toga tako i prolazimo.

    • Like 2
  2. Trebalo je ovo da pobedimo iz puno razloga, ali eto nismo uspeli. Ne volim i ne cenim baš Miloja uopšte ali za ovo danas ne mogu nešto da prigovorim. Mada opet ako se sezona ne završi kako svi očekujemo, to je bila ta utakmica, gde je trebalo da se sezona preokrene, a objektivna odgovornost je ipak na njemu. Realno, kušao je danas Miloje malo svoje medicine na kojoj je napravio onih par rezultata, kojima smo ušli u Europu i za koje mu se preterano pripisuju neke velike zasluge. Ko to ne vidi / razume, šta da mu radim.

    Kažem, jer se već sad crta baš isto kao na košarci, ako ne ide po planu, zajebo sezonu Duško (Bahar), a dežurni miljenik (-ci) nikad odgovorni za ništa loše, samo prihvataju zasluge za neke pozitivne rezultate, e pa ne ide to tako.

    • Like 3
  3. 7 hours ago, Nini3112 said:

    Hanga je ove sezone uzasan,koliko ga ja voleo

    On treba da igra to sto je u Realu,da baci po koji sut i pegla odbranu,ovo sto on igra bas nije za njega,lopta je kod njega 23 sekunde i onda baci kamen,bas nikako ne ume da nadje saigraca i tako kroz celu sezonu ali se on idalje forsira da to radi???

    On je okej sa Teom na terenu da prenese loptu(kao sto je Heket bio) 

    Pa nije ova Zvezda ondašnji Real. A ni taj Hanga nije isti više.

  4. Možda i ne bi bilo loše još malo da potonemo u EL, a i da ne osvojimo ništa ove sezone, pa da sledeće sezone vidimo od čega smo napravljeni i šta uopšte hoćemo. Dali eurokup, dali KLŠ, šta god.. ali da se zna šta hoćemo i šta radimo da ispunimo te ciljeve. Ovako, klub je obesmišljen do bola, plivamo u nekom vakuumu, i navijači to osećaju sve više i više. Doduše neki nikad.

    Brdo 30 i nešto godišnjaka i sklonih povredama, umoru, ovo ostalo Ilići, Lazarevići, počeli i sa Kuzmićem.. a ima i jedan kome se ne igra za trofeje.. pa kome nije jasno bilo da u drugom delu sezone padamo na dno..? Nego krivi su nam Šabaz i Tobi.. how yes no.

    A i svaka čast ovima što se hvataju za sudije, posle svega čime nas je gazda počastio poslednjih _____ sezona. Samo da su sudije kako treba, bili bismo na fajnalforu.

    I da, mislim, da Teo nije došao tu prevashodno da igra za Zvezdu (mada kad igra, igra iznad očekivanja), nego možda zbog stvari, koje će da uslede nakon toga. Možda grešim.

    • Like 2
  5. 13 hours ago, Stella rossa di Belgrado said:

    Volim ove sto ocenjuju ko je lazni a ko pravi navijac, sto niko ne pljuje npr branka nego bas nedovica, momak je kroz karijeru dokazan nesampionski igrac, gde je on igrao ti titulu uzimali nisu

    Rekao je Nemanja i sam da mu ne trebaju trofeje.

    • Like 2
×
×
  • Create New...