Jump to content

todorovic

Član foruma
  • Posts

    175
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

todorovic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

190

Reputation

  1. Ja imam ovakvu istu, ima samo 33e na kraju u oznaci i mislim da nemam wifi. Ili ne znam da ga koristim [emoji1787] Koristimo je mesec dana i za sada smo zadovoljni. Plasticna je unutra, to je minus u osnosu na seriju 6.
  2. I izmedju serije 4 i serije 6, nema tu kraja... [emoji1787]
  3. Ja sam skoro u firmi dobio dell xps 15 i odusevljen sam laptopom. U smislu izrade, ekrana... Privatno imam budzet varijantu dell-a, plasticno kuciste, hd ekran. Sa njim sam isto bas zadovoljan. Tako da ja uvek dell preporucujem.
  4. Pominjao sam tasta ovde koji je posle 2 doze fajzera zaglavio mesec dana kovid bolnice. Na kraju se nazalost ispostavilo da nije billo samo korone, tako da je ispalo da je i tu vakcina odradila odlican posao.
  5. Nemam karantin, niti kontrolu jer nisam ni isao kod lekara. [emoji3] Uradio sam samo antigenski u privatnoj lab.
  6. Mislite li da je dovoljno da se izolujem samo 7 dana od pojave temperature? To bi bilo i 5 dana od poslednjeg dana sa temperaturom.
  7. Treci dan bez temperature, mislim da je to to. Na zalost ipak sam preneo devojci koja za sada ima nesto teze simptome, 38.5 dva dana i nesto intezivniji kasalj.
  8. Sestra 3 fajzera, negativna na antigenu, izgubila culo mirisa. Zet 3 astre, prelezana korona, nije se ni testirao, ali je imao slicne simptome kao sestra. Nema zasticenih izgleda.
  9. Ja danas guram 2. dan bez temperature, kontam da je to to ako ne dobijem do veceras. Mada bi mene negde racunali i u asimptomatskog jer nisam imao preko 37.5 [emoji3]
  10. Sinoc sam opet imao 37.5, bas mi se nkako cudno krece temperatura. U toku dana skroz ok, uvece pocinju da bole zglobbovi i misici, skoci mi temperatura do 37.5 i posle pola sata sama padne na 37. 4 merenja i ide 37.2, 36.5, 37.5, 37 Mislio sam da telo ima preciznije temperaturne regulatore.
  11. Sinoc 37.5, roknuo jedan fervex i on mi je oborio temp. Od jutros nista posebno, malo grlo boli i kijavica. Uradio sam samo antigen u belmedic, kontam da ne radim nikakve vise analize ako se ne pojavi ponovo temp. @urosg3 hvala mnogo, ok sam za sada. Inace haos je i u privatnim, sestricina od godinu dana ima temp, verovatno isto kovid i prvi slobodan termin u bilo kojoj bolnici je bio nocas u 1h
  12. Ja samo da se pozdravim. 37.5 2. Astra pre 7 meseci, u ponedeljak buster fajzer. U utorak u kafani verovatno zakacio.
  13. Sve zavisi sta ti treba. Meni bi 3d i android os bili poslednji na listi prioriteta kod kupovine tv-a. Android tv podrazumeva vise podrzanih aplikacija, ali je pitanje koliko ti aplikacije zaista trebaju na tv. Ako recimo koristis eon sbb box, na njemu imas sve, prakticno nista od smart opcija tv-a neces koristiti.
  14. Ako pogledamo tu situaciju iz ugla nekoga ko iznajmljuje stan i ako pretpostavimo da sutra krece pad istom brzinom kojom je isao i rast. Za 2 godine i 5 meseci na kiriju ce taj neko dati 10-15k evra za slican stan tako da na kraju dolazimo do neke uporedive racunice. U svakom slucaju situacija je bas individualna, generalno tezim tome da ko god moze da priusti sada stan i trenutno je na kiriji treba da kupi, dok ako je u pitanju investicija treba da saceka jos.
×
×
  • Create New...