Jump to content

Чавудин

Član foruma
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Чавудин's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

52

Reputation

  1. Дај бре не претерујте, сад је као и Цирбес бољи од Лесора... Доброг играча смо довели и нема сада назад. Само подршка и добродошлица. Мислим да људи овде ни не воле овај клуб, баш сте канцерогена једна "заједница" на овом форуму.
  2. Па како је изгледао у летњој лиги?
  3. Јел он игра кошарку још увек? На интернету што видим, задњи пут одиграо утакмицу пре скоро 2 године, у Кини...
  4. Ја сам погледао задњих дана због њега једно 7, 8 утакмица фмп-а и могу рећи да ме је баш одушевио. Много је више од тога што се види на снимцима. Константно је користан, скаче, опасан је са поста, одлично види пасове, сналажљив доста... У одбрани јако паметан исто, може да брани од 1 до 4. Солидан спот ап шут. На Калинића подсећа, очекујем минутажу за њега.
  5. Одакле то да се редовно одваљивао од алкохола прошлог лета ахахахах
  6. Маик Цирбес, тренира са екипом, можда се покаже... 👀
  7. О'Квин је у сваком клубу у ком је био, важио за "glue guy"-a, правио атмосферу, сви су га готивили, тимски играч, нема шта. То му је само велики плус.
  8. Добрић је добио огромну прилику од Деја на првој Ел утакмици по његовом повратку, против ПАО-а, чисто да те исправим. Лојд вероватно јесте био "аут", не могу тачно да се сетим... Али од прве утакмице Радоњићеве је Добрић добио велику улогу.
  9. Ваљда је јасно да не би био мвп да је Рид играо пету утакмицу, у којој је Ноко набио индекс. У прве 4 утакмице је Рид био бољи од њега.
  10. И Блажич и Нелсон су играли Евролигу пре Звезде.
  11. Ми ћемо ове сезоне да се бавимо пре свега опструкцијом кошарке.
  12. Сила је овај Лазаревић, баш га има
×
×
  • Create New...