Jump to content

k0ntrabas

Član foruma
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by k0ntrabas

  1. Bogi danas tanko nešto. Nije engaged. Mada je ta klupa lepo igrala i dobro branila. Ne znam zašto ih je McMillan izveo.
  2. Tako je Bogi tako Onjeka, tako je Wright, tako treba. U al sam se napalio. Dobro je da sam gledao ovo.
  3. Znam da danas svi igraju košarku. Ali zar je moralo ovako?🤮
  4. Mladji je i nesto malo je bolji skorer. Ako Barton deklajnue svoju opciju, onda ce biti i dosta skuplji. Tako da, da. Klarkson je bolji ako zelis poene u rukama i zar sa klupe. A to je sto Denveru treba sa klupe. U startnoj petorci im treba atletika i odbrana, jel su i Murray i Jokic minus defanzivci. O MPJu da ne govorim. Ne kazem ja da je MPJ neupotrebljiv u napadu, gde bi mu inace blia vrednost, nego je u odbrani neupotrebljiv. Jedini aset tu mu je skok. A u napadu je limitiraniji nego sto ga se pravi, to se protiv Sansa videlo, gde ga je sasvim ok cuvao dve glave nizi Paul. Jednostavno nema dribling, nema igru s ledjima, a ni faceup igru - jedino taj sut kroz otvaranja i blokove. A kad ga to ne ide, spustaj roletne. Ajzak je naravno rizik sada zbog povrede. Ali ako ga ne dobijes sada, kada moras da ulozis nesto, kada ces kasnije? Ako bude ponovo zaigrao onako, kako je igrao pre povrede, kada je nizao jednu odbrambenu majstoricu na drugu, nece ga Orlando ni za mnogo vise nego MPJa pustiti, s pravom. Kao sto sam napisao, sutere za 3 nikad nije bilo lakse nabaviti nego danas, kada je maltene svaki kamenjar naucio da sutira tricu. Naravno da je mnogo lakse staviti otvorenu tricu nego preko ruke, ali otvorenu tricu neces dobiti samo sa Jokicem ako ga neko tako uspesno cuva kao Ayton. Slazem se, tu bi Murray pomogao sa driblingom, probijanjem prvog reda odbrane i to, ali da bi pocistili Finiks, ne bi.
  5. Ne znam da li je vec neko postovao: Milojevic u Wariorsima. Jos unofficial. The Athletic citira Vijesti brace Monteniggersa. Au Mego, a sta sad? Ode Miloje u NBA.
  6. MPJ je po meni u plejofu neupotrebljiv. Mislim, covek je navodno u locker roomu Sunsa imao svoj poster, da bi svi igraci od reda znali koga da napadaju. Kako je Denver sa njim branio onaj pik, kada je MPJ trebao da preuzima Paula, a nije, je neverovatan kriminal. Mislim da su 10puta za redom tako primili kos - Paul je imao 37 najlakse ikad zaradjenih poena. Isaac, sa druge strane, ako ostane zdrav, bice bolji i od Simonsa u odbrani. Neverovatno brz, strpljiv, koristi visininu, ako ga zdravlje posluzi bice uvek u 3 najbolja odbrambena igraca. Denveru bas tako neko treba kao helpsajd defender. Neko poput Jerami Granta, samo jos bolja verzija. Za tih 10milki, koliko placaju Milsapu moze se itekako nabaviti mikrotalasna. Eto, koliko na primer Utah placa Clarksonu. Nekih 13milki, tako nesto..
  7. Nugetlije da gledaju da spakuju MPJa, Bartona, Bol Bola i neki pik za Rosa i za coveka sa iglastim nogama, koji ce za razliku od Bol Bola biti najbolji odbrambeni igrac lige. Da ga brat Gordon ubedi da dodje u Nugetse. A mozda i uprava u Orlandu malo razmisli pa dovede DiAntonija i odluci se za 5out sistem. Trejd masina kaze: Dozvoljavamo Startnih pet Denver: Murray, Ross, Gordon, Isaac, Jokic Bench: Morris, Fakundo, PJ Dozier, Zeke, Green Startnih pet Orlando: Antony, Harris, Otto Porter Jr, MPJ, Wendel Carter Jr Bench: Fultz, Hampton, Barton, Okeke, Mo Bamba Denver dobiva na atletici i prodornosti. Gubi na sutu, ali valjda mogu da nabave nekog mikrovejv skorera ako je potrebno Orlando dobro skockana ekipa. Dobivaju na sutu i skoringu, plus MPJ slabost u odbrani ce se dobro sakriti u petroci sa Wendel Carterom, sa Otto Porter Jr, Harrisom i Okekeom. Plus rizik da se Isaac ponovo povredi nije na njima. Nista: Sad Edit kaze da je Isaac potpisao extension. Da li to znaci da ostaje u Orlandu? Mislim 18milki godisnje, to je dobar ugovor. Orlando iskoristio najbolji trenutak da ga extenduje. Igracu sigurnost, Orlandu dobar ugovor.
×
×
  • Create New...