Jump to content

Armata

Član foruma
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Armata's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

  1. Nije glava, šake su, ima male šake i loše kontroliše loptu, zato ne može da uspe.
  2. Možda je Čović kidnapovao pogrešnog Borišu.
  3. Ko što nas ejsploatišu bogatiji od nas, tako i mi moramo da eksploatišemo one koji su slabiji.
  4. I Binića smo 90-te doveli iz Bresta iz francuske druge lige. Kad bi on hteo, naš'o bi se način, i ne bi oduzeo mesto Falćineliju nego Benu.
  5. Armata

    SRBI u NBA

    Ništa strašno što je promašio puteve, ali njegov rad nogu u odbrani nije ni malo dobar, a prilikom svakog kontakta sa protivnik om se odbija kao i stenu. Ipak, i ovo što za sada pokazuje je iznad očekivanja u odnosu na njegove godine, profesionalno košarkaško iskustvo i stanje u kojem se njegovo telo trenutno nalazi.
  6. Nisu ni košarka i fudbal isto. Za košarku je dovoljno da dva od pet na terenu budu vrhunski pa da napraviš rezultat, a u fudbalu ti treba makar osam od jedanaest, budžeti najboljih fudbalskih klubova su 10-20 veći od Zvezdinog a u košarci su 3-5 puta veći, sa Radonjićem smo imali ovo što je Stanković u FK CZ danas, sa Jovićem i Kuzmićem smo bili na dohvat nokaut faze.
  7. Stanković je postavio standarde i za košarkaški klub i Saši Obradoviću kakav trener Zvezde treba da bude i i koje zahteve treba da ostvari. Dominacija u državi, uspeh u Evropi, nadgradnja postojećeg kadra i razvoj mladih igrača, sve ciljeve i zadatke je Stanković uspešno dostigao i obavio. Treba nam da postojeći kadar ostane zdrav i jedan eksplozivni krilni napadač ala Rišairo Živković kakav se očekivalo da postane. Šteta što je grobar, bio bio idealno rešenje za ovaj tim Zvezde.
  8. Švajcarska, Švedska, Danska, Finska, Austrija, Norveška imaju stanovnika ko Srbija i BDP 300-500 milijardi $, pa im ne pada na pamet da svojim košarkaškim klubovima daju novac da kupuju neke izraubovane i trećerazredne strane košarkaše. Država Srbija treba da pruži pomoć Zvezdi i Partizanu namenski samo za domaće igrače i omladinsku školu, ako neki privatnik ima novca da se razbacuje na strance, samo neka izvoli. Možda tako ne bi bili prvaci svake godine, ali bi za 2-3 godine imali igrače poput Dončića, Avdije, Jokića, Vučević, Dragić, Mirotić, i bili bismo konkurenti za najviši plasman, mogli bismo da zaradimo od prodaje igračena Srbija bi dobila najbolje ambasadore u svetu i buduće investitore koji će višestruko da vrate uloženo.
  9. Neka je Ivanić Piksi, Kataji Savićević, Nikolić Prosinečki i Falćineli Pančev, to opet bez Binića nije bilo dovoljno da se pobedi Milan pa čak ni Keln, a neće ni ovoj generaciji ako ne pronađu svoga Binu.
  10. Van pameti, taj Milošević je uspeo čak i da izgubi kup protiv Vojvodine, čovek je bio poražen u svim mogućim takmičenjima.
  11. Mnogo je tanušan Pokuševski, kao slamčica je, podseća me na Miljenovića. Znanje i talenat za košarku nisu sporni, ali svaka čast trenerima za fizičku spremu u Oklahomi ako uspeju da nabace neophodnu mišičnu masu na onakvu skeltnu građu i uska ramena.
  12. Armata

    Rukomet

    Srbija nema ni jednog beka koji je u stanju da pogodi preko bloka, to je već hronični problem, 6 na 6 i pozicioni Srbija nema šanse ni protiv koga. Pošto takvog beka šutera nema ni u najavi, za Srbiju je jedini izlaz da ubrza igu i igra na kontrapad, i da što više u napadu igra bez golmana i sa igračem više.
  13. Armata

    Rukomet

    Teško je dati bilo kakvu objektivnu ocenu meča pošto je ovo direktno poraz holandskog selektora koji se za celo drugo poluvreme nije setio da izvede golmana i igra sa igračicom više, tako da je Srbija u drugom poluvremenu imala 25-30 napada više sa igračicom više nego Holandija.
  14. Zvezda ne sme više da zavisi od Rodića koji svake godine propusti preko 50% mečeva, Stanković evo već mesec dana na svaki meč izlazi sa igračem manje u napadu jer nemamo levog beka. Stanković se majstorski izborio sa ogromnim kadrovskim problemima, kapa dole.
×
×
  • Create New...