Jump to content

Likvi

Član foruma
 • Content Count

  311
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

294 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bogami...mrka kapa. Ako Kinezi uspeju da se umuvaju u svet, mrka kapa. Mislim da je ovo što smo dobili, plus minus 200.000 još koječega, plafon za ovu godinu. Ne treba da te grize. Populacija koja širi virus je 20-40 god, ne stariji. Ti posredno štitiš i njih, oni tebe ne.
 2. Dve koleginice radile AT posle mesec dana, bila im je blaža kl.slika, sitna temperatura, zamaranje. Nijedna ih nema.
 3. Drugari moji lepi i dragi, Iako smo svi ovde digitalne ličnosti, ipak nije " samo". Mnogo mi znače podrška i saveti. Drago mi je da ste svi na okupu, živi i zdravi @John Terry biće sve u redu, mladost ❤️ Sve je ovo život, a čovek nije biće sazdano prvenstveno da pati. Šta god da nam se loše desilo u toku ove pošasti, to imam na umu. Iskreno se nadam da ćemo se uživo sresti kad sve prođe.
 4. Svu pozitivu sam vam izlajkovala- infarkt od stresa. To ima u onim mojim filmovima sa Cinemaxa. U realu, tromb začepi koronarku i zbogom živote. Otkud tromb kod zdravog? Pa otud što citokini naprave hiperkoaguabilnost. Slično septičnom šoku. Kažu da se organizam ponaša kao da ga je istovremeno napao virus, bakterija i parazit.
 5. Znači tako brzo nekog razbuca da je to strašno. Pričala sam vam da mi je puls išao do 120, pritisak đipao. Danas bila kod izabrane doktorke, ekg dobar, uput za lab i tensec plus.
 6. Sad mi priča drugarica da ide po kuloarima da smo mi te prosledili Makedoncima
 7. Više ne znam ni sama. Ko nema stomak ili misli da će loše uticati na psihu, neka preskoči.
 8. Pa napisao je covek kako racuna, jedinice su kod njih 10×manje. Pa i ovde je mg/l valjda, ako dobro čitam, ali sve je to nebitno, razumeli smo se
 9. Video da je malo raspoloženje za Fajzer i ko veli- daj da ne propadne. Takođe, služba odradila posao, dezavuisala fajzer koga vrv teško može da nabavi i voila. Sad i humanitarca izigrava.
 10. Zazvučaću grubo- jasno je da je žena na respiratoru i da crp nije odraz samo neke random bakterijske infekcije nego kompletno poremećenih parametara u organizmu. Zato je ovo himera, ne grip, i zato kod skoro svakog povisi crp
 11. Upravo ga gledam, svekrvin, poslat u priv.poruci od infektologa pre 7 dana sa jasnim graničnim vrednostima 0.0-5.0, tad joj je bio 206.6. I uvek je takav, bar u lab.gde sam ga radila.
 12. Snimanje pluća, rendgen To je ništa. Muž je imao 33 na sredini bolesti, deda 24 na kraju, svekrva na prijemu 204. Iz bolnice otpuštaju sa ovim vrednostima 20-30. Bez brige, mladost ❤️
 13. Muž je išao dvaput posle inicijalnog. Tad, kad mu je temp.skočila petog dana, prvi put grafiran. Kad je otišao poslednji put, kontrolna grafija. Nije više bilo vađenja krvi. Crp i D dimer smo radili u spostvenoj režiji. Crp je maltene kod svakog povišen. Ima smisla raditi ga dvodnevno jer je bitna dinamika, ne to što je povišen.
×
×
 • Create New...