Jump to content
Vox92.net Forum

Udomitelj

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pa igra,i to na trenutke izgleda kao mladi KD al deluje da je planiran za 10 - 15 min a da bi da zagrize više, a s obzirom na konkurenciju u Denveru možda i ima osnova mada je verovatno još rano tvrditi. Bacali su ovi novinari da je početkom sezone bas bio unhappy jer prve dve tri tekme nije ulazio uopste
 2. Koliko će vremena proći dok MPJ ne krene da buši Malonea i traži više minuta
 3. Pa sa njima se nikad ne zna, i Alen Omic je slovenac .
 4. Edin je sinoć u prenosu pomenuo da su u problemu da zatvore budžet i da je pitanje kako će završiti sezonu, tako nekako. E sad s obzirom da je Šiško Slovenac nadam se da bi ga prihvatili izvođači radova .
 5. Pošto Primorska ima problema sa zatvaranjem budžeta i u finansijskom su kolapsu, dal da im ponudimo Prestolonaslednika i nekih 100k za Šiška? Možda dete nije EL nivo al za Filipa dete je dobar igrač dete je pouzdan igrač.
 6. Igor Rakocevic sa manje skila al više kila edition P.s. al kažu da je dobar momak
 7. Dajte neki spisak cutovanih plejeva, neki ajzea brisko bi nam legao fino...btw Norense Odiese je letos bio jako blizu FMP al i Tejic za sad pokazuje iznenađujuće dobre partije,mada teško da će biti upotrebljiv za CZ
 8. Lorenzo je dobro odigrao i pored nešto slabijeg otvaranja utakmice, još da ima neko da ga odmeni...gde je mali od gerija rukavice iz kišnog Sijetla? Ne bi me iznenadilo da je Nebojša namerno ostavio nerasta kući da bi pustio po svojim redakcijama analize narednih dana kako nije problem u Filipu.
 9. Ali Gavra Gavran prokleti koji uporno drži Gista na Tavaresu i gleda kako mu ovaj skida šta poželi, početak četvrte i pucajte za tri dok ne pogodite, ima ko će da skuplja ofanzivne.
 10. Real je tankosava na gostovanjima tako da bi,uz punu arenu,moglo biti pobede.Džaba im Fakundo,mi imamo tajno oružje. Nadam se da je Borisina minutaža bila odmor pred Real,jer je sve osim startne pozicije i 25min katastrofa.
 11. Mislim da je letos produžio ugovor pre povratka u FMP, valjda na još 3 godine. Moja greška, sad videh da je samo na sezonu, biće teško onda zadržati ga.
 12. Nadam se na leto da će Radanov pod obavezno da se vrati, Đorđević i Uskokovic možda još sezonu da ostanu kao glavni nosioci. I Duop ako nastavi ovako može da zauzme mesto uz Borisu. Btw od svih stranaca u FMP do sad nije jedan nije bio toliko profesionalan i posvećen samo košarci kao on.
 13. Zato je tu mali sa instinktom ubice igre i hladnim graškom. Mama V ne podgreva za luzere.
 14. Svaki početak je težak - reče Milan Tomić i sede u avion za Atinu zagledan u synergy. Drago mi je sto je Borisa konačno dobio pravu priliku i nadam se protiv Cibone bar 25 min za njega.
×
×
 • Create New...