Jump to content

Prijatelj Mitar

Član foruma
  • Posts

    8,642
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Posts posted by Prijatelj Mitar

  1. 11 minutes ago, Zadnji vezni said:

    Kakav lik za sprdnju je ovaj Nedić što komentariše suđenje.Komičan lik.Generalno RTS je za sprdnju njihove emisije i sportski komentatori takođe.

     

    Inace direktor Druge ekomomske i ne samo to, vec i predsednik Drustva direktora Srbije. Bolje da ne znas tek kakav je uzivo, u realnom svakodnevnom zivotu. 

    • Like 1
  2. 4 minutes ago, Sector said:

    Da hoće SMS dobit crveni karton, to bi bilo u rangu pobjede. 

     

    Od je ljudi takav igrac, od njega se ceka jedan dobar potez i taj jedan kad dodje uglavnom bude genijalan, zato se i istrpi po cenu 100 gluposti koje napravi na utakmici, tako je bilo i u Italiji. 

     

    E sad sto je veceras umesto 100 glupih i 1 genijalnog napravio 101 glup potez, jbg 🙂

  3. Just now, MishaZvezda1983 said:

    Ako ova jedanaestorica ne pocne sledecu utakmicu ovu neznalicu najuriti odmah!

     

    Mora Samardzic malo umesto Sergeja, barem pola sata. S druge strane Vlahovica nista ne krivim, on nikad ovo nije igrao. Jedina dobra stvar od pocetka je rotiranje mesta Milenkovicu i Veljkovicu, mada ovaj drugi je upitan za prvih 11 pored brzeg Stojica. 

     

    • Like 3
  4. Potpuno nepotreban visak respekta u prvih 15 minuta. Dok smo se opasuljili da ne moramo samo da se branimo i da nas niko nece ubiti ako smo malo drcniji, prodje prvo poluvreme. Ovo u drugom uopste nije lose apostrofirao bih ulazak Ilica. Mislim da ce i Birmancevic uneti dodatnu zivost. Steta sto tu nije i Samardzic umesto Sergeja. 

    • Like 1
  5. Just now, Zadnji vezni said:

    Bravo Pikseta legendo 

    Drzš se Japana,zajebi ovaj ozbiljan fudbal.

    Ti si vezara i nemač pojma.

    Englezi ništa.

    Ali imaju sreće što je amater na klupi pa su iskoristili to da povedu

    Kako smo samo jadni.

     

    Sautgejt nije nista bolji od Piksija. S ovakvim igracima neki iole pristojan trener bi cuda cinio. Doduse ne bi na prvom mestu dosao na turnir bez npr. Tomorija i Loftus Cika koji kidaju u Milanu. Engleska bi morala da igra i izgleda mnogo ozbiljnije (ne govorim o ovoj utkamici jer mi nismo nikakvo merilo). 

    • Like 7
  6. 2 minutes ago, Don Juan said:

    Nije on kriv. Ne može ds primi loptu na 20 metara od gola, a da ga dvojica nw zatvore. Zato je tu trebao da bude neko drugi tu, a da on ide napred.

    Što se buni Gudelj? 

     

    2 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

    Sta glumi ovaj Cecin?

     

     

    Niste čuli izjavu štovanog gosn Kosanovića, čuvenog izdanka batadjorine škole, da je Gudelj jedini naš pravi veznjak. Kae onaj Tadić pojma nema. 

    • Ha-ha 3
  7. On 6/12/2024 at 3:54 PM, Molina23 said:

    Briga o Boriši i zajedništvo koje je Kari podigao na prajm Duda/Sale nivo je stvarno za filmsko platno. Nije patetika, to stvarno jeste suština sporta i života kao takvog. Zlata dođu i prođu, ovakvi drugarski i porodični odnosi čine našu košarku posebnom. Taj duh stvarno ne smemo da izgubimo sve i da nikada ne dobijemo jebene Amere ili imamo MVP-a Nba lige. 

     

    Bez obzira na OI rezultat, matori majstorski zatvara svoju priču i ostaviće nasledniku ekipu punu talenta, svežeg samopouzdanja i fenomenalnih odnosa. 

     

     

    Pirocanac kao Master Joda a igraci njegovi padavani. Ili sto bi rek'o Glogovac Bjeli u Juznom vetru : "Care ti nam svima dodjes kao neki stric, neki ujak, jbem li ga". 

    • Love 2
  8. 7 hours ago, suptil said:

    Za upucene... Je l planiramoda pojurimo Ristica?

     

    Mozda ga planiramo za desnog beka, posto ce nam ovaj Korejanac koji je prvenstveno desni bek igrati levog. 

    4 hours ago, Don Juan said:

    Nemam pojma. Jeste da ne plaćamo ništa, ali dečka do sada niko nije kupio, stalno je free transfer. Iz Podtugala u Grčku, iz Grčke na Kipar.....

    Nisa. optimista.

     

    Putevima droge Lorenca Ebecilia. 

    • Ha-ha 1
  9. 2 minutes ago, Barkley#34 said:

    Davidovcu objasniti da se svaki meč nekim čudom igra protiv Partizana, eto, namestilo se tako, niko ne zna zašto, i pokidaće.

     

    Trifa = Lebron, simsle đit 🙂

     

    Eto sto volim kosarkasku repstaciju, tako malo treba da se svi ujedinimo (mislim, ti i ja svakako nismo s tribina prozivali igracima zene), tu je neka madjija koja nas uznese iznad svih podela pa koliko god nam kidali zivce na onom dnevnopolitickom klupskom nivou, kad obuku sveti dres volimo Novicu, Bogdana, Dedu ko bracu rodjene. Tako i treba i zato je ova škvadra jedina oaza normalnosti u svoj nenormalnosti nase kosarke. 

    • Like 1
×
×
  • Create New...