Jump to content

Santoro

Član foruma
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Santoro

  1. Petrovic nema sta da trazi u kvalifikacijama , decko je jedna velika 0 kao igrac.

     

    Ako budemo igrali sa Tbilisi , bice jako zajebano ako ih ne budemo otvorili na vreme. Da se razumemo prolazimo drugo kolo (barem bi trebalo) , ali ovaj Tbilisi gaji fudbal ala Spartak Trnava , napad ih ne zanima ali zato pozadi sva moguca oklopna vozila , tu bi vec trebali da budemo koliko toliko oprezni , ne daj Boze da iz tog bunkera sevne neka kontra i ode sve da ne kazem gde...Uostalom godinama u nazad , mucimo muku sa bivsim Sovjetima.

  2. Serif se neverovatno srozao , mozda su nekad bili zajebani , a sad su tu negde na nivou Helsinkija , btw pazarili su dva igraca kod njih.

     

    Dance svakako treba izbeci , ako ih budemo izbegli verovatno idu na Astanu ili Ludogorec , cisto da nam porastu sanse za nosioca u trecem kolu , a i ne treba nam tako nezgodan protivnik u ranoj fazi kvalifikacija.

  3. Hvatajte se malo za crveni koji je oprosten onom balvanu iz macve , a ne za gol...Doduse onaj start nad Nikolicem nije za crveni nego za zatvor , Nikolic u autu , a ovaj mu nabija krampone u rebro.

     

     

  4. 4 minutes ago, goldberg said:

    Gde ce Ivanic kad Kanga bude zaigrao?

    Na klupu ili na osmicu...Mada Kanga je u Sparti igrao na osmici ali u nasem slucaju Kanga mora da bude ofanzivni vezni , jednostavno mora.

  5. Ako je Kanga postavio uslov da mu daju osmicu nadam se da se to nece deseti, nije se ni raspakovao vec glumi ludilo , a i nije ni posteno ni prema Ivanicu . 

  6. 17 hours ago, vepar said:

    Pa i ja sam za Lalata. Covek se bar ne folira da je seljak za razliku od ove lazne gospode. I ionako smo sns klub tako da je ok da i trener bude vatreni pristalica te stranke

     

    Lalat je sinoc pokazao da je klasican Bata Djorista , covek je izvadio spica i ubacio stopera i naravno popio dva komada.

     

    Mogu da zanimslim kakvo bi vristanje bilo da su Milojevic ili Stankovic od dobijene utakmice napravili veresiju , srecom pa su  slaninari dobili na penal lutriji.

     

    Sto se tice Lalatovih manira , nece taj dalje od Bugarske ili Madjarske lige.

    • Like 3
  7. Da stvar bude gora , mi ako ne udjemo u evropu onda ce nas Uefa 2021/22 baciti u LE2 iliti Intertoto kup.

     

    Ovaj novokompovani sistem jeste zeznut ali isto tako nam je povecao sanse da se uvucemo nosioce za trece kolo , ako kojim slucajem St. Galen ne uzme titulu u Svajcarskoj , onda bi nam ostalo da se nadamo da bi neko od nosioca ispao jos u prvom kolu.

×
×
  • Create New...