Jump to content

Filmovi koje nestrpljivo ocekujemo


Drug Crni

Recommended Posts

  • 1 month later...

 a gle, vec okacio Crni..mislim se, hoce li ovo da razbije na blagajnama? Hoce sigurno kada je cista kopija Lion Kinga onako razbila, sto ne bi i ovo..mozda i bude rekorder svih vremena..jos sus sad ljudi zeljni bioskopa jos vise, posle kovida..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
2 hours ago, Drug Crni said:

Lady Gaga je u fazi ranih pregovora da bude partnerka Joaqinu Phoenixu u nastavku uspesnog ostvarenja "Joker", Todda Phillipsa. Ponudjena joj je uloga Jokerove (jednako poremecene) partnerke Harley Quinn.

 

Iskreno se nadam da od toga neće biti ništa.

Kvazi - umetnica je već upropastila par filmova, nije fer prema svima onima kojima se svideo "Joker" da uništi još jedan.

 

Mada, kada sam pročitao da će biti mjuzikl kontam otprilike šta hoće, jer ume da peva, ali mi se i dalje ne sviđa ideja.

 

Edited by Andrej
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Ne znam da li ste gledali film House of Gucci sa Lady Gagom u glavnoj ulozi, meni je bila fenomenalna - pre tog filma sam je takodje smatrala za skroz bzvz glumicu ali u tom filmu je (bar po meni) mnoooogo dobra odglumila

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nemoj zezati, pa cak i medju ovim A-list imenina ima odlicnih glumica, itekako sposobnih da iznesu takvu ulogu - evo odmah na prvu ovako Emma Stone, Saoirse Ronan... Da ne pominjem citavu gomilu jako talentovanih serijskih glumica koje ne dobijaju priliku na najvecoj sceni zato sto... pa, svi znamo zasto...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sedam godina nakon uspešnog Mad Max: Fury Road, reditelj (i autor originalnog Pobesnelog Maksa) George Miller okupio je u australijskoj pustinji ekipu da bi započeo snimanje filma koji je zapravo prequel pomenutom - Mad Max: Furiosa. 

 

Charlize Theron neće ponoviti ulogu ove drumske ratnice, već će lik mlade Furiose igrati Anya Taylor-Joy. Theronova je izjavila da joj je žao što neće biti deo ovog filma, a Anya je oduševljena prilikom koja joj je data. 

 

Glavnog negativca će igrati Chris Hemsworth. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Jedan od najboljih akcionih filmova ikada snimljenih (slobodna procena autora posta) i jedan od najboljih filmova iz dekade devedesetih,dobija nastavak..

4c81d54d1e8a8202e5c557c63fe35a64.gif

Reditelj Michael Mann je potvrdio da "Heat" ("Vrelina) dobija nastavak..tako je..Mann je udruzio snage sa nagradjivanom spisateljicom krimi-novela, Meg Gardiner, i najpre zavrsio krimi-roman pod nazivom "Heat 2". Roman obuhvata vreme pre i posle dogadjaja iz filma,a dace i blizi prikaz lika Neila (igrao ga Robert De Niro) povratnika iz Vijetnamskog rata, koji boluje od PTSP i njegovog uspona u svetu kriminala. Knjiga izlazi u prodaju 9.avgusta i predstavljace osnovu za scenario buduceg filma.

Sad,sto se filma tice,odluka je da ce u pitanju biti zapravo prequel. Radnja ce biti smestena u period od sest godina pre dogadjaja iz prve "Vreline". Iz tog razloga, Mann nece angazovati De NIra niti Val Kilmera. "Volim te momke,ali morali bi biti sest godina mladji nego u Vrelini",izjavio je nedavno reditelj. Ocito,Mann ne zeli da koristi efekte vizuelnog "podmladjivanja",kojima je npr.pribegao Scorcese u Irishmanu.

Spekulise se da bi Al Pacino,medjutim,mogao da ponovi (samo u jednom delu filma) ulogu ekscentricnog detektiva Vincenta Hanna-e;dok je sam Pacino predlozio da mladju verziju lika igra zvezda "Dine" - Timothee Chalamet.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Sve sami sikueli prikueli, rimejkovi, samo  se to i snima..nadje s ei ponesto novo,a dobro, ali slabo..ako izadje dvadesetak dobrih naslova gdisnje, supeh, takav je prosek psolednjih godina..Fury road j je izuzetak, kakav tesko da ce se ponoviti.. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...