nlavrnja Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago ES 4k bi trebalo da je deo standard ponude kod svih provajdera, na sbb je br 123. Pise da prenose Giro, ali ide tenis 1
jevrem69 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 minutes ago, nlavrnja said: ES 4k bi trebalo da je deo standard ponude kod svih provajdera, na sbb je br 123. Pise da prenose Giro, ali ide tenis ja to nemam ioako sam sbb korisnik, imam 121 i 122 to su ES1 i ES 2 , pa onda ide kanal 125 ....................
La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://partner.nonamejose.sx/2ab893d4/3fd20dee/00dce912 Medjedovic link
crni96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Tejlor Fric protiv 156 igrača svijeta ima 0-2. Oba put ga lik dobio u tb.
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Fricu je sljaka ubedljivo najgora podloga, plus je bio i povredjen neko vreme. Nije ovo previse iznenadjujuce.Prosle godine je isto izgubio u 1.kolu samo sto je Altmajer za Basavaredija ozbiljan igrac na sljaci. Edited 2 hours ago by La mano de Dios
crni96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bas neki dan citam da se razveo, prodje mi kroz glavu ispada u 1kolu rg 1/1 Hamad Bogami jedva prezivljava u ovom 3 setu.
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Prizmic je danas prepustio samo 5 gemova svom protivniku, Fonseka isto sigurna pobeda u 3 seta i sada igraju jedan protiv drugog u 2.kolu. Bice to jedan od boljih meceva 2.kolo za pracenje. Bloks isto sigurna pobeda i 2R potencijalno sa De Minorom isto zanimljiv mec i nimalo lak zadatak za Australijanca.
La mano de Dios Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Pobeda Medjedovica u 4 seta, 6-3,6-4,6-7,6-4. Morace protiv Ruda mnogo bolje ako misli da ima neke sanse.
jevrem69 Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago (edited) Djokovic i u ovih par retkih situacija gde je imao prilike da odigra par razmena sa protivnikom, kao da ima problem sa kretanjem, plus ovaj dropsot koji je odigrao je bio prilicno lagan cak i za ovako visokog i ne tako brzog protivnika. Bitno je da se dovuce do tajbrejka, i tu ce biti sansa, valjda ce u nastavku moci bolje da mu cita servis. Srecom da ovaj nema nikakav bekhend. Edited 41 minutes ago by jevrem69
La mano de Dios Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago (edited) Fric je uspeo da osvoji jedan set i to bi bilo to od njega na ovom Rolan Garosu. On sad brani 2 atp titule na travi i polufinale wimbledona, znaci preko 1000 poena u vrlo kratkom roku. Ako ne zaigra bolje ceka ga strmoglavi pad a on je jedan od igraca koji bi mogli da profitiraju na Wimbledonu neigranjem Alkaraza. Edited 33 minutes ago by La mano de Dios
jevrem69 Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago (edited) Novak maltene nema nikakvu prevagu u razmenama, kretanje je dosta upitno, i ne cita dobro protivnikovo kretanje. Tesko ce on sa ovakvom igrom da uradi nesto vise na turniru. Jedina dobra stvar u ovom mecu je sto poeni traju krace. Evo i ovaj poen na mrezi, bi Novak u fit izdanju lako resio ............... plus dupla za brejk loptu ................ Edited 25 minutes ago by jevrem69
La mano de Dios Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago Ja sam odmah rekao da ce Perikar biti mina i da je bolje da mu je pao neki celendzer prasinar jer oni nemaju oruzja da ga ugroze i bili bi idealni za uvodna kola.
Helena Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago Ako jedan DŠ nije prošao, ne znači da treba da stane s tim. Ajmo dejka kući, Morezmo ti lepo spakovala za rođendan
alcesta Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago Na putu sam i nemam gde da gledam, a očigledno i bolje
Elias Posted 7 minutes ago Author Posted 7 minutes ago E ako je Morezmo kriva to sto ne moze da dobije ovog drvosecu bez bekenda I sa dve levim nogama, I to na sljaci od svih podloga, onda mozemo polako da motamo kablove.
jevrem69 Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago Ovde je mnogo veci problem u tome sto se Perikar oslobodio pritiska i nakon 4 : 4 i dobijenog prvog seta, sada i on pocinje da dobija vise poena u razmenama, dok Novak ma bas nema nikave sanse da mu vrati servis, jedinu polusansu je imao na 40 : 30 u prvom setu. Bez boljeg miksovanja servisa, riterna i malo agresivnije igre kada su razmene u pitanju, ja ovde trenutno ne vidim sansu za preokret. Morao bi da se desi neki bas los servis gem protivnika i da se iskoristi drugi servis, koji do sada takodje jeste predstavljao veliki problem za Novaka.
Recommended Posts