nlavrnja Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago ES 4k bi trebalo da je deo standard ponude kod svih provajdera, na sbb je br 123. Pise da prenose Giro, ali ide tenis 1
jevrem69 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, nlavrnja said: ES 4k bi trebalo da je deo standard ponude kod svih provajdera, na sbb je br 123. Pise da prenose Giro, ali ide tenis ja to nemam ioako sam sbb korisnik, imam 121 i 122 to su ES1 i ES 2 , pa onda ide kanal 125 ....................
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago https://partner.nonamejose.sx/2ab893d4/3fd20dee/00dce912 Medjedovic link
crni96 Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago Tejlor Fric protiv 156 igrača svijeta ima 0-2. Oba put ga lik dobio u tb.
La mano de Dios Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago (edited) Fricu je sljaka ubedljivo najgora podloga, plus je bio i povredjen neko vreme. Nije ovo previse iznenadjujuce.Prosle godine je isto izgubio u 1.kolu samo sto je Altmajer za Basavaredija ozbiljan igrac na sljaci. Edited 2 minutes ago by La mano de Dios
Recommended Posts