Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, DameTime said:

Ovo kako je Sterling propao u odnosu na prošlu sezonu je za posebno izučavanje.

U EL je u zadnjih 20 dana imao 3-4 dobre partije. Protiv Budućnosti isto odličan.

Kako je došao na kup, tako se isključio poptuno.

Posted

Zaista moramo da poradimo na psihickom profilu igraca koje dovodimo. Nisu dovoljni samo igracki kvaliteti, jer ako biras utakmice, a jedan si od najplacenijih, bukvalno ne vredis nista.

• Like 4
Posted (edited)

Ostavljam mogucnost da mu se nesto privatno desilo izmedju Buducnosti i kupa jer je vec mesec dana u jako dobrom ritmu i igrao je zaista odlicno.

Ako ne, ovo je 1 odvratan bezobrazluk.

Edited by Elevator Operater
Posted

Mora se reći i da domaći igrači u Partizanu nisu nivo ni KLS kerova. Jezivo na šta liče svi izuzev Pokuševskog

Lakić je takođe korektan, u okviru svojih, ne previše visokih mogućnosti, ali bar daje dušu za ovaj klub

Posted
2 minutes ago, Elevator Operater said:

Ostavljam mogucnost da mu se nesto privatno desilo izmedju Buducnosti i kupa jer je vec mesec dana u jako dobrom ritmu i igrao je zaista odlicno.

Ako ne, ovo je 1 odvratan bezobrazluk.

Ne ostavljaj mogućnost ni za šta slično. Zna da ovo ne gleda niko, te ga ni ne zanima. Zna da EL gleda svako, te tu i igra, u nameri da bude negde drugde sledeće godine. Čist kalkulant koji kad nije na max motivacije ne vredi ničemu. Apsolutno sam zgađen čiji sam dres kupio. Što je najgore, ako dobijemo ove (a nećemo) i ako bude video trofej, ali fizički, ako ga bude video na stolu, možda će tad eventualno početi da igra

Posted
11 minutes ago, Radovan III said:

Dobićete ovo...

Kako tačno? Samo ako se oni samoubiju, ovi naši nemaju gram energije

Posted

Al Bruno je zaista glup lik. Krenes u odbranu i bukvalno se zakucas u igraca i napravis low IQ faul. A onda u odbrani ispadnes kao iz voza na piku i dopustis kucanje.

Posted

Ne mogu da verujem da su neki oprostili/zaboravili Braunu. Videce se do kraja sezone kakvo je on djubre. Zajedno sa Washingtonom.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, le piaf said:

Ajmo lagano prazni dvoranu 😌 

Da sam neka vlast tamo prvo bi izbacio majmuna što skandira između klupe Partizana i zapisničkog stola.

• Like 2
Posted

Ovo prekidanje zbog skandiranja je takvo sviranje kurcu..

Pre nedelju dana 20 000 ljudi par minuta skandira "puta madre llul" sudije to dobro razumeju i ni ne razmisljaju o prekidu.

Posted
Just now, Knipex said:

Da sam neka vlast tamo prvo bi izbacio majmuna što skandira između klupe Partizana i zapisničkog stola.

Ma svu ćacad i mandrile napolje, ako neće, 20:0 i poy

Greota jedino klinaca Mege da im se uzme šansa da nas nabiju 20 razlike. 

Posted
12 minutes ago, wrach said:

Ne mogu da verujem da su neki oprostili/zaboravili Braunu. Videce se do kraja sezone kakvo je on djubre. Zajedno sa Washingtonom.

Nisam mu ništa zaboravio biti oprostio, ali se trudim da mi osećanja ne utiču na procenu stanja na terenu.

Međutim, i pored toga, činjenica je da je lik loš karakter, a karakter mi je jedino što je bitno.

• Like 1
Posted

Kakva banda plaćenika koji su došli u Niš. Ima li obraza ovaj Sterling da se pogleda u ogledalo, u dve utakmice šutira 2 od 17 za tri poena. Svaka čast Meginim klincima, školica košarke milionerima

• Like 1