Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pre svega OGROMAN naklon Kodiju, Kalini i Semiju ljudi su preorali teren danas a igraju 30 minuta u proseku.

Batler otcepio drugom poluvremenu ali ono sto me najvise raduje je njegov odnos sa Kodijem. Bas su komplementarni zajedno na terenu i on ponistava sve Kodijeve mane u pozicionom napadu a opet deluje da jos nije pokazao sve sto ume.

Moram i da priznam da nisam bio za vracanje Dobrica i da sam ga dosta kritikovao al on ove sezone na najbolji moguci nacin nosi kapitensku traku i ova utakmica je bila samo slag na tortu.

Ostali svi dali dobar doprinos na obe strane terena i stvarno velicanstvena pobeda. Inace pocinje repriza na ASP 2, spavacu sutra na poslu boli me kurac da proste dame.

• Like 10
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Creed Bratton said:

Pre svega OGROMAN naklon Kodiju, Kalini i Semiju ljudi su preorali teren danas a igraju 30 minuta u proseku.

Batler otcepio drugom poluvremenu ali ono sto me najvise raduje je njegov odnos sa Kodijem. Bas su komplementarni zajedno na terenu i on ponistava sve Kodijeve mane u pozicionom napadu a opet deluje da jos nije pokazao sve sto ume.

Moram i da priznam da nisam bio za vracanje Dobrica i da sam ga dosta kritikovao al on ove sezone na najbolji moguci nacin nosi kapitensku traku i ova utakmica je bila samo slag na tortu.

Ostali svi dali dobar doprinos na obe strane terena i stvarno velicanstvena pobeda. Inace pocinje repriza na ASP 2, spavacu sutra na poslu boli me kurac da proste dame.

Nadjena je uloga Dobricu. On je sada iskocio, nije se bojao suteva za 3, pogadjao je one svoje floutere, znaci ima samopouzdanja. Trener je uspeo da mu pronadje crtu, da ga koristi na najbolji nacin, crpi iz njega dobru energiju, a Dobric to vraca. Sferopulos je unistio Dobrica sto se tice samopouzdanja, a i uloga mu je bila jako kriticna.

• Like 6
  • Love 1
Posted
6 minutes ago, Dz0nika said:

Nadjena je uloga Dobricu. On je sada iskocio, nije se bojao suteva za 3, pogadjao je one svoje floutere, znaci ima samopouzdanja. Trener je uspeo da mu pronadje crtu, da ga koristi na najbolji nacin, crpi iz njega dobru energiju, a Dobric to vraca. Sferopulos je unistio Dobrica sto se tice samopouzdanja, a i uloga mu je bila jako kriticna.

ljubim mu ručice bele...rasplakao me večeras.

Posted
6 minutes ago, Jelencom said:

Jedino što ne valja u Zvezdi je što se Bojana zaljubi u Batlera a Dame Time odavno u CMM.

Šta ćemo mi obični smrtnici

Ima valjda još koji slobodan igrač u klubu. :classic_biggrin:

• Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
11 minutes ago, NMX said:

@Losmi17 cestitke na demoliranju kralja.

Red je da i ti nama cestitas

Cestitke, indeed.

Odbijate da padnete iako su preduslovi tu.

Bice zanimljivo videti kako cete izgledati na gostujucim parketima kad se kompletirate.

Ipak je to drugacija pesma.

• Love 1
Posted

Meni je ova veca pobjeda nego da dobijemo oly,barsu ili komsije.

Mislim da vise necemo igrati u ovakvom rosteru ove godine.

Svaka cast Sasi i ekipi ❤️

Posted
12 minutes ago, Molina23 said:

Za laku noć.

A sutra jako rakijanje za momčine. 

Ok uhvatio sam sebe u novom nivou ludila u isto vreme gledam reprizu utakmice na tvu i ovaj klip na telefonu

• Like 1
Posted
35 minutes ago, Nini3112 said:

Izundu koji na stakama i koji se jedva krece izlazi da se pozdravi sa ekipom i navija sve vreme,veliki TIM🥰❤️

Ebuka kvalitetom nije u prvim redovima, ali je definicija zahvalnog timskog igraca. Radi ono sto zna i ne pokusava ono sto mu ne ide ( samo ga molim da poradi na postavljanju blokova da bi izbegao one silne faulove u napadu ), borbenost neupitna svakog sekunda na terenu. Takvim carevima se uvek sve vrati, iako ga je isekla povreda u momentima kada je postao prvi centar EL tima nenadano. Tek ce on da nas raduje skokovima u napadu,zakucavanjima i dobrom odbranom

6 minutes ago, BattleBender said:

Moze li za mene Ojeleye?

Bogami, ti i Vlade Djurovic mrtva trka. Valjda ne voli matore brkajlije 😄

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Bez 8 igrača, bez 3 prva centra, bez najboljeg strelca lige do povrede, bez jedne od top3 četvorki EL, i bez namere da se preda bilo kome i bilo kad.

Ekipa feniksa u kojoj kad jedan ispadne iz rotacije kao iz pepela vaskrsne neko da ga zameni, da svoj doprinos, jer ne može, ne sme drugačije, da izneveri saigrače, da ne ispoštuju TIM.

Petorka Graham, Carter, Nwora, Moneke, Bolomboy je legit prva postava bilo koje EL ekipe za F4, a mi dobijemo vicešampiona EL bez njih. Sa boljim procentom za 3 nego sa slobodnih bacanja.

Ne znam kako racionalizovati naš tim i ovo što on radi, jer ovo se kosi sa svim racionalnim i realnim. Ovo što mi gledamo su retki trenuci u sportu uopšte kada jedan tim tako klikne da jednostavno pobedjuje against all odds. A kada se nameste takve stvari, kada sudbina umeša prste, onda su i najveća čuda moguća.

I pitam se tako u ove sitne sate, smem li sa ovim timom i zbog ovog tima sanjati čudo?

Ponos, sreća, ljubav. Bravo, Zvezdo! ❤️

• Like 2
Posted

Junačko postignuće je nešto što se nekad prečesto koristi, ali za ovo što radi tim zvezde, teško je da se može naći bolji izraz.

Nadao sam se, eventualnu pobedu zamisljao kao malo cudo. Ali nisam ocekivao, da budem iskren.

CMM igrao kao nekakva mesavina Wade-a, D-Rose-a i Bo McCalleba... Brutalan je.

Kalinic je najveci Zvezdin sportista od Barija pa na ovamo. Titan.

Za Ojeleyea sam mislio posle prvih par trkmi "Jao ponovo smo diveli Bentila". Lik je precar.

Dobri Dobric... Zasluzio je. Izvukao sve najbolje iz sebe.

Davidovac je i bez poena, sa sve par brainfarta u odbrani uspeo da bude fenomenalan. Jer to je cerebralni košarkaš Davidovac. Kako on nekad čita u odbrani i na skoku, kako oseca raspored saigraca, to je fenomenalno.

Batler mu ga je dao po nekakvim kajri irving foricama.

Plavšića smo preživeli...

Posted
37 minutes ago, Jelencom said:

Jedino što ne valja u Zvezdi je što se Bojana zaljubi u Batlera a Dame Time odavno u CMM.

Šta ćemo mi obični smrtnici

Trazit zene majku mu.