Jump to content

Recommended Posts

Posted

Očekivano bez senzacionalizma, ali je vrlo jasno u koga je uperen prst i koliko je stvari i mimo parketa zapravo škripalo.

I što je najvažnije, nije ovo zbogom, do sljedećeg viđenja!

• Like 3
Posted
2 minutes ago, Alek The Great said:

Mene malo brine zasto su ovih par ljudi napustili UO? Zasto nisu izglasali nepoverenje predsednika i smenili ga? Nemoguce da oni nisu imali sve ove informacije.

U Srbiji u ovom momentu?

izasao je onaj ko je mogao i nije nikom duzan...

• Like 3
Posted

Gledam rukomet Kadeten-Partizan, oko 300 Grobara na tribini u Švajcarskoj, raširili transparent "Željko je Partizan", pevaju samo i jedino "Obradović Željko" i "Puši k.... Ostoja".

Kad ih se skupi "malčice" više u četvrtak, biće veselo.

• Like 2
Posted (edited)
16 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Jaooo

jedva cekam cetvrtak

aaaa pbg i telesport cute

govnari jedni 

Evo oglasio se pbg.

Edited by zvezdale
Posted

"Nadam se i voleo bih da ovo nije zadnji put da sam u Partizanu"

Sve jasno, nacrtao nam je šta treba. 

Želimire, izvini, i hvala ti. 

Ostoja, dobrodošao u pakao 🫠

• Like 3
Posted

Ne znam za vas, ja sam tek sad dobio energiju i volju da idem nanutakmce

tek sad cu da mu jebem majku svskog sekunda pa nek sve stane

koliko ga boli  Vucicu pederu... koliko ga boli podrska studentima

• Like 2
Posted

Raspade se covek dok je pricao o doceku :(

Dosta jasno i direktno o Ostoji, najebao je. Ono sto mi upada u oci, koliko mlako tj. maltene nista nije rekao u odbranu igraca. Pohvalio je samo one koje je poimence u nekom drugom kontekstu spomenuo (Osetkovski, Milton, Karlik), pre bih rekao da se tu ne bi nesto izvuklo iz konteksta. O ostalima ni reci, ocigledno je razocaran dobrim delom tima i tesko mu je da bas masno laze kako je sve bilo odlicno.

Posted

Ovo je verovatno 5% stvari koje su dovele do kraja, i to one za koje su navijači najviše tražili da čuju. 

Limarsko pseto je mrtav 'ladan lagao kao pseto na Euronewsu. 

Ovde se mislilo da se Željko nećka, imamo love, biruckamo, dok limarsko pseto priča o lažnih 27 miliona, a nisu imali para za centra. 

Želimiru beskrajno hvala, živ nisam šta je sledeće. 

• Like 1
Posted
Just now, NikadProtivŽelimira said:

nisu imali para za centra. 

Eeej, ni za jbn. čarter let iz Dubaija... Plus ono laganje  za biznis klasu za igrače je baš bilo jajarenje do krova :classic_dry:

S čim je on sve morao da se nosi :ajme:

Posted

Sigurno ovo nije sve i verovatno ima jos dosta toga, al ja ne mogu da razumem jednu stvar. Zasto je ZOC, najtrofejniji trener EL dopusti da pocne sezono u kojoj mu polupismeni Limar dovodi i odvodi igrace. 

Posted

Iskreno, ocekivao sam da Zeljko ne kaze nista, kad ono medjutim...

Ostoja mora da bude bivsi, sada je 1/1 jasno.

Par stvari mi je ovde zanimljivo:

- Ako sam dobro razumeo, Ostoja i Zoran Savic nisu imali normalan odnos? Savic je radio bez ugovora letos. Osetkovski je doveden bez Zeljkovog znanja. Ko je kriv za to, Ostoja ili Zoran? Ja tipujem na Ostoju. 

- Ostoja se nije javio Zeljko nakon skandiranja? 

- Zeljko sumnja da je budzet toliki?

- Ono sto nedostaje, prica o igracima. Ovde je Zeljko malo zaobisao ovu pricu. Ko od igraca ga ne slusa? Osetkovski svakako nije medju nosiocima. Ko je aminovao dolazak igraca koji su otkazali poslusnost? Kakve su sankcije protiv tih igraca? Da li je svlacionica izgubljena i ranijih sezona (Naneli, Panter i ekipa)? Ko je odgovoran za to da je atmosfera u ekipi nikakva drugi put u svega 2-3 sezone a da je rezultat toga da se igra totalno raspadne? Ko je odgovoran za igru i stanje na terenu? Ko je odgovoran za stvari na terenu koje se ponavljaju iz sezone u sezonu?

Svakako postaje jako zanimljivo. Jasno je sada da je Ostoja i zeleo smenu Zeljka nakon svega ovoga i ovakvih rezultata.