Son_of_a_gun Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Izbušio ga Ostoja ko pseto, mamu mu jebem… Bolje mu je sam da ode dok još može. 1
Shonewizard Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Očekivano bez senzacionalizma, ali je vrlo jasno u koga je uperen prst i koliko je stvari i mimo parketa zapravo škripalo. I što je najvažnije, nije ovo zbogom, do sljedećeg viđenja! 3
Alek The Great Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Tegi ima ekskluzivu, kao u stara dobra vremena. Iskreno, nisam ocekivao ovakvu transparentnost. Bacio je lopticu u Ostojino dvoriste. 1
ScepanScekicSto Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Bravo zeljko hvala ti za sve sacuvao si igrace... ali ce svejedno dobiti dozu a tek ostoja... a sad sam ubedjen da se vidimo ponovo
fancy Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago (edited) "Nadam se i voleo bih da ovo nije zadnji put da sam u Partizanu..." ❤️ Edited 25 minutes ago by fancy 1 3
SteveFrancis#3 Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Nase je sad da mi izbusimo limara raspalog i ekipicu sa njim 2 7
ScepanScekicSto Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Jaooo jedva cekam cetvrtak aaaa pbg i telesport cute govnari jedni
Son_of_a_gun Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Just now, fancy said: "Nadam se i voleo bih da nisam zadnji put u Partizanu..." ❤️ Da iscipelarimo Ostoju napolje a Željko da bude predsjednik, jedina prava priča. 1 1
Alek The Great Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Mene malo brine zasto su ovih par ljudi napustili UO? Zasto nisu izglasali nepoverenje predsednika i smenili ga? Nemoguce da oni nisu imali sve ove informacije.
jedibojan Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Zeljko bukvalno nacrtao stvari. Hvala mu na tome. Nadam se da je svima jasno sta sledi 2
ScepanScekicSto Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago 2 minutes ago, Alek The Great said: Mene malo brine zasto su ovih par ljudi napustili UO? Zasto nisu izglasali nepoverenje predsednika i smenili ga? Nemoguce da oni nisu imali sve ove informacije. U Srbiji u ovom momentu? izasao je onaj ko je mogao i nije nikom duzan... 3
Stiletto Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Gledam rukomet Kadeten-Partizan, oko 300 Grobara na tribini u Švajcarskoj, raširili transparent "Željko je Partizan", pevaju samo i jedino "Obradović Željko" i "Puši k.... Ostoja". Kad ih se skupi "malčice" više u četvrtak, biće veselo. 2
zvezdale Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago (edited) 16 minutes ago, ScepanScekicSto said: Jaooo jedva cekam cetvrtak aaaa pbg i telesport cute govnari jedni Evo oglasio se pbg. Edited 7 minutes ago by zvezdale
le piaf Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago "Nadam se i voleo bih da ovo nije zadnji put da sam u Partizanu" Sve jasno, nacrtao nam je šta treba. Želimire, izvini, i hvala ti. Ostoja, dobrodošao u pakao 🫠 3
ScepanScekicSto Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago Ne znam za vas, ja sam tek sad dobio energiju i volju da idem nanutakmce tek sad cu da mu jebem majku svskog sekunda pa nek sve stane koliko ga boli Vucicu pederu... koliko ga boli podrska studentima 2
djole Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago Raspade se covek dok je pricao o doceku :( Dosta jasno i direktno o Ostoji, najebao je. Ono sto mi upada u oci, koliko mlako tj. maltene nista nije rekao u odbranu igraca. Pohvalio je samo one koje je poimence u nekom drugom kontekstu spomenuo (Osetkovski, Milton, Karlik), pre bih rekao da se tu ne bi nesto izvuklo iz konteksta. O ostalima ni reci, ocigledno je razocaran dobrim delom tima i tesko mu je da bas masno laze kako je sve bilo odlicno.
NikadProtivŽelimira Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago Ovo je verovatno 5% stvari koje su dovele do kraja, i to one za koje su navijači najviše tražili da čuju. Limarsko pseto je mrtav 'ladan lagao kao pseto na Euronewsu. Ovde se mislilo da se Željko nećka, imamo love, biruckamo, dok limarsko pseto priča o lažnih 27 miliona, a nisu imali para za centra. Želimiru beskrajno hvala, živ nisam šta je sledeće. 1
fancy Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago Just now, NikadProtivŽelimira said: nisu imali para za centra. Eeej, ni za jbn. čarter let iz Dubaija... Plus ono laganje za biznis klasu za igrače je baš bilo jajarenje do krova S čim je on sve morao da se nosi
FireKeeper Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago Auu ladno je Ostoja taj koji je busio Zeljka. Prvo nenamerno jer n’ume, a docnije iz sujete. Mislim da mu sad opada kosa… oh wait!
djurava Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago Sigurno ovo nije sve i verovatno ima jos dosta toga, al ja ne mogu da razumem jednu stvar. Zasto je ZOC, najtrofejniji trener EL dopusti da pocne sezono u kojoj mu polupismeni Limar dovodi i odvodi igrace.
Golijat Posted just now Posted just now Iskreno, ocekivao sam da Zeljko ne kaze nista, kad ono medjutim... Ostoja mora da bude bivsi, sada je 1/1 jasno. Par stvari mi je ovde zanimljivo: - Ako sam dobro razumeo, Ostoja i Zoran Savic nisu imali normalan odnos? Savic je radio bez ugovora letos. Osetkovski je doveden bez Zeljkovog znanja. Ko je kriv za to, Ostoja ili Zoran? Ja tipujem na Ostoju. - Ostoja se nije javio Zeljko nakon skandiranja? - Zeljko sumnja da je budzet toliki? - Ono sto nedostaje, prica o igracima. Ovde je Zeljko malo zaobisao ovu pricu. Ko od igraca ga ne slusa? Osetkovski svakako nije medju nosiocima. Ko je aminovao dolazak igraca koji su otkazali poslusnost? Kakve su sankcije protiv tih igraca? Da li je svlacionica izgubljena i ranijih sezona (Naneli, Panter i ekipa)? Ko je odgovoran za to da je atmosfera u ekipi nikakva drugi put u svega 2-3 sezone a da je rezultat toga da se igra totalno raspadne? Ko je odgovoran za igru i stanje na terenu? Ko je odgovoran za stvari na terenu koje se ponavljaju iz sezone u sezonu? Svakako postaje jako zanimljivo. Jasno je sada da je Ostoja i zeleo smenu Zeljka nakon svega ovoga i ovakvih rezultata.
Recommended Posts