Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, nemanjaol said:

Ali sta je sad Vanja kriv? Msm na taj deo i mislim kada kazem da je nenormalno.

Kakve Vanja ima veze sa naprednom pricom? Covek jedan od retkih sportieta koji je otvoreno protiv SNS-a

Nema nikakve, bar je to pokazao konkretnim primerom. 

Svedoci smo da je u medije plasirano xy materijala i insajderskih informacija gde su pojedini igrači obeleženi da su ga bušili, negde se provuklo i da je Vanja jedan od. Eto zašto su to opasne stvari. 

Takođe, koliko sam ispratio, masa je tražila od Vanje, da kao kapiten, ne izađe na trening, i povuče i ostale. 

Svašta mu je rečeno dok su se razbijali prozori Arene. Ima i snimaka koji se vrte. 

Teško će biti iskontrolisati masu, a posledice mogu biti katastrofalne. 

Posted
3 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Evo pod kojim bih uslvoima pretio kk partizan dalje

ostoja pofnese ostavku i vise jikad ne dodje nanutakmicu 

2-3-4-5 igraca bude sklonjeno uz konsultacoje sa Zeljkom ili njegovim stafom

Vlade Jovanovic tad moze da sedne na klupu i imace moju podrsku

Od kad znam za sebe i dok živim navijam i navijaću za Partizan. Nema tu uslova.

Znaš kako znao sam mnoge koji su prvih dana ginuli u ratu zbog ostrašćenosti. Nisam mogao računati na njih kasnije.

Posted
15 minutes ago, le piaf said:

Rekao bih da je ostavka bila moralni čin, a razlozi su bili napredne prirode. Voleo bih da Želimir sazove konferenciju i ne ostavi prostora za teorije i targetiranja pogrešnih ljudi. 

Vanja je najstrašnije isprozivan ispred Arene, ima metu na čelu. Ništa bolje neće proći ni ostali, bes je kulminirao, i biće sranja. Važno je da se izađe sa istinom u javnost, nadam se da Željko neće propustiti da to i uradi. 

Noooo…

he he

Ostoja posle ovoga ne moze ostati na celu kluba, nema sanse. Bolje za vas, a i za njih dvojicu da su nasli zajednicki jezik i zamenili 2-3 igraca, makar i posle PAO.

Jbg ovako sezona odlazi niz vodu a meni kao navijacu Zvezde to nije drago, vise volim kad je napeto do kraja, i naravno mi budemo uspesniji. 

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Elevator Operater said:

Izasao Vanja, hrabar potez ali neophodan. Msm da ga je neko napusio kurcem ali vecina je imala strpljenja sa saslusa i na kraju je dobio aplauze.

Samo to izginucemo za ovaj klub ...ne znam kako ce uspeti da bilo koga ubede u to.

Zeljkova prenesena potvrda je jos.jace bacila igrace pod voz, ne bih im u koži bio...niko od njih nece ostati od leta, ali nije to problem, vec da li ce Partizan i kako uspeti da privoli nove, kvalitetne igrace posle ovoga. 

Ako makar rasteramo ćacad u nekoj meri iz kluba, i to je velika stvar. Mada teško će se to 100% istrebiti

pokusavam da napisem par dana... ljudi ja necu da navijam za klub gde neki anonimusi pomisle da mogu da ignorisu trnera ma kako se on zvao

zeljkova ostavka je problem na milion nacina, ali na milion prvi je taj sto je on najbolji od svih preuzeo na sebe sve. 

Ako klub (a hoce) pomisli da je sad kao sve ok, ne treba da postoji, nek se sutra ugasi. 

to su osnovni zivotni principi.

da je filipovski trener isto bi pricao

Posted

Mislim da je scenario u nastavku da Žvalavi skloni Ostoju do utakmice sa Bajernom, naravno to će pošumljeni da predstavi kao ostavku iz moralnog čina. Nahvataće najjače strano ime bez ugovora, odjednom će se naći pare za doselekciju a naći će i nekog žrtvenog jarca u timu. Kad ne bude bilo nikog ka kome bi gnjev navijača mogao biti upućen, ugasiće se sam od sebe. E pa baš da vidimo.

Posted
5 minutes ago, odupri se ludilu said:

Od kad znam za sebe i dok živim navijam i navijaću za Partizan. Nema tu uslova.

Znaš kako znao sam mnoge koji su prvih dana ginuli u ratu zbog ostrašćenosti. Nisam mogao računati na njih kasnije.

Napisao sam pratim, ne navijam

• Like 1
Posted

Najbolja stvar koja bi mogla da vam se desi je ta da Željko umesto Ostoje postane predsednik, a Saša Djordjevic trener. Sportski direktor je svakako Paljo, to je završeno. 

Ostoja posle svega definitivno ne može opstati. Ljudi su suviše bjesni i imaju pik na njega. 

Posted

Sad je već malo deplasirano ali po meni je Željko Obradović veći od bilo kod sportskog radnika CZ u istoriji, bez obzira što je KEŠ u fudbalu nešto što nijedna titula u evropskoj košarci ne može da nadomesti. Čovek je osvojio jebenih 9 evroliga. U istoriji srpske košarke koja je nešto najvrednije i najčistije što ova zemlja ima ispred Željka je samo Nikola Jokić.

• Like 4
  • Ha-ha 5
  • Tuzno 2
  • Pumpaj! 1
Posted

Nije ok ovo sa Vanjom, prvo najstrasnije prozivanje i dovodjenje u neki dil sa Ostojom (?!) a i mi sa one strane brda znamo ko je Vanja... A onda kad je pokazao kapitenska muda i izasao pred ljude, kao sto su trazili, i sasvim se lepo i korektno obratio, dobio jos dodatno napusavanje. Iskreno mi ga je zao. Respekt za njega. 

• Like 13
Posted (edited)
2 minutes ago, Kooineeperk said:

Nije ok ovo sa Vanjom, prvo najstrasnije prozivanje i dovodjenje u neki dil sa Ostojom (?!) a i mi sa one strane brda znamo ko je Vanja... A onda kad je pokazao kapitenska muda i izasao pred ljude, kao sto su trazili, i sasvim se lepo i korektno obratio, dobio jos dodatno napusavanje. Iskreno mi ga je zao. Respekt za njega. 

A vazda ima budaletina...

ispratili su ga aplauzom...

i postujem sto je izasao..

ali meni je to sad kasno... trazena je odgovornost, covek gospodin preuzeo odgovornost i prvi put u karijeri otisao u sred sezone... treba sad da zalim nekog? Pa bio to i moj pokojni otac..

ne znam u kom paralelnom univerzumu covek koji je u svojoj karijeri igrao 22 F4 treba da ode iz kluba a da ostanu Ostoja Mijailovic, Duejn Washington, Tayrik Jones, Carlik Jones... na kraju krajeva, nebitna su imena

Edited by ScepanScekicSto
Posted

Ovo sa Vanjom je ozbiljna bruka, ljudi su prsli kompletno

Nadam se da i Osetkovski nece ni kriv ni duzan da najebe jer je (presumably) doveden mimo Zelimira i Savica

• Like 1
Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Meni je zao Vanje.Jbt treba ovo podneti.

zasto? Jel ga neko tukao? 

majmuni mu dobscili pusi kurac, neko ih ucutkao i to je to...

svi su oni imali dosta prilika da ne dodje dovde... nego bilo lepo, udobno, podrska navijaca bwz obzira na rezultat.. opustili se... neki mislili da mogu van treneroviu zamisli, neki pomislili mozda da su veci i od njega i od kluba... evo rezultata... sad nek svak jede svoju porciju govana...

sigurno pre vanje to zasluzuju mnogi drugi, ali on je kapitan.. od mene jedino postovanje sto je izasao... ostalo? Svak je inao priliku da pokaze ko je i sta je

• Like 1
Posted
20 minutes ago, ScepanScekicSto said:

pokusavam da napisem par dana... ljudi ja necu da navijam za klub gde neki anonimusi pomisle da mogu da ignorisu trnera ma kako se on zvao

zeljkova ostavka je problem na milion nacina, ali na milion prvi je taj sto je on najbolji od svih preuzeo na sebe sve. 

Ako klub (a hoce) pomisli da je sad kao sve ok, ne treba da postoji, nek se sutra ugasi. 

to su osnovni zivotni principi.

da je filipovski trener isto bi pricao

100% se slazem. Samo kazem da to inostrane igrace ne zanima, kako neko rece, nece oni gledati video analize gde wash cuva vazduh, ali ce videti predstojeci tretman igraca od strane navijaca. Istina, odjeknuce da je trener otisao jer ne moze sa ovim timom, ali koliko njih ce biti spremno da se kladi na sebe na leto i dodje u klub za koji misle da baca pod voz. Ja se sa tobom slazem, ali ovo ce biti razmisljanje mnogih 101. 

I to je zrtva koja se mora podneti.

• Like 1
Posted
24 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Mislim da je scenario u nastavku da Žvalavi skloni Ostoju do utakmice sa Bajernom, naravno to će pošumljeni da predstavi kao ostavku iz moralnog čina. Nahvataće najjače strano ime bez ugovora, odjednom će se naći pare za doselekciju a naći će i nekog žrtvenog jarca u timu. Kad ne bude bilo nikog ka kome bi gnjev navijača mogao biti upućen, ugasiće se sam od sebe. E pa baš da vidimo.

Koje jako strano ime ima uopce sem Lasa? Da li bi on uopce htio jebavat se i dolazit u ovako zatrovanu situaciju gdje je trenutno pitanje ko ce od igraca uopce ostati ako su one price za Bongu, Duanea i Sterlinga tacne? 

Posted

Kakvi degenereci su ovi sto prozivaju Vanju. Sta sad oni ocekuju da izadje Vanja i kaze Ostoja da mi se napusi kurca, od danas stupamo u strajk, jel to neko ocekuje??? I sve to dok ni sam Zeljko nije izasao jos, sazvao konferenciju i rekao koja je situacija. 

Neugodna situacija, mi sve nagadjamo ovde i pojma nemamo sta je istina. Stvari koje idu preko SK i Nove verovatno jesu Zeljkova verzija price, ali mi to ne znamo definitivno dok on ne izadje i kaze otvoreno. S druge strane, ovaj jajarski potez sa saopstenjem da je Zeljko odbio nastavak saradnje nam je dovoljan da znamo o cemu se ovde sustinski radi. 

Neugodna situacija za sve, najvise za Zeljka i igrace. On mora da odluci da li ce da izadje, kaze sve otvoreno i maltene time zapocne otvorenu borbu protiv Ostoje, bojkot navijaca ili neki drugi vid otpora, sto svakako nije dobro za klub u sred sezone, pogotovo u kontekstu EL, licenci i svih drugih dogadjanja. Da ne pricamo pod kakvim ce pritiskom biti igraci i da mu je to sigurno ogroman faktor jer ne zeli njima da nasteti.

Druga opcija da precuti i zamoli navijace da pruze podrsku novom treneru i igracima i tako neke slicne pristojne floskule jer eto kao dobrobit kluba, igraca i slicno, a limarsko govedo ce ostati tu gde jeste i sve ce isto nastaviti.  

Zato verovatno i ona vest juce da je Zeljko zamolio Ostoju da podnese ostavku jer je to najbolje i za njega je isla u tom pravcu kako bi steta bila minimalna i sve se sto pre resilo. Ali smrdljivo sns govedo je to, to ne zna za sram. 

• Like 3
Posted
7 minutes ago, ScepanScekicSto said:

zasto? Jel ga neko tukao? 

majmuni mu dobscili pusi kurac, neko ih ucutkao i to je to...

svi su oni imali dosta prilika da ne dodje dovde... nego bilo lepo, udobno, podrska navijaca bwz obzira na rezultat.. opustili se... neki mislili da mogu van treneroviu zamisli, neki pomislili mozda da su veci i od njega i od kluba... evo rezultata... sad nek svak jede svoju porciju govana...

sigurno pre vanje to zasluzuju mnogi drugi, ali on je kapitan.. od mene jedino postovanje sto je izasao... ostalo? Svak je inao priliku da pokaze ko je i sta je

Eh sad Šćepo, a kako znamo da Vanja nije pokušavao da kapitenski preuzme odgovornost?

Realno, sve što imamo su tabloidne informacije tj. poluinformacije. Mislim da Vanja baš ne zaslužuje ovako harsh tretman. 

• Like 2
  • Love 2
Posted

Najbolje od svega za Partizan bi bilo da u narednom periodu, kad sve slegne, navijaci krenu da navijaju za svoj klub, ko god bio trener, igrac, predsednik...

Sa devizom "Partizan iznad svega"

Da ne dozvole da pojedinac bude veci, makar bio to Zeljko, da ne rasipaju ljubav i energiju na dve strane.

Imam utisak da ste izgubili svoj identitet, a znam da u pravim rukama, Partizan moze biti mocno oruzje.

Imate pedigre, vece ste ime od Zvezde u kosarci, imate vece legende, rezultate, podrsku kakvu mnogi sanjaju...

Prestanite da idealizujete ljude, patite za proslim vremenima...ode zivot.

Mislim kako vam volja, mozete i da placete ko picke i kukate na sudbinu, na vama je.

• Like 1
Posted

I da dodam, znate me svi, bio sam ovdje i u mračnim godinama kad nismo imali novca za pertle, kad smo mijenjali trenere na traci, igrali sa Đumićima, Gegićima, Vrapcima u timu (samo respect i ljubav za ove momke i sve druge koji su pošteno znojili naš dres, da ne bude zabune), mnogo štošta se promijenilo kroz istoriju samo nije ljubav prema voljenom klubu, bukti istim žarom i intenzitetom oduvijek. Nisam birao utakmice, gledao sam tim i protiv Reala i protiv Crnokose, isto mi je bilo bitno da igraju dobro i da pobijede.

Igrači koji bi istrčavali na teren su uvijek pošotvali dres koji nose i ja sam poštovao njih darujući im svoje vrijeme i emocije.

Ovo je svojevrsan presedan, bar u mojoj glavi, da ode jedan trener iz kluba i ponese klub sa sobom. Jer klub sa upravom koja ne radi u interesu kluba, bez trenera, sa igračkim kadrom koji ne poštuje dres koji nosi NIJE KLUB, i ja sam duboko potrešen što posle 45 godina ne mogu više da dam ljubav nečemu što se samo na papiru zove Partizan a u svakom smislu odstupa od moralnih načela koja su mi usađena.

Od 1989. i prvih parlamentarnih izbora kad su mi uzeli državu, pa sve do danas, godinama su mi uzimali po jedan važan segment života, malo po malo, slobodu, demokratiju, pristojnost, moral, egzistenciju dostojnu čovjeka, sad su mi konačno sve uzeli.

Nemam više ništa da dam.

• Like 3
  • Love 6
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, DameTime said:

Eh sad Šćepo, a kako znamo da Vanja nije pokušavao da kapitenski preuzme odgovornost?

Realno, sve što imamo su tabloidne informacije tj. poluinformacije. Mislim da Vanja baš ne zaslužuje ovako harsh tretman. 

dejm... mislio sam da su imali prilike da se pokazu na terenu svi do jednog... dakle i on, i svi su delovali izgubljeno, nezainteresovano i nezadovoljno.

nije ovo zeljko uradio zbog 4-9 sigurno. On je na 4-9 pre 3 godine rekao bez brige idemo jako... sada je 4-9 podneo ostavku... nije to uradio samo zbog ostoje i nemanja podrske u klubu nego nemanja podrske u igracima... ovo je timski sport... ne sme da se dozvoli nezainteresovanost i sl, tim mora takvog clana da izbaci... 

Zato  sam i naposao, dok klub ne odreaguje prema igracima i kazni ih, ja ne mogu podrzavsti ove igrace... mogu... malog mijailovica npr... 

Posted
2 minutes ago, Elevator Operater said:

Meni se crta Aca Matovic do kraja sezone. Nece niko doci odmah posle Zeljka.

Niko nije toliko sklon samoubistvu jer bi placao i sto jeste i sto nije kriv.

stvarno bi mi bilo zao, da jedan tako dobar covek trpi salvu uvreda sa tribina ni kriv ni duzan...

aca je jedan mega gigs car

ja npr tipujem na Ocokoljica... no videcemo... hoce li neko biti slomljen... svi su oni ziveli lepo na konto Zeljka

• Like 1