Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, DameTime said:

Je.

Najzanimljivije od svega ovde mi je što pojedini navijači KKCZ instistiraju da se porede sa KKP. U smislu, Partizan je tu standard sa kojim se poredite i pokušavate da dokažete kako ste barem jednaki. Time ste se u startu stavili u donju poziciju, podređenu što se tiče istorije, uspeha kluba itd.

Čemu to? Bukvalno auto-koš. :classic_smile:

Osim sto nije tacno, niko nije poredio KKCZ i KKP.

Mozes da kvotujes ako sam propustio.

Posted
1 minute ago, DameTime said:

Je.

Najzanimljivije od svega ovde mi je što pojedini navijači KKCZ instistiraju da se porede sa KKP. U smislu, Partizan je tu standard sa kojim se poredite i pokušavate da dokažete kako ste barem jednaki. Time ste se u startu stavili u donju poziciju, podređenu što se tiče istorije, uspeha kluba itd.

Čemu to? Bukvalno auto-koš. :classic_smile:

Neka ti donedavno neutralna, a sada vrsni poznavalac sporta i košarke posebno, pokušavaš da nam objasniš neke stvari. Nekada je bolje ostati u ormaru. 

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, Cavani said:

Osim sto nije tacno, niko nije poredio KKCZ i KKP.

Mozes da kvotujes ako sam propustio

Želeo si da dokažeš kako imate u svojim redovima legendu renomea Željka Obradovića (nemate je), navodeći pritom Đokovića i Dončića kao primere. Tako da se nadam da nisi propustio sopstveni sadržaj i par stranica besmislene diskusije koju si njime izazvao.

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, DameTime said:

Želeo si da dokažeš kako imate u svojim redovima legendu renomea Željka Obradovića (nemate je), navodeći pritom Đokovića i Dončića kao primere. Tako da se nadam da nisi propustio sopstveni sadržaj i par stranica besmislene diskusije koju si njime izazvao.

Prvo, nije poredjena CZV i PAR, to i nije za diskusiju iz prostog razloga jer PAR ima titulu '92.

Drugo, nisam ja pokrenuo besmislenu diskusiju i pokrenuo merenje, vec kolega koji je napisao da Zvezda nema legendu te velicine.

Posted (edited)

Kolicina gluposti koje sam se nacitao na ovom podforumu poslednja 2 dana prevazilazi sve granice dobrog ukusa. Iskreno se nadam da ce se ova ŽO saga sto pre zavrsiti, jer pocinjem da sumnjam da su pojedini likovi cije sam pisanje veoma cenio do sada, doziveli ozbiljnu devijaciju licnosti, i da im kredibiltet curi u nepovrat. Vazi za obe strane brda.

Ocinski savet ( znam, znam, niko ga nije trazio🫣😞

Suzdrzite se od daljih prepucavanja, patkometrije i svih ostalih vidova afektnog ispoljavanja mracne strane licnosti, niko nije vredan dalje degradacije licnog kredibiliteta, pa ni Zeljko Obradovic. Partizan i Zvezda su postojali i pre, postojace i posle Zeljka. Budimo ljudi, to je jedino sto ne sme da dodje u pitanje

Edited by Gudura
  • Like 3
Posted
2 minutes ago, Gudura said:

Kolicina gluposti koje sam se nacitao na ovom podforumu poslednja 2 dana prevazilazi sve granice dobrog ukusa. Iskreno se nadam da ce se ova ŽO saga sto pre zavrsiti, jer pocinjem da sumnjam da su pojedini likovi cije sam pisanje veoma cenio do sada, doziveli ozbiljnu devijaciju licnosti, i da im kredibiltet curi u nepovrat. Vazi za obe strane brda.

Ocinski savet ( znam, znam, niko ga nije trazio🫣😞

Suzdrzite se od daljih prepucavanja, patkometrije i svih ostalih vidova afektnog ispoljavanja mracne strane licnosti, niko nije vredan dalje degradacije licnog kredibiliteta, pa ni Zeljko Obradovic. Partizan i Zvezda su postojali i pre, postojace i posle Zeljka. Budimo ljudi, to je jedino sto ne sme da dodje u pitanje

Ličnog kredibiliteta?!

Ozbiljan kad ovo pišeš?

Posted
13 minutes ago, DameTime said:

Aleksandar Nikolic je otac yu košarke a najpre je igrao gde? U kom klubu je osvojio prve titule. Trenirao je Zvezdu. Je li on legenda nekog renomea?

• Like 3
Posted
Just now, berti said:

Aleksandar Nikolic je otac yu košarke a najpre je igrao gde? U kom klubu je osvojio prve titule. Trenirao je Zvezdu. Je li on legenda nekog renomea?

To je bilo na sljaci

• Ha-ha 2
Posted
41 minutes ago, BattleBender said:

Dzajic je najveca legenda Zvezde, i veca legenda nego sto je Zeljko Obradovic na nasim prostorima.

Za pocetak Zvezda je napravila prevagu u broju navijaca, u odnosu na Partizan, prevashodno zbog Dzajica. Bio je najbolji igrač Evrope, igrao dugo, a posle te karijere presao u domen sportskog radnika (poput Zeljka) i uspeo da bude direktor necega sto je najveci sportski uspeh ove drzave posle Novaka Djokovica. Znam da je ovo iritantna izjava u kontekstu toga na kojem topicu se piše, ali Bari je znacajni uspeh nego Istanbul. Jednostavno fudbal je veci sport bio u medjunarodnim evropskim okvirima. Evo i sad, Zvezda i Partizan mogu da pomisle na evropsku titulu u košarci, u fudbalu mozes samo ako upalis FM i 5,6 godina dovodis Kolumbijce, Ekvadorce i Nigerijce, pa skupis pare da osvojis LS.

Zbog Dzajica je pre svega Zvezda imala primat kad su se dovodili najbolji mladi igraci. 

Nervira mene ta drtina, ali to je drugi problem.

Uostalom, Dzajic je predugo bio izlozen blatu naseg sporta pa je uspeo da se ukalja, i da ga druhi iskoriste.

Zeljko nije. Na kraju krajeva, s obzirom kakva je ljubav navijaca prema Zeljku, mozda vam je i bolje da ne ostane toliko dugo. I Dzajic je bio predsednik kluba ciji su navijaci 90ih skandirali protiv Milosevica, a on im je davao podrsku. Pa je uspeo da se svede na to da pricamo da je lopuza i ćaci senilna drtina. Maltene mi je muka da ga vidim.

U ovo ni sam Džaja ne veruje.

Primat u broju navijača je napravljen još na početku. Drugo, neki drugi ljudi su zaslužniji za Bari. Svoje znanje i umeće je pokazao kada je kasnije ponovo upravljao klubom. Nije on predugo ostao u srpskom fudbalu  pa se iskvario nego nikada nije ni bio takav organizacioni štih kakvim se predstavljao, ali jeste bio veliki igrač.

........................

Mislim da je krajnje pogrešno ovo poređenje legendi. Neko može da bude legenda jednog kluba a da nije napravio nešto veliko u međunarodnim okvirima, a druga persona može da samo prođe kroz jedan klub i postane svetska zvezda. Ako navijači smatraju nekog legendom (i ako je taj dao nešto klubu) i spremni su da ga podrže, to je to. Nema potrebe uvlačiti druge klubove, sportove ili igrače u to, kao poređenje.

1 hour ago, Perkos2 said:

Mi smo izlazili na ulicu zbog Zvezde kad su nas političari koji su zajahali klub doveli do dna. 

I grobari, u više navrata.

• Like 1
Posted

Moram malo o temi o veličinama. 

FK Crvena Zvezda npr nema igrača koji je veći od kluba. U tom klubu su zaista igrale igračke sile, svetski fudbaleri i nijedan nije veći od kluba. 

Želimir Obradović je veći od KK partizan. I tu se sva priča o veličini klubova završava. 

Što se KK Crvena Zvezda tiče, on nema tu vrstu veličine poput Želimira i nije to sramota reći. Zvezda ima masu velikana ovog sporta. Tvorce košarke na ovim prostorima, mislim Zvezda je imala evropski trofej dok Partizan nije imao ni domaću titulu, ali ipak ekspanzija košarke i popularnost je krenula malo kasnije. Otuda se i pamte prevashodno uspesi npr generacije devedesetih mnogo više nego onih ranijih koje su možda bile i ubedljivije. 

• Like 9
Posted

Pošto živimo u svetu teorija zavere samo čekam da se javi neko i napiše kako je sve ovo odradio Vučić u dogovoru sa Želimirom i Ostojom da skrene pažnju sa NIS-a, Generalštaba i ostalih aktuelnih tema.

Iskulirajte se ljudi, pogotovo crveno-beli. "Pogibe" gomila ljudi zbog Želimira, kao da igramo derbi 24h... :default_coffee:

• Like 2
Posted
10 minutes ago, Cavani said:

Prvo, nije poredjena CZV i PAR, to i nije za diskusiju iz prostog razloga jer PAR ima titulu '92.

Drugo, nisam ja pokrenuo besmislenu diskusiju i pokrenuo merenje, vec kolega koji je napisao da Zvezda nema legendu te velicine.

Ne vidim potrebu da se odmah isuče patka, u stilu a vidite šta mi imamo! Ko je ta legenda u klubu, danas, koja bi mogla izazvati ovu magnitudu događanja? 

Dončić i Đoković kao primeri su prosto žestoki fejl. 

Željko je svakako anomalija, na ovim prostorima a i generalno, kad je njegova sportska priča u pitanju. Specifičan splet okolnosti (naravno i njegovog rada i talenta), koji ga je zauvek vezao za Partizan, pre svega tom titulom iz 1992. Samim tim je i odnos navijača prema njemu specifičan.

----------------------------------------------------------

Zaista sve više počinjem da verujem kako je kod velikog broja navijača KKCZ u pitanju čista zavist. Da je Željko njima doneo evropsku titulu, ljude bi boleo kurac za većinu stvari koje mu ovde zameraju iz dana u dan.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
13 minutes ago, Luchifer89 said:

Ličnog kredibiliteta?!

Ozbiljan kad ovo pišeš?

Mrtav ozbiljan. Po onoj staroj narodnoj "ne pada sneg da pokrije breg, vec da svaka zverka pokaze svoj trag". Ne znam kako ti, ali meni je licna pristojnost, ljudska i pristojna komunikacija, bitnija od svakog navijackog opredeljenja. Zato i apelujem na svoje Zvezdase da sjasu bar na neko vreme sa ovog topika, nije trenutak za deljenje dobronamernih saveta, jer izvlace sve najgore i iz sebe i iz vas. Ja i dalje verujem da su na ovom forumu uglavnom pametni i pristojni ljudi

Edited by Gudura
Posted
3 minutes ago, Djuritos said:

FK Crvena Zvezda npr nema igrača koji je veći od kluba. U tom klubu su zaista igrale igračke sile, svetski fudbaleri i nijedan nije veći od kluba. 

Nemanja Vidic je vece ime od FKCZ u fudbalu, a produkt je tog kluba. To sto nije vrhunac imao tamo je manje bitno i generalno je daleko najbolji i najveci igrac kog je Zvezda dala svijetu. 

• Ha-ha 8
Posted
5 minutes ago, Djuritos said:

Želimir Obradović je veći od KK partizan. I tu se sva priča o veličini klubova završava. 

A onda taj Želimir posveti sebe tom malom Partizanu i stalno ističe da je klub iznad njega. Au, zar se sme tako? 

Posted

Bgm, mnogo vise cu da cenim nase interne mentalne egzbicije, u svoj svojoj sizofreniji, posle kaljavih tragova koji su ostali u snegu ovog topika u poslednjih par dana… od sazaljenja do zavisti u par lakih koraka. 😄

Posted (edited)

Msm sve je uredu al kakva se diskusija ovde vodi. Molim vas zavrsavajte.

Spoiler

Kojihit mogla si sacekati 2 sekunde. :P

Edited by Don Dusko
  • Love 1
Posted

Vidic da bude vece ime od FKCZ je ili neozbiljno ili zlonamerno rečeno. FKCZ je jedan od dvadesetak klubova koji su bili prvaci Evrope, imala je u svojim redovima mnogo velikih igrača, odigrala je mnogo velikih utakmica... Ma koliko nebitno bilo, ali se vodi i ta titula svetskog prvaka.

Je li Peđa Mijatovic veci od FKP?  Nikada.

• Like 5
Posted
9 minutes ago, Gudura said:

Mrtav ozbiljan. Po onoj staroj narodnoj "ne pada sneg da pokrije breg, vec da svaka zverka pokaze svoj trag". Ne znam kako ti, ali meni je licna pristojnost, ljudska i pristojna komunikacija, bitnija od svakog navijackog opredeljenja. Zato i apelujem na svoje Zvezdase da sjasu bar na neko vreme sa ovog topika, nije trenutak za deljenje dobronamernih saveta, jer izvlace sve najgore i iz sebe i iz vas. Ja i dalje verujem da su na ovom forumu uglavnom pametni i pristojni ljudi

Druže, anonimni ljudi iznose stavove, ili možda troluju iz samo sebi poznatih razloga na nekom forumu. Niko ovde ne narušava svoj lični kredibilitet, nego kredibilitet svog virtuelnog naloga.

2 minutes ago, berti said:

Vidic da bude vece ime od FKCZ je ili neozbiljno ili zlonamerno rečeno. FKCZ je jedan od dvadesetak klubova koji su bili prvaci Evrope, imala je u svojim redovima mnogo velikih igrača, odigrala je mnogo velikih utakmica... Ma koliko nebitno bilo, ali se vodi i ta titula svetskog prvaka.

Je li Peđa Mijatovic veci od FKP?  Nikada.

please-go.gif.29a7e8f043c80b24f88e52345d8eac12.gif

Posted

Ok, idem. Nisam nikoga provocirao ovde. Prosto sam reagovao na neke besmislice ovde ispisane koje se tiču Zvezde.

• Love 1