Ć iljokapi Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Guiding light, kakve bre Kasandre, Ljovisne i Male neveste
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sve ovo moze da se tumaci dvostruko  u smislu, pristajemo ali treba vremena da se prepakuje ostoja, da umesto njega dodje npr aca kostic kojeg pominju.. bla bla  ali meni vise deluje na to da odlazemo, dok ne dobijemo amin da ostoja izdrzi, neke pare da munse daju, i neki trener namoli da dodje...  znajuci sns bagru, i znajuci stbiju, ova druga opcija je gotovo sigurna...
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 6 minutes ago, DameTime said:  MoĆŸda je on ta Ävrsta ruka koja bi nas mogla povesti ka revoluciji...  Imam utisak da on sutra javno pozove na ruĆĄenje Äacilenda - to bi se desilo. PopriliÄno zabrinjavajuÄe, priznajem (ne ruĆĄenje Äacilenda, nego ĆĄto tek ovako neĆĄto pokrene ljude). sad oZbiljno, ti stvarbo mislis da bolesnika na vlasti ne plasi 10.000 ludaka koje su se okupile na poziv za 2-3 sata, i okypirale aerodrom?  Neko stvarno misli da on o tome ne vodi racuna? Edited 6 hours ago by ScepanScekicSto 3
Alek The Great Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Da vidimo ko ce od pomocnika hteti da vodi ekipu do odluke.
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Barkley#34 said: Ko je Aca KostiÄ? sin pokojnog koleta kostica  mk group 1
TripleJ Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: sin pokojnog koleta kostica  mk group on je bas klinac. Zar nije trebao da bude onaj cacanin iz Mozzarta ?
le piaf Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Naravno da vodi raÄuna. PoÄetna kalkulacija da je pravi trenutak za pustiti Ćœelimira niz vodu, pod velom loĆĄih rezultata - bila je pogreĆĄna. Sada imaju neplaniran problem sa navijaÄima Partizana, Äak i onim pasivnijim, jer su ÄaÄnuli gde smo (pre)osetljivi. Ćœeljko je sasvim izvesno bivĆĄi, ali ÄaĆĄa se u ovih 72h dobrano napunila. 2
Mile1 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, le piaf said: Naravno da vodi raÄuna. PoÄetna kalkulacija da je pravi trenutak za pustiti Ćœelimira niz vodu, pod velom loĆĄih rezultata - bila je pogreĆĄna. Sada imaju neplaniran problem sa navijaÄima Partizana, Äak i onim pasivnijim, jer su ÄaÄnuli gde smo (pre)osetljivi. Ćœeljko je sasvim izvesno bivĆĄi, ali ÄaĆĄa se u ovih 72h dobrano napunila. Covek je SAM dao ostavku usled losih rezultata i nenogucnosti da kontrolise ovu grupu igraca koje je ponavljam sam birao, nije ih birao ni dozet ni tomic vec on licno. Zaista dobar rijaliti program ovih dana  11 3 1
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Mile1 said: Covek je SAM dao ostavku usled losih rezultata i nenogucnosti da kontrolise ovu grupu igraca koje je ponavljam sam birao, nije ih birao ni dozet ni tomic vec on licno. Zaista dobar rijaliti program ovih dana  potpuno legitiman stav  Ali zasto onda ti i vecina vas ovde dolazite i nama otvarate oci da je ovo reality program?  pustite nas da "uzivamo" u istom   1
fancy Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nova pumpa, a ĆĄta bi drugo: Â Ćœeljko ObradoviÄ zamolio Ostoju MijailoviÄa da podnese ostavku  Quote kako Nova.rs saznaje legendarni struÄnjak zamolio je Ostoju MijailoviÄa da podnese ostavku na mesto predsednika kluba. I da je to najbolje za njega.  Ja juÄe iz zezanja pomislio, ĆĄta bi bilo kad bi Ćœoc uradio nezamislivo i prozvao ĆŸvalinog namesnika... Treslo bi se do AndriÄevog venca. Lose-lose za njih... doduĆĄe i pakao za nas.  Neko se izgleda dosetio istog.
Geronimo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 47 minutes ago, ScepanScekicSto said: https://nova.rs/sport/kosarka/zeljko-obradovic-ostavka-ostoja-mijailovic-promenio-pismo/ Znao sam, izjebala vas Tereza Orlovski :D 2
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Mile1 said: Covek je SAM dao ostavku usled losih rezultata i nenogucnosti da kontrolise ovu grupu igraca koje je ponavljam sam birao, nije ih birao ni dozet ni tomic vec on licno. Zaista dobar rijaliti program ovih dana  Desi Mile, kuÄo stara, nema te da objasniĆĄ svoje insinuacije o autobusima i organizovanom doÄeku (i od strane koga)?  Mada to paljenje mase tzv. ĆĄlemovima i bombama na ovom topiku ne moĆŸe tako lako da ti proÄe. 1 1
Mile1 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Â Desi Mile, kuÄo stara, nema te da objasniĆĄ svoje insinuacije o autobusima i organizovanom doÄeku (i od strane koga)? Â Mada to paljenje mase tzv. ĆĄlemovima i bombama na ovom topiku ne moĆŸe tako lako da ti proÄe. Pa to nije tajna da se preko drustvenih mreza pozivalo na docek, u cemu je problem 2
TripleJ Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ljudi, zavalite se u svoje udobne fotelje, i opustite, Milan Tarot kaze da ostaje đ https://www.instagram.com/reel/DRmrpXQCK-O/?igsh=MWxsNGo1MTBhend1cQ== 2 minutes ago, Mile1 said: Pa to nije tajna da se preko drustvenih mreza pozivalo na docek, u cemu je problem Jel bilo i dnevnica, sendvica i tako toga ? Â Edited 5 hours ago by TripleJ
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sve ovo ĆĄto Ćœeljko navodno zamera Limaru je bilo nevezano za rezultate i bio bi ĆĄmeker da je to izneo i zamerio i pre rezultatske dubioze za koju mu svakako nije kriv Ostoja. Ovako je samo alibi za poraze i trenersku odgovornost. Ja i dalje ne verujem da je iko doveo i jednog igraÄa bez Ćœeljkovog amina i na ivici sam da svakog ko misli suprotno smatram maloumnim. VideÄemo ĆĄta je epilog (ili neÄemo jer ĆŸivimo gde ĆŸivimo) ali jasno je da trenutno imamo klasiÄnu kupovinu vremena, a klub sigurno ispaĆĄta zbog ovoga. Ne verujem u neku rezurekciju sve i da Ćœeljko ostane i namakne mu se joĆĄ 5 miliona za igraÄe, ovo su veliki lomovi a na trĆŸiĆĄtu nema nekih opcija. Za kraj, gde su ovi junaci sa aerodroma kad treba istupiti protiv ĆŸvale i njegovih legija zla? A da, hleba i igara. U potpisu: zlonamerni komĆĄija. 21 1 6 1
le piaf Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 minutes ago, Mile1 said: Covek je SAM dao ostavku usled losih rezultata i nenogucnosti da kontrolise ovu grupu igraca koje je ponavljam sam birao, nije ih birao ni dozet ni tomic vec on licno. Zaista dobar rijaliti program ovih dana   Äini se da ako zagrebeĆĄ malo ispod povrĆĄine, tu ÄeĆĄ pronaÄi znatno viĆĄe od nemoguÄnosti da iskontroliĆĄe svlaÄionicu.   1 minute ago, Chaos Is Me said: Za kraj, gde su ovi junaci sa aerodroma kad treba istupiti protiv ĆŸvale i njegovih legija zla? A da, hleba i igara. U potpisu: zlonamerni komĆĄija.  PaĆŸljivije Kejos, guraĆĄ prst u oko i ljudima odavde. 1
Mile1 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, le piaf said:  Äini se da ako zagrebeĆĄ malo ispod povrĆĄine, tu ÄeĆĄ pronaÄi znatno viĆĄe od nemoguÄnosti da iskontroliĆĄe svlaÄionicu.   Ne znam iskreno sta je, ali svakako da ovaj problem traje dosta duze i da je Zeljko jednostavno odlucio da mu je dosta i podneo ostavku. Verovatno pravi razlog nikada necemo saznati   Â
kockooblastiĆœelimir Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Mi smo najebali u svim varijantama koje mogu da se zamisle. Nema dobrog reĆĄenja, ima samo joĆĄ veÄeg izlivanja ĆŸuÄi. Ovo mora da se zavrĆĄi do kraja vikenda, a tek posle konaÄne odluke kreÄu kofe govana u svim pravcima. Jedino dobro je ĆĄto Äe veÄina zavrĆĄiti tamo gde treba. Kako Ostoja misli da bude u klubu posle Ćœeljkovog odlaska, nemam pojma. Razumem da taj tip ljudi obraza nema, ali mislim da joĆĄ nije svestan ĆĄta ga Äeka. I njega, i neke igraÄe. Â
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Sve ovo ĆĄto Ćœeljko navodno zamera Limaru je bilo nevezano za rezultate i bio bi ĆĄmeker da je to izneo i zamerio i pre rezultatske dubioze za koju mu svakako nije kriv Ostoja. Ovako je samo alibi za poraze i trenersku odgovornost. Ja i dalje ne verujem da je iko doveo i jednog igraÄa bez Ćœeljkovog amina i na ivici sam da svakog ko misli suprotno smatram maloumnim. VideÄemo ĆĄta je epilog (ili neÄemo jer ĆŸivimo gde ĆŸivimo) ali jasno je da trenutno imamo klasiÄnu kupovinu vremena, a klub sigurno ispaĆĄta zbog ovoga. Ne verujem u neku rezurekciju sve i da Ćœeljko ostane i namakne mu se joĆĄ 5 miliona za igraÄe, ovo su veliki lomovi a na trĆŸiĆĄtu nema nekih opcija. Za kraj, gde su ovi junaci sa aerodroma kad treba istupiti protiv ĆŸvale i njegovih legija zla? A da, hleba i igara. U potpisu: zlonamerni komĆĄija. ok.  covek podneo ostavku, preuzeo na sebe svu odgovornost za sve y klubu. Za masu stvari je on odgovoran, i jelte preuzeo je odgovornost. Ostojao to prihvatio (da li je dodao neopozivo i sl to necu da komentarisem), javno se klub oprostio sa njin brze bolje, javno mu se on preko svog privatnog naloga zahvalio, sve u par sati.  da bi sutradan taj isti UO doneo odluku da ostavku ne prihvata i da moze da radi sta god hoce.  sutradan ga navijaci docekuju na aerodromu.  ja razumem vasu opsesiju zeljkom, da nama pokusavste da objasnite kako je on kriv i odgovoran, i on je covek to preuzeo na sebe. Jel kriv sto su ga navijaci sacekali? Jel kriv sto se klub oprostio prvo od njega pa ga posle zove?  Da ga klub nije zvao i odbio ostsvku, da navijaci nisu dosli, on bi sam dosao na pregovore? 2 1
Losmi17 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, kockooblastiĆœelimir said: Mi smo najebali u svim varijantama koje mogu da se zamisle. Nema dobrog reĆĄenja, ima samo joĆĄ veÄeg izlivanja ĆŸuÄi. Ovo mora da se zavrĆĄi do kraja vikenda, a tek posle konaÄne odluke kreÄu kofe govana u svim pravcima. Jedino dobro je ĆĄto Äe veÄina zavrĆĄiti tamo gde treba. Kako Ostoja misli da bude u klubu posle Ćœeljkovog odlaska, nemam pojma. Razumem da taj tip ljudi obraza nema, ali mislim da joĆĄ nije svestan ĆĄta ga Äeka. I njega, i neke igraÄe.  Pa da, ajde da se urusi sve sto se moze i da se situacija jos pogorsa, samo jer on nije tu. Kakve su ovo wtf konstrukcije? Klub je postojao i postojace i nakon njega. Jel vi cujete sebe? Moram dislaimer- ova poruka nije odbrana Ostoye. 2
wrach Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ko kaze da ljudi koji su isli na aerodrom nisu isli na proteste? A i da nisu, sto onda ne uzmemo da prozivamo sve koji idu na bilo kakva okupljanja, ukljucujuci i one koji idu na utakmice Zvezde? Â I jasno je da je ova sezona gotova, ali ja bih pre da mi u sledecu idemo sa Zeljkom i bez nekih igraca i bez caci uprave. Ako postoji i promil sanse, lepo je nadati se. Â I ta nasa nada, osim sto vozi nas, vozi ocigledno i mnoge sa druge strane koji vole taj rejaliti show vise nego mnoge druge stvari. Ne morate da se zahvaljujete. 5 1
TripleJ Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 10 minutes ago, Chaos Is Me said: Sve ovo ĆĄto Ćœeljko navodno zamera Limaru je bilo nevezano za rezultate i bio bi ĆĄmeker da je to izneo i zamerio i pre rezultatske dubioze za koju mu svakako nije kriv Ostoja. Ovako je samo alibi za poraze i trenersku odgovornost. Ja i dalje ne verujem da je iko doveo i jednog igraÄa bez Ćœeljkovog amina i na ivici sam da svakog ko misli suprotno smatram maloumnim. VideÄemo ĆĄta je epilog (ili neÄemo jer ĆŸivimo gde ĆŸivimo) ali jasno je da trenutno imamo klasiÄnu kupovinu vremena, a klub sigurno ispaĆĄta zbog ovoga. Ne verujem u neku rezurekciju sve i da Ćœeljko ostane i namakne mu se joĆĄ 5 miliona za igraÄe, ovo su veliki lomovi a na trĆŸiĆĄtu nema nekih opcija. Za kraj, gde su ovi junaci sa aerodroma kad treba istupiti protiv ĆŸvale i njegovih legija zla? A da, hleba i igara. U potpisu: zlonamerni komĆĄija. Zlonamerni komsijo, gde si ti na utakmicama voljenog kluba da bar zapevas zvali ? đ Edited 5 hours ago by TripleJ 6 1
Recommended Posts