Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sve ovo moze da se tumaci dvostruko

u smislu, pristajemo ali treba vremena da se prepakuje ostoja, da umesto njega dodje npr aca kostic kojeg pominju.. bla bla

ali meni vise deluje na to da odlazemo, dok ne dobijemo amin da ostoja izdrzi, neke pare da munse daju, i neki trener namoli da dodje...

znajuci sns bagru, i znajuci stbiju, ova druga opcija je gotovo sigurna...

Posted (edited)
6 minutes ago, DameTime said:

MoĆŸda je on ta čvrsta ruka koja bi nas mogla povesti ka revoluciji...

Imam utisak da on sutra javno pozove na ruơenje Ćacilenda - to bi se desilo. Poprilično zabrinjavajuće, priznajem (ne ruơenje Ćacilenda, nego ơto tek ovako neơto pokrene ljude).

sad oZbiljno, ti stvarbo mislis da bolesnika na vlasti ne plasi 10.000 ludaka koje su se okupile na poziv za 2-3 sata, i okypirale aerodrom?

Neko stvarno misli da on o tome ne vodi racuna?

Edited by ScepanScekicSto
  • Ha-ha 3
Posted
1 minute ago, ScepanScekicSto said:

sin pokojnog koleta kostica

mk group

on je bas klinac. Zar nije trebao da bude onaj cacanin iz Mozzarta ?

Posted

Naravno da vodi računa. Početna kalkulacija da je pravi trenutak za pustiti Ćœelimira niz vodu, pod velom loĆĄih rezultata - bila je pogreĆĄna. Sada imaju neplaniran problem sa navijačima Partizana, čak i onim pasivnijim, jer su čačnuli gde smo (pre)osetljivi. Ćœeljko je sasvim izvesno bivĆĄi, ali čaĆĄa se u ovih 72h dobrano napunila. 

• Like 2
Posted
Just now, le piaf said:

Naravno da vodi računa. Početna kalkulacija da je pravi trenutak za pustiti Ćœelimira niz vodu, pod velom loĆĄih rezultata - bila je pogreĆĄna. Sada imaju neplaniran problem sa navijačima Partizana, čak i onim pasivnijim, jer su čačnuli gde smo (pre)osetljivi. Ćœeljko je sasvim izvesno bivĆĄi, ali čaĆĄa se u ovih 72h dobrano napunila. 

Covek je SAM dao ostavku usled losih rezultata i nenogucnosti da kontrolise ovu grupu igraca koje je ponavljam sam birao, nije ih birao ni dozet ni tomic vec on licno. Zaista dobar rijaliti program ovih dana

• Like 11
  • Thanks 3
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Mile1 said:

Covek je SAM dao ostavku usled losih rezultata i nenogucnosti da kontrolise ovu grupu igraca koje je ponavljam sam birao, nije ih birao ni dozet ni tomic vec on licno. Zaista dobar rijaliti program ovih dana

potpuno legitiman stav

Ali zasto onda ti i vecina vas ovde dolazite i nama otvarate oci da je ovo reality program?

pustite nas da "uzivamo" u istom

• Like 1
Posted

Nova pumpa, a ĆĄta bi drugo:

Ćœeljko Obradović zamolio Ostoju Mijailovića da podnese ostavku

kako Nova.rs saznaje legendarni stručnjak zamolio je Ostoju Mijailovića da podnese ostavku na mesto predsednika kluba. I da je to najbolje za njega.

Ja juče iz zezanja pomislio, ĆĄta bi bilo kad bi Ćœoc uradio nezamislivo i prozvao ĆŸvalinog namesnika... Treslo bi se do Andrićevog venca. Lose-lose za njih... doduĆĄe i pakao za nas. :classic_unsure:

Neko se izgleda dosetio istog.

Posted
3 minutes ago, Mile1 said:

Desi Mile, kućo stara, nema te da objasniơ svoje insinuacije o autobusima i organizovanom dočeku (i od strane koga)?

Mada to paljenje mase tzv. ĆĄlemovima i bombama na ovom topiku ne moĆŸe tako lako da ti prođe.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
2 minutes ago, DameTime said:

Desi Mile, kućo stara, nema te da objasniơ svoje insinuacije o autobusima i organizovanom dočeku (i od strane koga)?

Mada to paljenje mase tzv. ĆĄlemovima i bombama na ovom topiku ne moĆŸe tako lako da ti prođe.

Pa to nije tajna da se preko drustvenih mreza pozivalo na docek, u cemu je problem

• Like 2
Posted

Sve ovo ĆĄto Ćœeljko navodno zamera Limaru je bilo nevezano za rezultate i bio bi ĆĄmeker da je to izneo i zamerio i pre rezultatske dubioze za koju mu svakako nije kriv Ostoja. Ovako je samo alibi za poraze i trenersku odgovornost. Ja i dalje ne verujem da je iko doveo i jednog igrača bez Ćœeljkovog amina i na ivici sam da svakog ko misli suprotno smatram maloumnim. Videćemo ĆĄta je epilog (ili nećemo jer ĆŸivimo gde ĆŸivimo) ali jasno je da trenutno imamo klasičnu kupovinu vremena, a klub sigurno ispaĆĄta zbog ovoga. Ne verujem u neku rezurekciju sve i da Ćœeljko ostane i namakne mu se joĆĄ 5 miliona za igrače, ovo su veliki lomovi a na trĆŸiĆĄtu nema nekih opcija. Za kraj, gde su ovi junaci sa aerodroma kad treba istupiti protiv ĆŸvale i njegovih legija zla? A da, hleba i igara. U potpisu: zlonamerni komĆĄija.

• Like 21
  • Love 1
  • Thanks 6
  • Ha-ha 1
Posted
11 minutes ago, Mile1 said:

Čini se da ako zagrebeơ malo ispod povrơine, tu ćeơ pronaći znatno viơe od nemogućnosti da iskontroliơe svlačionicu. 

1 minute ago, Chaos Is Me said:

Za kraj, gde su ovi junaci sa aerodroma kad treba istupiti protiv ĆŸvale i njegovih legija zla? A da, hleba i igara. U potpisu: zlonamerni komĆĄija.

PaĆŸljivije Kejos, guraĆĄ prst u oko i ljudima odavde. 

• Like 1
Posted
Just now, le piaf said:

Čini se da ako zagrebeơ malo ispod povrơine, tu ćeơ pronaći znatno viơe od nemogućnosti da iskontroliơe svlačionicu. 

Ne znam iskreno sta je, ali svakako da ovaj problem traje dosta duze i da je Zeljko jednostavno odlucio da mu je dosta i podneo ostavku. Verovatno pravi razlog nikada necemo saznati

Posted

Mi smo najebali u svim varijantama koje mogu da se zamisle. Nema dobrog reĆĄenja, ima samo joĆĄ većeg izlivanja ĆŸuči. Ovo mora da se zavrĆĄi do kraja vikenda, a tek posle konačne odluke kreću kofe govana u svim pravcima. Jedino dobro je ĆĄto će većina zavrĆĄiti tamo gde treba. 

Kako Ostoja misli da bude u klubu posle Ćœeljkovog odlaska, nemam pojma. Razumem da taj tip ljudi obraza nema, ali mislim da joĆĄ nije svestan ĆĄta ga čeka. I njega, i neke igrače. 

Posted
2 minutes ago, Chaos Is Me said:

Sve ovo ĆĄto Ćœeljko navodno zamera Limaru je bilo nevezano za rezultate i bio bi ĆĄmeker da je to izneo i zamerio i pre rezultatske dubioze za koju mu svakako nije kriv Ostoja. Ovako je samo alibi za poraze i trenersku odgovornost. Ja i dalje ne verujem da je iko doveo i jednog igrača bez Ćœeljkovog amina i na ivici sam da svakog ko misli suprotno smatram maloumnim. Videćemo ĆĄta je epilog (ili nećemo jer ĆŸivimo gde ĆŸivimo) ali jasno je da trenutno imamo klasičnu kupovinu vremena, a klub sigurno ispaĆĄta zbog ovoga. Ne verujem u neku rezurekciju sve i da Ćœeljko ostane i namakne mu se joĆĄ 5 miliona za igrače, ovo su veliki lomovi a na trĆŸiĆĄtu nema nekih opcija. Za kraj, gde su ovi junaci sa aerodroma kad treba istupiti protiv ĆŸvale i njegovih legija zla? A da, hleba i igara. U potpisu: zlonamerni komĆĄija.

ok. 

covek podneo ostavku, preuzeo na sebe svu odgovornost za sve y klubu. Za masu stvari je on odgovoran, i jelte preuzeo je odgovornost. Ostojao to prihvatio (da li je dodao neopozivo i sl to necu da komentarisem), javno se klub oprostio sa njin brze bolje, javno mu se on preko svog privatnog naloga zahvalio, sve u par sati.

da bi sutradan taj isti UO doneo odluku da ostavku ne prihvata i da moze da radi sta god hoce.

sutradan ga navijaci docekuju na aerodromu.

ja razumem vasu opsesiju zeljkom, da nama pokusavste da objasnite kako je on kriv i odgovoran, i on je covek to preuzeo na sebe. Jel kriv sto su ga navijaci sacekali? Jel kriv sto se klub oprostio prvo od njega pa ga posle zove?

Da ga klub nije zvao i odbio ostsvku, da navijaci nisu dosli, on bi sam dosao na pregovore?

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, kockooblastiĆœelimir said:

Mi smo najebali u svim varijantama koje mogu da se zamisle. Nema dobrog reĆĄenja, ima samo joĆĄ većeg izlivanja ĆŸuči. Ovo mora da se zavrĆĄi do kraja vikenda, a tek posle konačne odluke kreću kofe govana u svim pravcima. Jedino dobro je ĆĄto će većina zavrĆĄiti tamo gde treba. 

Kako Ostoja misli da bude u klubu posle Ćœeljkovog odlaska, nemam pojma. Razumem da taj tip ljudi obraza nema, ali mislim da joĆĄ nije svestan ĆĄta ga čeka. I njega, i neke igrače. 

Pa da, ajde da se urusi sve sto se moze i da se situacija jos pogorsa, samo jer on nije tu.

Kakve su ovo wtf konstrukcije? Klub je postojao i postojace i nakon njega.

Jel vi cujete sebe?

Moram dislaimer- ova poruka nije odbrana Ostoye.

• Like 2
Posted

Ko kaze da ljudi koji su isli na aerodrom nisu isli na proteste?

A i da nisu, sto onda ne uzmemo da prozivamo sve koji idu na bilo kakva okupljanja, ukljucujuci i one koji idu na utakmice Zvezde?

I jasno je da je ova sezona gotova, ali ja bih pre da mi u sledecu idemo sa Zeljkom i bez nekih igraca i bez caci uprave. Ako postoji i promil sanse, lepo je nadati se.

I ta nasa nada, osim sto vozi nas, vozi ocigledno i mnoge sa druge strane koji vole taj rejaliti show vise nego mnoge druge stvari. Ne morate da se zahvaljujete.

• Like 5
  • Thanks 1
Posted (edited)
10 minutes ago, Chaos Is Me said:

Zlonamerni komsijo, gde si ti na utakmicama voljenog kluba da bar zapevas zvali ? 😛 

Edited by TripleJ
  • Like 6
  • Thanks 1