DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 7 minutes ago, Krle said: Dobro realno i ja mislim da ne bi bilo svega ovoga da i Zvezda recimo ima skor 5-8, nekako mi se cini da bi drugacije raspolozenje vladalo da su i jedni i drugi u losoj situaciji. Bilo bi kritika sigurno, ali nisam siguran da bi bilo svega ovoga. Kako projektujete sopstvenu opterećenost Želimirom i Partizanom na druge Ima među grobarima (ne ovde) budala koje se više bave KKCZ i vašim rezultatima, to je tip navijača koji skandira one odvratnosti sa aerodromskog dočeka. Ali tvrditi da se sve ovo u KKP dešava eto jer vi (konačno) imate dobre rezultate... Je u najmanju ruku farfetched. Onda u sledećem pasusu pišeš ovo: 7 minutes ago, Krle said: Jedino sto Partizan na terenu izgleda zaista uzasno lose, tu nesto debelo ne valja i to ne moze da se resi preko noci. Gde bi trebalo da ti se upali neka lampica zdrave logike. Ako nešto u KKP toliko ne štima, znači da nema potrebe uplitati vaš klub u celu priču. Edited 1 hour ago by DameTime 3
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 48 minutes ago, StiviKivi said: Po meni, Željko ostaje sigirno. Ovo je jedan, jako lepo, pripremljen skeč. Skinuo pritisak sa njega u nastavku sezone. Kupio sebi i sledeću sezonu, šta god bude uradio na kraju ove... Protresao malo tim pred 3 utakmice pred domaćom publikom i ono što je najvažnije... Kupio punu halu u narednom periodu, kakav god bio ishod mečeva. Mislim da bi, recimo u suprotnom(da nije bilo svega ovoga poslednja 3 dana), mogao da se čuje i po neki zvižduk posle mogućeg poraza u derbiju. Sudeći po onome kako su navijači Partizana govorili o njemu poslednjih godinu dana, siguran sam da bi posle tog poraza bar 20-30% hale zviždalo. Sve u svemu, mislim da ovo što se dogodilo nikako ne može da donese potpuno dobru situaciju. Možda samo neko kratko vreme. https://youtu.be/liXvVSOBSuw?si=DzHIZ6ypLCWeiT1k
PatrickStar Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nova tura, nova avantura savetodavaca, tumača, kritičara iz komšiluka i danas na toliku KKP. Šta će tek biti ukoliko Zelimir ostane tu gde treba da ostane i kad krenu da dokazuju da su sve unapred znali, da je sve režija... 1
Leo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kriva je moderacija jer dozvoljava trolovanje na ovoj temi. Cim vide da se malo vise dopusti, sjati se na desetine dobronamernih da otvore oci. 1 1
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 24 minutes ago, kockooblastiŽelimir said: Čovek ladno napisa kako ćemo u sledeće tri utakmice biti favoriti... Josife Pančiću i svi čajevi ovoga sveta, pomozite mi da razumem bližnje svoje. Favoriti bogtejebo. Isprati kvote kladionica na sledece 3 utakmice, a mozes i pregledati prethodne kada ste bili domacini. 1
kockooblastiŽelimir Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Ne može moderacija da zameni kućno vaspitanje. The godfather izjave saučešća, mrtav konj u krevetu i tako to... ljudi nam sve vreme daju ponude koje ne bi trebali da odbijemo, ali grobarski mitomani i virus iracionalnosti ne odustaju. 4 minutes ago, Taki said: Isprati kvote kladionica na sledece 3 utakmice, a mozes i pregledati prethodne kada ste bili domacini. Hoću sigurno, hvala.
Wook Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Pre malo jače od godine je Želimir zamenio bukvalno sve igrače, ali je bila međusezona, sad ide korak dalje, reset u sred sezone. Naravno da je smešno i da će ljudi da komentarišu. 3
NikadProtivŽelimira Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Možda mi ne želimo bez Želimira, ali komšije ne mogu.
robespierre Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Drugari, kako da vam kažem, očigledno je da u braku izmedju Želimira i Partizana trenutno nešto ne funkcioniše kako treba, što ne znači da supružnicima neko treba da objašnjava kako treba da se razvedu. Siguran sam da kada biste to i radili u stvarnom životu koristili biste birane reči. 1
DameTime Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Kakav ceo tim bre, Žoc će da zameni smeni i snsOstoju. 1
Elevator Operater Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago (edited) Neko juce napisa da su komsije ljubomorne jer imamo nekog koga iracionalno obozavamo, zbog koga se pateticno ide na aerodrome, za koga se prag trpljenja losih rezultata konstantno podize. I to je tacno 100%. Juce mi je kum zvezdas ispisao 50+ poruka u pasivno agresivnom tonu sto se ova fama desava sa Obradovicem i da se ljudi blamiraju na aerodromu. Da lik ima sve uslove i pare da ima top tim, da gubi svlacionicu vec 2.put u ovom mandatu, da bismo sa drugim dobrim trenerom postigli iste ili bolje rezultate (vrv tacno prosle i narocito ove sezone), da je zaroboljen ostao u 2000tim i naravno, za dezert - da je kuknjavom posle derbija pokazao da nije dobar covek. Sve 3 stvari su tacne: njihova ljubomora, Zeljkovo rezultstsko podbacivanje i nasa iracionalnost (doduse utemeljena u tome da ce se bez njega klub brzo napasti na FKP nivou). Edited 22 minutes ago by Elevator Operater 1
ChrisJudd Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Sad kad Žvalibaba vidi sve ovo oko Željka i reši da iskopira potez, da vidi reakciju ljudi kad skontaju da ostaju bez njega. Bilo bi na aerodromu 10 puta više ljudi nego prekjuče, samo što bi blokirali departure deo. 2
Plant Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Ma jebes ovog malog, ionako je figura ... ako uspe da smeni velikog gazdu, uclanjujem se u ... pa recimo da ga nazovemo klub obozavalaca
ScepanScekicSto Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago 14 minutes ago, robespierre said: Drugari, kako da vam kažem, očigledno je da u braku izmedju Želimira i Partizana trenutno nešto ne funkcioniše kako treba, što ne znači da supružnicima neko treba da objašnjava kako treba da se razvedu. Siguran sam da kada biste to i radili u stvarnom životu koristili biste birane reči. da i deca hoce da se tata i mama pomire, ali da mamina mama tj baba se iseli iz stana jer je pomislila da je to njena kuca a ne kuca mame i tate..
Barkley#34 Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Pojedini se defonitivno osećaju loše kada se ne piše o Zvezdi na pet tema. Inače Quote Kako Nova.rs saznaje, Obradović je Mijailoviću posebno zamerio tri stvari, pre kojih očito nije mogao i ne želi da pređe. Prva – promenio mu je deo oproštajnog pisma u kojem je dodao da je ostavka neopoziva, i što mu se Mijailović obratio i zahvalio putem društvenih mreža gde je prihvatio ostavku. Druga – doveli su letos Dilana Osetkovskog iz Unikahe bez znanja Zorana Savića, do juče sportskog direktora crno-belih, i samog Željka Obradovića, u čemu je posredovao agent Miodrag Ražnatović. Treća – njegove ulaznice koje je legendarni trener kupio za mesta tik uz parket ustupio upravo pomenutom agentu Miodragu Ražnatoviću. 2 1
ScepanScekicSto Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago https://nova.rs/sport/kosarka/zeljko-obradovic-ostavka-ostoja-mijailovic-promenio-pismo/
drperce Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago 11 hours ago, robespierre said: Mislim da jednostavno potcenjuješ odsustvo razuma kod prosečne jedinke kojoj su Zvezda i Partizan smisao života i sve gledaju kroz prizmu uspeha svog tabora. Pa jebote kad su Delije Sever (!!) izbacili parolu za Sašu Ilića (valjda kad je išao u penziju), ceo RSB forum ih je nasisavao jer u pitanju gad-smrad-pičkagrobarska i šta već ne. Sale Ilic je nevidjena kraljina Novicu Velickovica , na primer, iako ne volim jer sam bio ubedjen da igra najbolje protiv nas, sam uvek postovao kao igraca, i ispao je velika ljudina kada je ograo protiv navijaca basket u dobrotvorne svrhe... Data je za nasu stranu brda ispalio Keselj, ali je uskocio Rakoc sa klincem i igrao dva na dva sa ljudima... Veliki rispekt i za Novocu i za Rakoca Meni nije jasno da ljudi zaista tako razmisljaju, zar zaista ima iko ko nema ama bar jednog normalnog kuma ili rodjaka sa druge strane?
le piaf Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago Kakav napredni smrad, Željko da iznese svoju stranu priče javno! Ne sme ostati nijedan upitnik, treba narod vilama da ih juri sve do jednog
DameTime Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago 8 minutes ago, ScepanScekicSto said: https://nova.rs/sport/kosarka/zeljko-obradovic-ostavka-ostoja-mijailovic-promenio-pismo/ Hmm, Sterling, Vanja i Tyrique...
Recommended Posts