Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

U zamalo sezoni sam na identican nacin saznao da smo izgubili u Vilerbanu, na bukvalno istom semaforu, u burazerovim kolima, po povratku iz bioskopa. Znaci, ovo ta sezona i najava uspeha ! ๐Ÿ˜‡

ย 

ย 

ย 

ย 

ย 

ย 

ย 

just kidding, najava jedino jada i bede. Zeljko srami se i mozda daj ostavku.

• Ha-ha 2
Posted
5 minutes ago, Shonewizard said:

Mora u mom sluฤaju neki mali off od svega. Previลกe uticaja na ลพivot. ๐Ÿ™‚

Gledam navijace Asvela. Oni poslednji na tabeli, puna hala, svi uzivaju i bodre svoj tim. Ljudi dosli da uzivaju u kosarci i nigde borbe na zivot i smrt. Mogli bi svi da naucimo nesto od njih.

• Like 14
  • Thanks 3
Posted (edited)
2 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Gledam navijace Asvela. Oni poslednji na tabeli, puna hala, svi uzivaju i bodre svoj tim. Ljudi dosli da uzivaju u kosarci i nigde borbe na zivot i smrt. Mogli bi svi da naucimo nesto od njih.

I svi uplatili Asvl+

Edited by Luchifer89
  • Like 1
  • Ha-ha 15
Posted

Mislim da je to, to - sto se tice ove sezone.

ย 

Jasno je bilo i nakon prvih nekoliko kola, al sad smo dobili definitivnu potvrdu, da od ovog tima nema nista.

ย 

Ulupani milioni u nista. U bezvrednost. Cist void.

ย 

ย 

• Like 1
Posted
1 minute ago, VISOKOLETAC said:

ย 

Jbg, ima tu istine ali onda ne pravis tim I planove kakav je pravio Partizan.ย 

Posted (edited)
20 minutes ago, Alek The Great said:

Ne znam koja je poenta da trener da ostavku. Ko god bi dosao sa ovim igracima se nece ovajditi.

ย 

Istu stvar su komsije govorile pre otpustanja girosa. Isti ti igraci Partizana (sa losijim zamenama) su prosle sezone imali 15-12 u jednom momentu i 6. mesto na tabeli u istom momentu.

Edited by Elevator Operater
  • Like 3
Posted
5 minutes ago, VISOKOLETAC said:

ย 

Zato sto ima narod nije istraumiran silnim porazima, blamiranjem i krizama u zadnjih 30+ godina i razume da je to sve samo sport a ne zivot i smrt.

• Like 8
Posted
6 minutes ago, VISOKOLETAC said:

ย 

Da li je realno ลกta si napisao? ๐Ÿคฏ

• Like 3
Posted

Joj kako jedva ฤekam da se brat ฤŒabari ne vrati iz USA, pa da nam prodaju priฤu kako je operisao slepo crevo i ฤeka se oporavak do marta.

ย 

• Ha-ha 3
Posted
Just now, JPM said:

ย 

Zato sto ima narod nije istraumiran silnim porazima, blamiranjem i krizama u zadnjih 30+ godina i razume da je to sve samo sport a ne zivot i smrt.

Ima i do toga sto @SuperTraktorkoย kaze nisu pravljeni za top EL i nisu bombasticno najvljivana borba za TOP 8/F4.

• Like 2
Posted

Tezak je ovo poraz,drzite se braco...ย 

Nesto mora da se menja,da li igraci da li trener uprava sta god ali mora nesto da iscima ekipu

• Like 1
Posted

Ne izgleda dobro. Pre svega nacin na koji gubite utakmice.ย 

ย 

Ali...ย 

ย 

Prosle sezone ste imali 2-8 pa ste se vratili nekako. Nije jos nista gotovo ali nesto mora da se promeni. Ne mislim na promene sastava tima, strucnog staba, vec na stavove, nacin rada, tih koji su tu.ย 

ย 

Jel moguce da nema bas ni malo minuta za Murinena? Ovo sa Pokusevskim gde igra 0min pa 35min mi isto nekako ne ide u glavu, ali za to je tesko reci sta je jer strucni stab i pre svega Zeljko to vide iznutra.

ย 

Posted
Just now, Don Dusko said:

Ima i do toga sto @SuperTraktorkoย kaze nisu pravljeni za top EL i nisu bombasticno najvljivana borba za TOP 8/F4.

ย 

Ma ok ali ljudi kapiraju da je to iz njihovog ugla samo vid zabave.

Nasi mogu da budu velika podrska sa tribine ali je i pritisak da se imaju rezultati prevelik i cesto kontraproduktivan.

Posted

Kakva sramota, kakva bruka. Ne moraลก da dovedeลก pleja viลกe ลกto se mene tiฤe. Veฤ‡ veฤeras da se podele neki otkazi, i ponude neke ostavke. Niste veฤ‡i od Partizana, bednici.ย 

• Like 1
Posted
3 minutes ago, JPM said:

Ma ok ali ljudi kapiraju da je to iz njihovog ugla samo vid zabave.

Nasi mogu da budu velika podrska sa tribine ali je i pritisak da se imaju rezultati prevelik i cesto kontraproduktivan.

ย 

Ukratko na tu temu:

ย 

Pressure, nah. Fam, this is just playing ball. Pressure is the homeless man, who doesnโ€™t know where his next meal is coming from. Pressure is the single mom, who is trying to scuffle and pay her rent. We get paid a lot of money to play a game. Donโ€™t get me wrong โ€• there are challenges. But to call it pressure is almost an insult to regular people.

ย 

• Like 9
  • Thanks 3
Posted
13 minutes ago, Alek The Great said:

Ne znam koja je poenta da trener da ostavku. Ko god bi dosao sa ovim igracima se nece ovajditi.

Kao da sam ovo negde vec cuo...

Posted

Hvala, Dejm, upravo sam to traลพio da postavim. Privilegija je biti u poziciji koju mnogi klinci sanjaju i joลก da za to dobijaลก lepe novce. Uvek mogu da peglaju neki posao 8-16 ili kako veฤ‡.

• Like 3
Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

Znaci opet ceo tim out?

Nema potrebe za tim. Samo smanjiti ocekivanja. Eventualno neka selekcija i gurati s tim sto imamo. Vratice se Karlik, bice to bolje.

Posted

Zeljku je ovo drugi put u zadnje 3 godina da mu ekipa lici na raspustenu bandu. Prvi put je otjerao citav tim i doveo novi. Takvo nesto nijedan drugi trener u EL ne bi mogao ni zamisliti. Ne moze svaki put biti do tima i igraca. Jednostavno ogroman kiks trenera i menadzmenta prije svega pa tek onda sve ostalo. Treci put da se gubi skoro pa dobijena utakmica u zadnja 4 meca, a da Monaco nije fulao onolike otvorene trice na kraju bilo bi 4/4.ย 

• Like 4