odupri se ludilu Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 32 minutes ago, Ne sam Safete said: Edvard Munch +10 Al ne Vrisak, nego Glave stisak! 1
Marvin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Do Novaka Djokovica i 1/2 sezone imamo sledece utakmice: @Asvel vs Fener @PAO vs Bayern vs CZV vs Virtus @ Zalgiris vs Maccabi @ Valencia Bold je duplo kolo. Matematika kaze da nam za 50% ucinka treba 6 pobeda. Ono sto ne bismo smeli da ispustimo su Asvel, Bajern, Virtus i Makabi. Komsije mozemo da dobijemo, a ni Fener u BG nije nepobediv. Onda idemo u Valensiju na novogidisnji soping jedne bonus pobede 🙂 1
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, Marvin said: Do Novaka Djokovica i 1/2 sezone imamo sledece utakmice: @Asvel vs Fener @PAO vs Bayern vs CZV vs Virtus @ Zalgiris vs Maccabi @ Valencia Bold je duplo kolo. Matematika kaze da nam za 50% ucinka treba 6 pobeda. Ono sto ne bismo smeli da ispustimo su Asvel, Bajern, Virtus i Makabi. Komsije mozemo da dobijemo, a ni Fener u BG nije nepobediv. Onda idemo u Valensiju na novogidisnji soping jedne bonus pobede 🙂 Moze biti, ali tesko ce ko vratiti bodove iz Valensije. Po meni igraju najlepsu kosarku i imaju vrhunske igrace. Ne verujem da cete i protiv nas imati neke sanse 😂😂😂 1
kojihit Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, DameTime said: Btw, @kojihit i ja smo analizirajući empirijske podatke primetile kako je KKP sa pomračenja uma u trećem kvoteru, prešao na pomračenja uma u poslednjem. Zaključujemo da je najoptimalnije da se te crne minute (bez kojih se očigledno ne može) prebace u Q2. Dakle, odlično otvorimo utakmicu, onda potonemo do kraja prvog poluvremena, a zatim se u drugom podižemo kao feniks iz pepela. Rezultat će, pored pobeda, biti manje ugrađenih pejsmejkera u Srbiji, ali i manja verovatnoća da se Arena zapali zbog tamjana. Dejm sve rekla, ja samo da dodam ako se neko pita svi se pitate zašto ne pomračenje uma Q1? Pa jer to uspostavi momentum za protivnika u startu, kao npr protiv Reala gde bi vrv i dobili sa smo Q1 iole igrali, tako da ovo je stv safest bet kad vec ne mozemo da igramo celu utakmicu Željko čuj nas, a ostali zapratite nas za jos zanimljivih, inspirisanih i nadasve tačnih insight-a I dobijamo Asvel mmw
Elevator Operater Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 1 hour ago, kendrick duckworth said: Ne vidim gde ćemo se okliznuti. A i dobra je atmosfera na treningu, verovatno
TripleJ Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Sa Fenerom igramo kod kuce 21.11. sto je petak, a posle vec u utorak 25.11. gostujemo u Atini. Zna li neko zasto se igra u utorak, kad vec nije u pitanju duplo kolo ? Sledeca EL kod kuce tek 4.12. znaci 10ak dana kasnije.
Elevator Operater Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago 7 minutes ago, TripleJ said: Sa Fenerom igramo kod kuce 21.11. sto je petak, a posle vec u utorak 25.11. gostujemo u Atini. Zna li neko zasto se igra u utorak, kad vec nije u pitanju duplo kolo ? Sledeca EL kod kuce tek 4.12. znaci 10ak dana kasnije. Cudno jer nismo samo mi, celo kolo se igra utorak/sreda te nedelje. Mozda reprezentativni prozor?
Barkley#34 Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago Mislim da je najbolje pomračenje uma u q5, tj. u kafani posle pobede.
Kosjan Willavić Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago Naravno da kosarku poznajem jedno milijardu puta slabije od Zeljka, ali mi je stvarno van pameti ovo klupiranje Osetkovskog kao posmatracu sa strane
Recommended Posts