Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, JPM said: onaj Old school centar koji se samo guzi pod kosem 20 pts, 13 rbd. 4
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Son_of_a_gun said: 20 pts, 13 rbd. Ako ste dovoljno glupi kao mi da proslavite Kamenjaša, onda da.
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago https://nova.rs/sport/evroliga/dzabari-parker-amerika-sad-sahrana-porodica-najnovije-vesti/ jabari putuje u USA https://nova.rs/sport/evroliga/dzabari-parker-amerika-sad-sahrana-porodica-najnovije-vesti/ jabari putuje u USA 1
Todo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 36 minutes ago, odupri se ludilu said: Gledao sam većinu ekipa ove godine ali ne i Asvel. Ima li neko od upućenih da i prokometarise. Komšija neki, oni su igrali protiv njih. Iskreno, mislim da nisu za EK, a ne EL. Gledao sam ih par puta, užas. Ok u Fra igraju malo bolje, ja sam ih hvatao na gostovanjima. Pripremite se za jednog brku sa pozicije 3/4 koji pripaljuje za 3 kako predje centar, procenat 20%.😀 Pozdrav Edited 2 hours ago by Todo
SuperTraktorko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 33 minutes ago, nemanjaol said: Zeljko je izjavio inace da je Dilan skroz zdrav i da ce igrati protiv Asvela, rekao i da ce Murinen igrati. Izjava se moze tumaciti na razlicite nacine Ovo mi zvuci kao da Parker nece videti teren, i da ce mozda nekim prvotimcima da se malo skresu minuti da bi se odmorili. Edited 2 hours ago by SuperTraktorko
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, SuperTraktorko said: Ovo mi zvuci kao da Parker nece videti teren. Pa nece eno ide u Ameriku na sahranu nekog iz porodice. Tuga.
Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, ScepanScekicSto said: https://nova.rs/sport/evroliga/dzabari-parker-amerika-sad-sahrana-porodica-najnovije-vesti/ jabari putuje u USA https://nova.rs/sport/evroliga/dzabari-parker-amerika-sad-sahrana-porodica-najnovije-vesti/ jabari putuje u USA "neko mu je preminuo pa hoće na sahranu." B E N Z I N, ovako se kod nas ne piše VODA!
SuperTraktorko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Pa nece eno ide u Ameriku na sahranu nekog iz porodice. Tuga. Nisam bio video taj post kada sam pisao svoj
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ko vam je kriv kad niste hteli da imate dobre odnose sa Ćokijem. Sad je mogao da vam sredi da ga zadrže na aeordromu zbog procedure i problema sa pasošem. Pa da ga uhvatite ko mi što smo jurili igrače jer su nezadovoljni im dinar nismo platili. 1
TripleJ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ko pamti onu rampu Bruna na Miroticu, cini mi se 40ak sec do kraja, i onda pri pokusaju da spasi loptu, direkt assist Nedovicu na trojku. Sve se crtalo da nas usere jos jednom. Pre toga je promasio jos jednu otvorenu na minut do kraja. 1
kendrick duckworth Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Omašio je zato što se smeškao, a ne klimao glavom. 2
odupri se ludilu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, YAO said: Nece Dzabari ni da se vraca Izvor?
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, odupri se ludilu said: Izvor? https://sportklub.n1info.rs/kosarka/kosarka-ostalo/a52615-MUKE-ZA-PARTIZAN-Kinsi-odlazi-u-SAD/ 6
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Papanikolesku said: Nije samo i isključivo, ali je ogromna krivica trenera. Ne postoji univerzum u kojem se može oprati serija od 0-22 u 4/4, a da stvar bude još crnja ti imaš +20. I to zato što je izgubio uticaj na dešavanja na terenu. Nedopustivo za bilo kog trenera, a ne trenera njegovog iskustva i renomea. Da ti skratim muke - ja sam u pravu. 😇
ChrisJudd Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Juče je saznao vest. Jbg nikad ne znamo šta se iza kulisa dešava, možda je zbog tih problema i bio psihički odsutan svo ovo vreme. U ovakvim situacijama treba biti čovek prema svom zaposlenom, dati mu vremena koliko treba, pa kad se vrati možda bude drugačiji. 8
Dzep Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 20 minutes ago, ChrisJudd said: Juče je saznao vest. Jbg nikad ne znamo šta se iza kulisa dešava, možda je zbog tih problema i bio psihički odsutan svo ovo vreme. U ovakvim situacijama treba biti čovek prema svom zaposlenom, dati mu vremena koliko treba, pa kad se vrati možda bude drugačiji. To je npr jedan od stvari koje zameram klubu. Nema on šta da odlučuje, imao je smrtni slučaj u porodici, van protokola je, odmah se pakuje i ide kući. Ista stvar sa povredom - nema šta Vanja da odlučuje da li će igrati ili ne, doktor odlučuje ko je spreman a ko ne, mora da postoji protokol za takve situacije. Anyway, ovo bi stvarno objasnilo zašto je on izgledao tako nepovezano sa timom a i smušeno na terenu. Stvarno je izgledao kao neko kome nije ni dočega, to u našem dresu nisam video odavno, možda još od Lončara povratnika ili Gurovića u nekim prvim utakmicama
JPM Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Meni bi više imalo smisla da mu je klub dozvolio da provede poslednje dane zajedno sa tom, verovatno jako bliskom, osobom, nego li ovo sad, ali dobro, naravno da treba da prisustvuje sahrani. Tu nam je svima za nauk ona izjava jednog fanatika, Jasikevičiusa, kada je pustio svog prvog centra Augusta Limu da prisustvuje porođaju supruge, u sred plej ofa. Taj odgovor litvanskom novinaru je nešto najbolje što sam ikada čuo. 1
Ne sam Safete Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 4 minutes ago, Dzep said: To je npr jedan od stvari koje zameram klubu. Nema on šta da odlučuje, imao je smrtni slučaj u porodici, van protokola je, odmah se pakuje i ide kući. Ista stvar sa povredom - nema šta Vanja da odlučuje da li će igrati ili ne, doktor odlučuje ko je spreman a ko ne, mora da postoji protokol za takve situacije. Anyway, ovo bi stvarno objasnilo zašto je on izgledao tako nepovezano sa timom a i smušeno na terenu. Stvarno je izgledao kao neko kome nije ni dočega, to u našem dresu nisam video odavno, možda još od Lončara povratnika ili Gurovića u nekim prvim utakmicama Nisam siguran da igraci odlucuju hoce li igrati ili ne. Kod Zeljka ranije nisu igrali dok se skroz ne oporave. Sjećam se Veselog poslije par mjeseci pauze, prva tekma 30ak minuta 7 1
Dzep Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago @Ne sam Safete sinoć je na KZŠ rekao 'kod mene igrači uvek odlučuju da li mogu da igraju ili ne'. Ali ova moja priča zahteva kompetentan tim doktora, određeni mehanizam odlučivanja i što je najvažnije, odgovornost za greške. Zamisli npr situaciju doktor kaže Vanja je spreman, pustiš Vanju da igra, on obnovi povredu. Odmah doktor ćao, nema priče. Razumeš o čemu pričam, automatizacija procesa i nema šta ko ga razmišlja/dogovara se
Son_of_a_gun Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Ok, recimo da ima opravdanje za sinoć, šta ćemo za ostalih devet sinoća?
JPM Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Ok, recimo da ima opravdanje za sinoć, šta ćemo za ostalih devet sinoća? Pa upravo ono što sam napisao. Šta ako je znao da ta osoba broji zadnje dane? Nagađam samo, ali recimo to bi bio legitiman razlog mentalne odsutnosti.
Son_of_a_gun Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Negdje pročitah da je saobraćajka u pitanju. 2
Ne sam Safete Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago 12 minutes ago, Dzep said: @Ne sam Safete sinoć je na KZŠ rekao 'kod mene igrači uvek odlučuju da li mogu da igraju ili ne'. Ali ova moja priča zahteva kompetentan tim doktora, određeni mehanizam odlučivanja i što je najvažnije, odgovornost za greške. Zamisli npr situaciju doktor kaže Vanja je spreman, pustiš Vanju da igra, on obnovi povredu. Odmah doktor ćao, nema priče. Razumeš o čemu pričam, automatizacija procesa i nema šta ko ga razmišlja/dogovara se Slažem se. Da dodam da mislim da je vjerovatno išao na to da nikoga ne forsiraju.
Recommended Posts