Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, le piaf said:

Smej se i dalje, smejaćemo se i mi kad oteramo ovo napredno zlo 🙂

A oteracete ga tako sto prizeljkujete trenera koji (kao i svi najbolji) moze i uvek radi samo sa skupim rosterima ciji mu kvalitetni igraci garantuju da moze da ostvari svoje zamisli? Ajde malo konciznosti

• Like 2
Posted
30 minutes ago, Eddard said:

Klasično SNS preduzeće u kojem Željko nije znao, mogao i hteo više da pliva.

Ovo mi je više puta prošlo kroz glavu.

Čovek je 30ak godina radio u inostranstvu, u klubovima koji kakvi god da su, znalo se ko šta radi i ljudi su radili svoj posao. Ovde je bio prinuđen da se bavi mešetarenjima koja mu u regularnim uslovima ne bi nikad pala na pamet.

Jbt, rasplaka me čovek. Ljudina! Mnogi nisu svesni koliko je Željko veliki. 🖤 

Nikome ništa ne duguje i može da prozove ovo sns govno kako zaslužuje. Ostoja, lično ću ti počupati te presađene, blajhane čuperke!

• Like 5
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ne znam sad da li je dobra ideja izvizdati igrace cim provire iz tunela i tako im ubiti volju (imaju li je?) za pobedom i kosarkom i pre nego sto krene zagrevanje. Ne kazem da nisu zasluzili, apsolutno jesu i to vecina...ali mozda im treba dati makar malo dobre volje na startu, pa da vidimo hoce li prokrvariti da je produze na 40 minuta. Zvizduci kada Bajern napada, a sa druge strane kako se "nasi" pokazu.

Sa razlogom je Zeljko preskocio taj deo i treba to ispostovati - kazem, makar malo. Minut po minut, deonica po deonica. I treba (sto ce biti bas tesko usled sve frustracije) rasclaniti bolokurc od toga da se cimaju ali su glupi. Ako krenu opet po dosadasnjem, raspali po salvi!

Sa druge strane, svakako sam pun razumevanja da na predstavljanju izostanu talasi i oleee, nek si bacaju petaka u tisini.

19 minutes ago, SamoFlacko said:

Bojim se samo da se namjerno ne napravi neko sranje sa prekidom, da ne bude Ostoja "posle mene potop'. 

Jer sta je njegov interes vise, nema mu ostanka na celu Partizana a govno ce pokusati da izvuce sve sto se izvuci moze. 

Ja se ne samo plasim ovoga, vec mislim da su sanse 5% da se ne dogodi. Uveliko oproban recept sa ulica.

Posted

Definitivno bušenje od letos je krenulo na najjače. Kada to sada znamo sve što se poslije dešavalo djeluje kao logičan sled.

Zamisli kakav je Ostoja lik da prejebe jednog Obradovića bez da trepne. Kako da ga Žoc nije provalio ranije?

Okupiće Žoc opet neke ljude i novu energiju kada bolje  vreme dodje. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, le piaf said:

Nadam se i da ove komšije koje su nam otvarale oči ovih dana o nedužnom limaru i sa podsmehom komentarisale neće bar neko vreme priviriti nosem na našu temu

On 11/15/2025 at 12:06 AM, Bobby Shurda said:

Meni je stvarno presmešno šta čitam za Obradovića. Krenuo je da se svaljuje sav neuspeh na njega a kada se pogleda celokupan njegov staž dovedena su tri ozbiljna igrača koja su pravila ozbiljnu razliku u svojim timovima na Evropskom nivou (Panter, Ledej i Parker) skoro cela ova okosnica tima je bila efemerna u svojim timovima ili su igrali za timove koji su donji dom EL i opet je sa ovakvim timom bio na korak od plej-ina. Čovek izvlači maksimum iz ovog tima i skoro svi igrači koji su dovedeni igraju na mnogo većem nivou nego pre dolaska, a ko misli da bi ijedan trener u evropi (i šire) bolje vodio ovakav tim je lud. Ja da sam navijač Partizana iskreno bih tražio kompletnu odgovornost i transparentnost svih u klubu jer se bezobrazno podigao standard svega što iziskuje praćenje kluba a tim je realno po kvalitetu u solidnoj stagnaciji. Ja stvarno ne pušim priču da Željko vuče sve konce i da se pita oko svega, pogotovo što se vidi a i zna da je izuzetno staromodan. 

On 11/15/2025 at 12:44 AM, Bobby Shurda said:

Nisam hteo da kažem da nema odgovornosti nego da nije jedini, evo i sam si napisao kako je sam selektirao ekipu a ja sam upravo i pričao o tome. Valjda postoji neki sportski sektor koji treba da dovodi igrače on može potencijalno da bira između nekog igrača a ja opet kažem da ne postoji transparentnost. On se sam predstavlja kao trener i potencira tu priču a onda se izokola pričaju kako se on pita i razbucava ekipu i igra se GM-a. Pa valjda ima neka hijerarhija u klubu i zašta su neki ljudi iznad njega. Ja opet ponavljam samo da kao navijač bih se tražio transparentnost i da se zna potpuna istina oko sklapanja i funkcionisanje tima a ne ovo rekla-kazala tipično za nase prostore ako već potenciraju na modernizaciji kluba onda neka osim marketinga i navijača malo i sebe modernizuju. Neću više da smaram, znam da sve što se sada piše para oči, iritira pogotovo ako nije iz svog tabora. 

Evo ja obećavam da neću više nikada pisati na vašem topiku nakon ovoga...

U vreme kada sam pisao ovo ljudi su ovde počeli da se opraštaju od sezone ''vidimo se. vi pratite itd'', ovde sam ispao kao da jedem govna a ti si mi to lepo objasnio uz podršku ljudi za koje nisam verovao da mogu da imaju takvo mišljenje. 

A sada kada je ''zlatna koka'' otišla i kada je bilo očigledno da je trebao da se vrši pritisak po svim sektorima i da je epski trula danska, sada će ovi što su se opraštali  i ovi što su se bavili isključivo terenom da vode bitke sa limarima & co. kada je šteta učinjena i kada ste izgubili čoveka koji vas je vratio na mapu.

A ne pišem ovo kao da ja vama solim pamet, nego je ovo plastična situacija zbog čega  živimo u najgorem kazamatu u civilizaciji i što nas jebe ko kako stigne, svi kasno pale i ne bave se stvarima na vreme, zato me toliko iznerviralo, pogodilo  i podstaklo da napišem u startu iako sam u ilegali od redovnog komentarisanja košarke zbog raznoraznih stvari...al dobro sve najbolje (najiskrenije) evo imate jedan ''slanik'' manje.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
42 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Sad je malko jasniji i onaj Miskov seljacki tvit, zar ne

Širim riječ frensisovu.

Sad ozbiljno padalo mi je ovo na pamet nekoliko puta.

Kad sam već tu, jebem li mu majku pošumlljenu.

Kakva je to bolest, ćacizam... zamisli uzdizati se iznad Zeljka u KKu, zamisli šta oni sebi dozvoljavaju u svim sferama.

Fun fact, autokorekt za ćacizam je nacizam.

• Like 6
Posted (edited)

I koji ce k sve onda ovo Paspalju jebote? 

Jedino ako se stvarno limar ne priprema da kidne iz kluba pa je ovaj ovo prihvatio.

Jako gotivim i postujem Paspalja da bih shvatio zasto se uhvatio u kolo sa limarom.

Edited by Golijat
  • Like 5
Posted
22 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

U pravu je papa, jebote, ja u sebi sada osecam abnormalan nalet energije, bukvalno se fizicki manifestuje... Sta ti je dijagnoza, sunce ti...

Nedeljama imam nekih problema sa zdravljem (kojima sam najviše sam kumovao a drugi na listi kontributora je KKP), međutim, od večeras ih nemam. Ne da ih nemam, nego su mi motivi triplirani.

Stvarno bi najbolje za sve bilo da sutra ranom zorom limar objavi da je otišao na službenu put. Međutim, ne pita se samo on, voleo bih da ga gazda natera da dođe u Arenu i da mora da sedi tu i trpi (a svi znamo da gazda to najviše voli, ovo je poslastica za njega...)

• Like 10
Posted
7 minutes ago, fradler said:

Najluđe od svega je što je Želimir hteo da upari Parkera i Dejvisa :s_w:

Back to basketball, konacno 🙂 ja nisam to tako shvatio - mislim, da je Dejvis ostao, ne bi bio doveden Parker, vec neko drugi.

Mada... mozda i bi - jer ko je ocekivao ovakav lelemud stav od Parkera? 

Posted
11 minutes ago, NMX said:

A oteracete ga tako sto prizeljkujete trenera koji (kao i svi najbolji) moze i uvek radi samo sa skupim rosterima ciji mu kvalitetni igraci garantuju da moze da ostvari svoje zamisli? Ajde malo konciznosti

Konciznosti? 😹

Reci ti meni šta "vi" radite po tom pitanju, pošto ga "mi" teramo trenerom koji može i uvek radi sa skupim rosterima

@Bobby Shurda

Imaš moje priznanje, nisam te vređao, niti te omalovažavao, ali jasno je da si bio u pravu 1 kroz 1, dok sam ja imao jako lošu procenu dešavanja. Korekcija stava za mene, tebi uvažavanje svega što si napisao. 

• Like 1
Posted
Just now, le piaf said:

Konciznosti? 😹

Reci ti meni šta "vi" radite po tom pitanju, pošto ga "mi" teramo trenerom koji može i uvek radi sa skupim rosterima

Pa, ne terate ga tim trenerom. To valjda niko i ne misli. Ili je to neki 4D sah gde terate psiha tako sto prihvatate njegovu sargarepu od 20 miliona? No, da ne sirimo, necemo se sloziti ovde.

Ja znam kako ga ja teram. Kako ga tera kolektiv koji on licno finansira?  Nikako. U bilo kojoj situaciji.

• Like 1
Posted
28 minutes ago, Golijat said:

Bold 1: Apsolutno tacno. Sto automatski znaci da su svi pa i Zeljko pristali da rade sa tim, jer bilo je lepo?

Nađi moj prvi post nakon dolaska Željka u KKP. Ako te ne mrzi. Od samog starta ga nismo abolirao od odgovornosti što se upleće u to kolo. Da, da se nisu mešali, još uvek bi radio sa njima. To mu jeste mrlja. 

Bold 2: Jasno. Medjutim, ko je doveo ostale igrace (95% minimum)?

Jasno. I rekao sam da snosi odgovornost za tim i ono što se s njim desilo.

I da, zajebite sa bezveznim odgovaranjem nama kojima ova Zeljkova prica ne pije vodu bas 100%. 

Šta znači ne pije vodu? Ja verujem da je tako kao što je ispričao. Ali, naravno da to nije jedini uzrok svega što se dešava.

• Like 1
Posted
1 minute ago, NMX said:

Pa, ne terate ga tim trenerom. To valjda niko i ne misli. Ili je to neki 4D sah gde terate psiha tako sto prihvatate njegovu sargarepu od 20 miliona? No, da ne sirimo, necemo se sloziti ovde.

Ja znam kako ga ja teram. Kako ga tera kolektiv koji on licno finansira?  Nikako. U bilo kojoj situaciji.

Ne razumem, kojim trenerom ga onda teramo? 

Naravno da ga kolektiv, u ovom slučaju KKP ne tera. Ko je to uopšte rekao? Naveo sam da smo mi ti koji ga moraju oterati. Kad, ne znam, ali znam i čvrsto verujem da hoćemo. I Želimir nam je upravo dao zamaha i elana za novi talas borbe. Da je sreće, i ne samo "nama", nego i "vama", kad si nas tako lepo podelio. 

Posted

@Eddard Lose sam se izrazio sa ovim "ne pije vodu" , prastaj. Mislio sam na to da je ovo obracanje nepotpuno, jer nije ni rec rekao o ostalim stvarima o kojima se imalo dosta za reci. 

• Like 2
Posted

Eh, kakav je ovaj Zeljko... nije ispricao onaj srceparajući deo kad je hvalio Ostoju i svi plakali... 🤣

Brate, kakvi su to kompleksi... ni sef mu ni on (OM) ne mogu da sakriju koliko stvarno čeznu da ih neko voli.

Posted

Veliko postovanje za Zeljka zbog ove konferencije.

Kao sto sam reko, ima moje blanko poverenje i ako nije ni on bezgresan naravno.

Izjebao Ostoju a nije direktno napao igrace i time dolio ulje na vatru.

Msm da je Ostoja zavrsio sa Partizanom (pre ili kasnije) a verovatno i sa normalnim zivotom u Srbiji.

Ocistite govna iz uprave (mada msm da je baaas tesko izvodljivo da ne udju nova) i onda opet da se peva 'Crne kose raspletene bujne'.

Posted

Napravite prekide na Bajernu, EL vas kazni da se igra bez publike, ko tu profitira i čiji je to interes. Ne nasedajte na svaku bućku koju vam ova vlast ponudi. 

• Like 11
Posted

Ma kakvi prekidi

napusavanje na max, i licno mislim da bi trealbali ili nekako organizovati da se izadje u nekom minutu 2 ili 3.cetvtine, da bude live praznjenje hale 

ili ne ulaziti u haly nego biti napolje i napusavati iz svega mozgA

• WOW 1
Posted
1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

Nisam siguran da je uopste svestan sta ga ceka. Da jeste, ostavku bi dao sam jos veceras...

Mozda bi je i podneo, ali mozda ne sme, jer se i ne pita.

• Like 1
Posted

Ma kakav izlazak Šćepane, jesi lud, nema izlaska dok se poslednji atom snage glasa ne ostavi u Areni, pa šta kom zapadne

• Like 3
Posted

Nadam se da Hulja misli da može da drži Ostoju kao Vučelu i Vazuru, o kako bi to epski zajeb bio. Nije svesna ćacad šta ih čeka u narednom periodu na svim nivoima.

• Like 3