SteveFrancis#3 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sad je malko jasniji i onaj Miskov seljacki tvit, zar ne 19 1 2
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 8 minutes ago, YAO said: ย ย ย 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: ล ฤepane ljubi te brat, srkni jednu ljutu i uzmi kriลกku manga, kap ฤe te opaliti. ๐ค ย Pored Ostoje i Ostojiฤa treba dobro iscipelariti i ono zalizano govedo jednom i za svagda zavrลกiti s njim. ljubi te brat.. ovih dana je bilo kriticno... ย sad je sve super ๐ ย ajde malo da premotamo film ย Limarova konferencija za mladog igraca iz Australie, Armstron "blizu" i onda zeljkova konferencija Edited 2 hours ago by ScepanScekicSto 1
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Procenti od ugovora sto posto. Jaoooo, nisi svjesan kako ฤemo te jebati. 2
SamoFlacko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Cudno mi je od starta sto limar iskace sa pricom o budzetu, sto trazi da top 6 bude jedan minimum za Partizan ove godine, jasno je bilo da je igra zapoceta davno. I jbg, igrali smo je i mi svi.ย 5 1
wrach Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da se razumemo, od samog skandiranja nema nista ali skandirati se mora i glavnom kuvaru. Glas cu ostaviti u Areni prekosutra. ย 1 8
Eddard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 25 minutes ago, fancy said: Da se ne laลพemo, onaj ko je spreman da uniลกtiti Univerzitet i ลกkole neฤe prezati ni od uniลกtenja Partizana.ย ลฝeljko je simbol, Arena im se otela, aerodrom tek potvrdio sve to. ย Patoloลกka je to mrลพnja. ย Apsolutno. Zato su mi smeลกne komลกije koje se cerekaju i ismevaju tvrdnje da je Psiho imao uticaja. Da, on ga je doveo, da on mu je davao milione. Ali onog trenutka kad je postao smetnja, morao je da ide. Jebote, pa to se bavi jebenim Topalkom, a neฤe ฤovekom koji je Bog drugoj najveฤoj armiji ljudi u Srbiji. Zna on vrlo dobro ลกta moลพe da izgubi ako se Partizan otme kontroli.ย ย I naravno da to nije jedini, pa ni glavni razlog ลกto ide, veฤ su to rezultati, tj. nedostatak istih. Ali kao ลกto i sam ลฝeljko reฤe, u borbi oko drugih stvari nije mogao da se posveti svom poslu kako treba, male sabotaลพe i igrice, ฤovek je navikao da okrene gazdu Fenera i kaลพe dovedi mi Veselog, Veseli sutra na treningu, a ovde kaลพe zadrลพi Brendona, sutra neki Dilan na treningu. U takvim ฤaci smicalicama i igricama se ลฝeljko ne snalazi, a ne bi ni bilo koji drugi profesionalac. Razumem.ย ย Takoฤe, ostali smo uskraฤeni za bacanje igraฤa pod autobus, i drago mi je ลกto je tako, nauฤio je ลฝeljko neลกto od 2005. naovamo, ali bih svakako voleo da znam ko i kako ga nije jebavao. Opet, ostaje samo njegova odgovornost ลกto je izgubio svlaฤionicu i na tome mogu da mu zamerim. Ali ako nemaลก podrลกku kluba da hoฤeลก nekog da izbaciลก ili kazniลก, jer znaลก da nema para da se dovede neko drugi... Jednoga, ne ide ni to. Pa oni su morali da utope Frenkija da bi bilo para za Bruna, what the actual fuck? ย Klasiฤno SNS preduzeฤe u kojem ลฝeljko nije znao, mogao i hteo viลกe da pliva. Edited 2 hours ago by Eddard 14
ZiS Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Retko vam dolazim u dvoriลกte al sad moramโฆ Kapa dole ลฝeljku, svako ko je opozicija ovom nakaradnom sistemu mora da ima podrลกku svih nasโฆ Nije ovo pitanje sporta, kluba ili bilo ฤega drugog, ovo je pitanje golog opstankaโฆ 24
Jakob Aman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Naลพalost ลฝeljko Rebraฤa nije mogao da doฤe" ๐คฃ 16 5
NikadProtivลฝelimira Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Rebraฤa(ci) morao na put, onaj na koji ฤe i Marli u ฤetvrtak.ย 1
zemljoradnik Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Siguran sam da Marli neฤe biti u Areni u ฤetvrtak.
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago ย 3 minutes ago, Jakob Aman said: Naลพalost ลฝeljko Rebraฤa nije mogao da doฤe" ๐คฃ Procitao sam sjajan komentar ย Nije moga da dodje, nije imalo sta da se kreฤi ๐๐๐๐๐๐ 6
Small Owl Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Moram priznati da su mene uspjeli prejebati, izgledalo je da funkcionisete kao svajcaraki sat, Ostoja da ce se okumiti sa ลฝeljkom, kinte da imate za bacanje..Naivan bio, naivan ฤu i umrijeti. 3
Dzep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kao ลกto sam veฤ rekao, jedva ฤekam ฤetvrtak, sezonska za KKP nikad nije uludo uloลพen novac. Limar se naravno neฤe pojaviti, ลกto je zaista ลกteta jer mogu da doฤem do mesta s kojeg mogu da ga pljunem (ali mi je draลพe moje, ne mogu pored one dole ekipe...), ali to neฤe spreฤiti vaskoliku Grobariju da mu poลพeli sve najgore. Gazda ฤe mu takoฤe popiti porciju. Siguran sam da ฤe i neki od igraฤa popiti porciju, bolje bi im bilo da igraju kao da im ลพivot zavisi od rezultata a ni u tom sluฤaju ne postoji garancija da ฤe ih ljudi poลกtedeti (ja to neฤu moฤi, ne mogu da urlam na ฤoveka u mom dresu, I just can't). 1 1
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nadam se i da ove komลกije koje su nam otvarale oฤi ovih dana o neduลพnom limaru i sa podsmehom komentarisale neฤe bar neko vreme priviriti nosem na naลกu temu 2 3 2
Shonewizard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ali da se govedo osililo (nebitno potpuno je li po nareฤenju) da ulazi u menadลพerisanje i dovodi igraฤe bez znanja trenera, i to jednog ลฝeljka Obradoviฤa. Pa bukvalno jedini benefit of the doubtย koji sam mu davao od starta, jeste to da ฤe biti dovoljno pametan (ili makar nedovoljno glup) da se ne mijeลกa u posao struke ย Pederovanje na maksimuuuuum! 4 3
SteveFrancis#3 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago U pravu je papa, jebote, ja u sebi sada osecam abnormalan nalet energije, bukvalno se fizicki manifestuje... Sta ti je dijagnoza, sunce ti... 1 3 1
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 48 minutes ago, Golijat said: Iskreno, ocekivao sam da Zeljko ne kaze nista, kad ono medjutim... ย Ostoja mora da bude bivsi, sada je 1/1 jasno. ย Par stvari mi je ovde zanimljivo: ย - Ako sam dobro razumeo, Ostoja i Zoran Savic nisu imali normalan odnos? Savic je radio bez ugovora letos. Osetkovski je doveden bez Zeljkovog znanja. Ko je kriv za to, Ostoja ili Zoran? Ja tipujem na Ostoju.ย ย - Ostoja se nije javio Zeljko nakon skandiranja?ย ย - Zeljko sumnja da je budzet toliki? ย - Ono sto nedostaje, prica o igracima. Ovde je Zeljko malo zaobisao ovu pricu. Ko od igraca ga ne slusa? Osetkovski svakako nije medju nosiocima. Ko je aminovao dolazak igraca koji su otkazali poslusnost? Kakve su sankcije protiv tih igraca? Da li je svlacionica izgubljena i ranijih sezona (Naneli, Panter i ekipa)? Ko je odgovoran za to da je atmosfera u ekipi nikakva drugi put u svega 2-3 sezone a da je rezultat toga da se igra totalno raspadne? Ko je odgovoran za igru i stanje na terenu? Ko je odgovoran za stvari na terenu koje se ponavljaju iz sezone u sezonu? ย Svakako postaje jako zanimljivo. Jasno je sada da je Ostoja i zeleo smenu Zeljka nakon svega ovoga i ovakvih rezultata.ย ย Druze, Zeljko je na startu izlaganja (i ne prvi put) rekao da ide jer uzima svu krivicu.ย 4
SamoFlacko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bojim se samo da se namjerno ne napravi neko sranje sa prekidom, da ne bude Ostoja "posle mene potop'.ย Jer sta je njegov interes vise, nema mu ostanka na celu Partizana a govno ce pokusati da izvuce sve sto se izvuci moze.ย 1
Golijat Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, Eddard said: ย Apsolutno. Zato su mi smeลกne komลกije koje se cerekaju i ismevaju tvrdnje da je Psiho imao uticaja. Da, on ga je doveo, da on mu je davao milione. Ali onog trenutka kad je postao smetnja, morao je da ide. Jebote, pa to se bavi jebenim Topalkom, a neฤe ฤovekom koji je Bog drugoj najveฤoj armiji ljudi u Srbiji. Zna on vrlo dobro ลกta moลพe da izgubi ako se Partizan otme kontroli.ย ย I naravno da to nije jedini, pa ni glavni razlog ลกto ide, veฤ su to rezultati, tj. nedostatak istih. Ali kao ลกto i sam ลฝeljko reฤe, u borbi oko drugih stvari nije mogao da se posveti svom poslu kako treba, male sabotaลพe i igrice, ฤovek je navikao da okrene gazdu Fenera i kaลพe dovedi mi Veselog, Veseli sutra na treningu, a ovde kaลพe zadrลพi Brendona, sutra neki Dilan na treningu. U takvim ฤaci smicalicama i igricama se ลฝeljko ne snalazi, a ne bi ni bilo koji drugi profesionalac. Razumem.ย ย Takoฤe, ostali smo uskraฤeni za bacanje igraฤa pod autobus, i drago mi je ลกto je tako, nauฤio je ลฝeljko neลกto od 2005. naovamo, ali bih svakako voleo da znam ko i kako ga nije jebavao. Opet, ostaje samo njegova odgovornost ลกto je izgubio svlaฤionicu i na tome mogu da mu zamerim. Ali ako nemaลก podrลกku kluba da hoฤeลก nekog da izbaciลก ili kazniลก, jer znaลก da nema para da se dovede neko drugi... Jednoga, ne ide ni to. Pa oni su morali da utope Frenkija da bi bilo para za Bruna, what the actual fuck? ย Klasiฤno SNS preduzeฤe u kojem ลฝeljko nije znao, mogao i hteo viลกe da pliva. Bold 1: Apsolutno tacno. Sto automatski znaci da su svi pa i Zeljko pristali da rade sa tim, jer bilo je lepo? ย Bold 2: Jasno. Medjutim, ko je doveo ostale igrace (95% minimum)? ย I da, zajebite sa bezveznim odgovaranjem nama kojima ova Zeljkova prica ne pije vodu bas 100%.ย 3
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, le piaf said: Nadam se i da ove komลกije koje su nam otvarale oฤi ovih dana o neduลพnom limaru i sa podsmehom komentarisale neฤe bar neko vreme priviriti nosem na naลกu temu ย Cuj neduznom limaru, ne postoji neduzna osoba u snsu da je nivo iznad kafe kuvarice a mozda ni ona jer pravi tanju kafu a ostatak nosi kuci. ย Dobronamerne (zaista dobronamerne a svakako je bilo i provokacija) komsije su pisale nesto drugo ali je euforija sada pa da se ne ponavljamo. ย Svakako najbitnije je da je Limar zavrsio sa Partizanom 4
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, NMX said: ย Cuj neduznom limaru, ne postoji neduzna osoba u snsu da je nivo iznad kafe kuvarice a mozda ni ona jer pravi tanju kafu a ostatak nosi kuci. ย Dobronamerne (zaista dobronamerne a svakako je bilo i provokacija) komsije su pisale nesto drugo ali je euforija sada pa da se ne ponavljamo. ย Svakako najbitnije je da je Limar zavrsio sa Partizanom ย Smej se i dalje, smejaฤemo se i mi kad oteramo ovo napredno zlo ๐ ย 1
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago ย ย ย Respekt za Zeljka, realno. Mirno i stalozeno. Izneo samo par cinjenica nakon kojih Ostoja bolje da faksom da ostavku na sve funkcije u SD Partizan i nikada se vise ne pojavi u halama i stadionima.ย ย ย Zeljkova jedina greska je sto ovo nije ranije uradio. Ali onda ne bi bilo takvog efekta.ย ย ย Naravno, snosi i on neku odgovornost, i priznaje, ali nije sve do njega, sto smo i znali, ali sada znamo i na koji nacin nije do njega.
Recommended Posts