NikadProtivŽelimira Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, fancy said: Eeej, ni za jbn. čarter let iz Dubaija... Plus ono laganje za biznis klasu za igrače je baš bilo jajarenje do krova S čim je on sve morao da se nosi Ma sam podatak da jebeni Limar iza leđa Željku Obradoviću pusti igrača da ode i dovede bio to i Bogdan Bogdanović... bilo mi je nezamislivo.
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pa rekao je da uvek stiti igrace, al cim ih nije pomenuo, doovljno ti govori. nije mi se javio posle komentara zeljka za carter let Koliko bole ove stvari psiha na vlasti Pa znate li sta je zajednicko za Brendona Dejvisa i Dylana Osetkovskog? 1
Xpert Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Do kraja sezone jedina misija nam mora biti da limar odjebe iz kluba. 3 1
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago i rekao mu je da treba da zastiti klub i sve od svih napada, ali... "Naravno, znate u kojoj sredini živimo." - Željko Obradović. 4 2
Luchifer89 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 4 minutes ago, ScepanScekicSto said: Pa rekao je da uvek stiti igrace, al cim ih nije pomenuo, doovljno ti govori. nije mi se javio posle komentara zeljka za carter let Koliko bole ove stvari psiha na vlasti Pa znate li sta je zajednicko za Brendona Dejvisa i Dylana Osetkovskog? 90210 Edited 3 hours ago by Luchifer89 1 1 6
le piaf Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koliko sam tužan zbog svega, što je morao da ode, što su mu pune oči suza dok je pričao o dočeku i maloj Minji, toliko mi je sada napunio baterije i dao elana, svojevrstan zamajac svakom partizanovcu da pregazi svakog ćacija koji se nađe na putu između Želimira Partizana i nas. Otišao je sad, da bi se vratio. 3 1
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Luchifer89 said: 90210 😂😂😂😂😂😂 e jebem te lyda
fancy Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Golijat said: Jasno je sada da je Ostoja Ostojin gazda i zeleo smenu Zeljka nakon svega ovoga i ovakvih rezultata podrške studentima. Da se ne lažemo, onaj ko je spreman da uništiti Univerzitet i škole neće prezati ni od uništenja Partizana. Željko je simbol, Arena im se otela, aerodrom tek potvrdio sve to. Patološka je to mržnja. 17
SteveFrancis#3 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Xpert said: Do kraja sezone jedina misija nam mora biti da limar odjebe iz kluba. Nisam siguran da je uopste svestan sta ga ceka. Da jeste, ostavku bi dao sam jos veceras... 5
wrach Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Veliki je Zeljko Obradovic, najveci. Izvini Zeljko i hvala ti ❤️ A posebno hvala sto si nam potvrdio u kakvom vremenu zivimo i nadam se dao snagu da ga promenimo. 2 1
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Odgledao upravo saopstenje...au au Ostoja posle ovoga može komotno da se seli, ne iz Partizana, nego iz zemlje. A moguce da je vec na aerodromu i hvata prvi let. 2
Achtung! Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Očigledno je bilo potrebno da se energija kanališe u nekom drugom smjeru, i da se teret odgovornosti prebaci u susjedno dvorište. Pretpostavljam da će ovo zadovoljiti razjerenu masu, kojoj je bio potreban alternativni krivac, da bi sačuvali Željkov kult partizanštine. Vjerujem da vecina evropskih trenera nije imala autonomiju i integritet kao on, te ovaj primjer sa Osetkovskim, čarter letovima, ne smije i ne moze biti alibi za ipak ključan uzrok raspada, a to je potpuno odsustvo kontrole svlačionice, izgubljen autoritet i promašen koncept tima. Ne vidim objektivno preuzimanje odgovornosti, šta više osjećam prizvuk nekih ranijih konferencija, uz gomilu paušalnih fraza poput pozivanja na sabornost i jedinstvo, a zatim nedvosmislenog targetiranja, paradoksalno. 4 4 1 3
Small Owl Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dobro, Željko je rekao sasvim dovoljno da Ostoja opušteno puši kurac svaku sledeću utakmicu a opet je sakrio dovoljno da ne bi doslo do potpunog raspada sistema. Tako sam ja to shvatio. U ovom momentu, sasvim razuman njegov potez a u interesu kluba. 3
Son_of_a_gun Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Nisam siguran da je uopste svestan sta ga ceka. Da jeste, ostavku bi dao sam jos veceras... Ovo. Na žalost nisam siguran ni da se on sam pita oko toga da li će dati ostavku ili neće. 4
Dzep Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da, Ostoja i gazda mu su od početka sezone radili protiv trenera, misleći da će on mnogo ranije dići ruke. Da, Ostoja laže kao pas oko budžeta, plašim se da smo u mnogo većoj buli nego što je to iko spreman da prizna, ne gledajući ovu sezonu već uzevši u obzir blisku budućnost. Da, Željko je to morao odmah da odjebe i preseče. Jbg, nije, ko da se niko od nas nije zaljubio i jednostavno udario u zid kad je već sve bilo prekasno. Da, ne moram uopšte da imam podatke o tome, vidim da čovek ima zdravstvene probleme. Način na koji priča, brzina reakcija i slično, mi govore da su neki lekovi tu u igri, što nije ništa čudno za čoveka tih godina i u toj profesiji. Šećer/srce/holesterol& gliceridi, choose your fighter. Ostoja mora da odjebe pre ili kasnije. Bolje pre. Kompetentan potpredsednik iz sveta biznisa sa Željkom kao predsednikom (ukoliko bi to on uopšte želeo da radi) bi bio recept za uspeh i pravi način kako se legenda kluba koristi kao štit od mnogih stvari. U nadi da će se to jednog dana desiti, vidimo se u četvrtak u Areni. Kao što rekoh, kralj je mrtav, živeo kralj!! 6
Jakob Aman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ostoja, Ostoja pusi kurac Ostoja! Do sledeceg vidjenja Zeljko legendo!❤️ 1 1
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Achtung! said: Očigledno je bilo potrebno da se energija kanališe u nekom drugom smjeru, i da se teret odgovornosti prebaci u susjedno dvorište. Pretpostavljam da će ovo zadovoljiti razjerenu masu, kojoj je bio potreban alternativni krivac, da bi sačuvali Željkov kult partizanštine. Vjerujem da vecina evropskih trenera nije imala autonomiju i integritet kao on, te ovaj primjer sa Osetkovskim, čarter letovima, ne smije i ne moze biti alibi za ipak ključan uzrok raspada, a to je potpuno odsustvo kontrole svlačionice, izgubljen autoritet i promašen koncept tima. Ne vidim objektivno preuzimanje odgovornosti, šta više osjećam prizvuk nekih ranijih konferencija, uz gomilu paušalnih fraza poput pozivanja na sabornost i jedinstvo, a zatim nedvosmislenog targetiranja, paradoksalno. objektivno preuzimanje odgovornosti? 😂😂😂😂 covek je prvi put u svojoj karijeri podneo ostavku u toku sezone jebote dokle ide mrznja 2
YAO Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pokusavam da shvatim Limarovo dovodjenje Osetkovskog,koji su tu motivi njegovi bili. Kao da je nsmerno busio Zeljka da ovaj ode sam
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jasno mi je odmah bilo da Osetkovskog nije doveo Žoc. Svaka čast čoveku ali on nije ni pedalj bolji od Majka. Prosto nije igrač za taj nivo ambicije. Just now, YAO said: Pokusavam da shvatim Limarovo dovodjenje Osetkovskog,koji su tu motivi njegovi bili. Kao da je nsmerno busio Zeljka da ovaj ode sam Usluga zalizanom...neka.
Luchifer89 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, YAO said: Pokusavam da shvatim Limarovo dovodjenje Osetkovskog,koji su tu motivi njegovi bili. Kao da je nsmerno busio Zeljka da ovaj ode sam Hteo limar da buši surfera, pošto se Saša oženio 2
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, YAO said: Pokusavam da shvatim Limarovo dovodjenje Osetkovskog,koji su tu motivi njegovi bili. Kao da je nsmerno busio Zeljka da ovaj ode sam Uvodjenje Miska Raznatovica... 2
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Šćepane ljubi te brat, srkni jednu ljutu i uzmi krišku manga, kap će te opaliti. 🖤 Pored Ostoje i Ostojića treba dobro iscipelariti i ono zalizano govedo jednom i za svagda završiti s njim. 3 3
Recommended Posts