Son_of_a_gun Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Izbuลกio ga Ostoja ko pseto, mamu mu jebemโฆ Bolje mu je sam da ode dok joลก moลพe. 1
Shonewizard Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Oฤekivano bez senzacionalizma, ali je vrlo jasno u koga je uperen prst i koliko je stvari i mimo parketa zapravo ลกkripalo. ย I ลกto je najvaลพnije, nije ovo zbogom, do sljedeฤeg viฤenja! ย ย 8
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Tegi ima ekskluzivu, kao u stara dobra vremena. Iskreno, nisam ocekivao ovakvu transparentnost. Bacio je lopticu u Ostojino dvoriste. 1
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bravo zeljko ย hvala ti za sve ย sacuvao si igrace... ali ce svejedno dobiti dozu ย a tek ostoja... ย a sad sam ubedjen da se vidimo ponovo 1
fancy Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) "Nadam se i voleo bih da ovo nije zadnji put da sam u Partizanu..."ย โค๏ธ Edited 3 hours ago by fancy 1 13
SteveFrancis#3 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nase je sad da mi izbusimo limara raspalog i ekipicu sa njim 5 1 9
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jaooo jedva cekam cetvrtak ย aaaa pbg i telesport cute ย govnari jedniย 1
Son_of_a_gun Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, fancy said: "Nadam se i voleo bih da nisam zadnji put u Partizanu..."ย โค๏ธ Da iscipelarimo Ostoju napolje a ลฝeljko da bude predsjednik, jedina prava priฤa. 3 1
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mene malo brine zasto su ovih par ljudi napustili UO? Zasto nisu izglasali nepoverenje predsednika i smenili ga? Nemoguce da oni nisu imali sve ove informacije.
jedibojan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Zeljko bukvalno nacrtao stvari. Hvala mu na tome. Nadam se da je svima jasno sta sledi 5
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Alek The Great said: Mene malo brine zasto su ovih par ljudi napustili UO? Zasto nisu izglasali nepoverenje predsednika i smenili ga? Nemoguce da oni nisu imali sve ove informacije. U Srbiji u ovom momentu? ย izasao je onaj ko je mogao i nije nikom duzan... 9
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Gledam rukomet Kadeten-Partizan, oko 300 Grobara na tribini u ล vajcarskoj, raลกirili transparent "ลฝeljko je Partizan", pevaju samo i jedino "Obradoviฤ ลฝeljko" i "Puลกi k.... Ostoja". ย Kad ih se skupi "malฤice" viลกe u ฤetvrtak, biฤe veselo. 3
zvezdale Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 16 minutes ago, ScepanScekicSto said: Jaooo jedva cekam cetvrtak ย aaaa pbg i telesport cute ย govnari jedniย Evo oglasio se pbg. ย ย Edited 3 hours ago by zvezdale
le piaf Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago ย "Nadam se i voleo bih da ovo nije zadnji put da sam u Partizanu" Sve jasno, nacrtao nam je ลกta treba.ย ย ลฝelimire, izvini, i hvala ti.ย ย Ostoja, dobrodoลกao u pakao ๐ซ 11
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne znam za vas, ja sam tek sad dobio energiju i volju da idem nanutakmce ย tek sad cu da mu jebem majku svskog sekunda pa nek sve stane ย koliko ga boli ย Vucicu pederu... koliko ga boli podrska studentima 9
djole Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Raspade se covek dok je pricao o doceku :( ย Dosta jasno i direktno o Ostoji, najebao je. Ono sto mi upada u oci, koliko mlako tj. maltene nista nije rekao u odbranu igraca. Pohvalio je samo one koje je poimence u nekom drugom kontekstu spomenuo (Osetkovski, Milton, Karlik), pre bih rekao da se tu ne bi nesto izvuklo iz konteksta. O ostalima ni reci, ocigledno je razocaran dobrim delom tima i tesko mu je da bas masno laze kako je sve bilo odlicno. 3
NikadProtivลฝelimira Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo je verovatno 5% stvari koje su dovele do kraja, i to one za koje su navijaฤi najviลกe traลพili da ฤuju.ย ย Limarsko pseto je mrtav 'ladan lagao kao pseto na Euronewsu.ย ย Ovde se mislilo da se ลฝeljko neฤka, imamo love, biruckamo, dok limarsko pseto priฤa o laลพnih 27 miliona, a nisu imali para za centra.ย ย ลฝelimiru beskrajno hvala, ลพiv nisam ลกta je sledeฤe.ย 4
fancy Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, NikadProtivลฝelimira said: nisu imali para za centra.ย ย Eeej, ni za jbn. ฤarter let iz Dubaija... Plus ono laganjeย za biznis klasu za igraฤe je baลก bilo jajarenje do krova ย S ฤim je on sve morao da se nosi
FireKeeper Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Auu ladno je Ostoja taj koji je busio Zeljka. Prvo nenamerno jer nโume, a docnije iz sujete. ย Mislim da mu sad opada kosaโฆ oh wait! 1
djurava Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sigurno ovo nije sve i verovatno ima jos dosta toga, al ja ne mogu da razumem jednu stvar. Zasto je ZOC, najtrofejniji trener EL dopusti da pocne sezono u kojoj mu polupismeni Limar dovodi i odvodi igrace.ย 1
Golijat Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Iskreno, ocekivao sam da Zeljko ne kaze nista, kad ono medjutim... ย Ostoja mora da bude bivsi, sada je 1/1 jasno. ย Par stvari mi je ovde zanimljivo: ย - Ako sam dobro razumeo, Ostoja i Zoran Savic nisu imali normalan odnos? Savic je radio bez ugovora letos. Osetkovski je doveden bez Zeljkovog znanja. Ko je kriv za to, Ostoja ili Zoran? Ja tipujem na Ostoju.ย ย - Ostoja se nije javio Zeljko nakon skandiranja?ย ย - Zeljko sumnja da je budzet toliki? ย - Ono sto nedostaje, prica o igracima. Ovde je Zeljko malo zaobisao ovu pricu. Ko od igraca ga ne slusa? Osetkovski svakako nije medju nosiocima. Ko je aminovao dolazak igraca koji su otkazali poslusnost? Kakve su sankcije protiv tih igraca? Da li je svlacionica izgubljena i ranijih sezona (Naneli, Panter i ekipa)? Ko je odgovoran za to da je atmosfera u ekipi nikakva drugi put u svega 2-3 sezone a da je rezultat toga da se igra totalno raspadne? Ko je odgovoran za igru i stanje na terenu? Ko je odgovoran za stvari na terenu koje se ponavljaju iz sezone u sezonu? ย Svakako postaje jako zanimljivo. Jasno je sada da je Ostoja i zeleo smenu Zeljka nakon svega ovoga i ovakvih rezultata.ย
suptil Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, djurava said: Sigurno ovo nije sve i verovatno ima jos dosta toga, al ja ne mogu da razumem jednu stvar. Zasto je ZOC, najtrofejniji trener EL dopusti da pocne sezono u kojoj mu polupismeni Limar dovodi i odvodi igrace.ย Iz mog ugla drzava je resila da se obracuna sa svim strukturama koje je " ruse", imajuci u vidu da je Zeljko podrzao studente bilo je samo pitanje kada i kako ce se obezglaviti Zeljko. Ostoja naredjenje izvrsenje....ย 1 4
Recommended Posts