Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, NikadProtivŽelimira said:

Uskačem u ongoing diskusiju, ali jako bih voleo da čujem kako ljudi sličnog stava vide alternativu, ali neku realističnu. Šta bi to klub, Ostoja, Čakajci i ostali trebalo da urade povodom novonastale situacije, uz podsetnik da imaju skupocen roster na pejčeku, obavezu da igraju košarku još 8 meseci i da moraju da generišu neke novce da ne bismo zaista išli u beton ligu.

Znaju pametni ljudi sta je izlazz..

novi predsednik, zahvaalnica nekolicini igraca, novi trener uz podrsku zeljka koji se povlaci

i to je to...

Posted
Just now, ScepanScekicSto said:

Znaju pametni ljudi sta je izlazz..

novi predsednik, zahvaalnica nekolicini igraca, novi trener uz podrsku zeljka koji se povlaci

i to je to...

2 minutes ago, NikadProtivŽelimira said:

Uskačem u ongoing diskusiju, ali jako bih voleo da čujem kako ljudi sličnog stava vide alternativu, ali neku realističnu. Šta bi to klub, Ostoja, Čakajci i ostali trebalo da urade povodom novonastale situacije, uz podsetnik da imaju skupocen roster na pejčeku, obavezu da igraju košarku još 8 meseci i da moraju da generišu neke novce da ne bismo zaista išli u beton ligu.

Jebiga Šćepane, to tvoje je rešenje ranga - Vučić dode, dođe novi precednik i vlada, rastera SNS poslušnike i privoli Vladiku da se vrati u Srbiju.

Posted
21 minutes ago, NikadProtivŽelimira said:

Budući da su komšije maksimalno angažovane od prvog dana Željkovog dolaska, red je bilo i da isprate glasanjem u anketi. Giveaway - Željko i Jabari.

19 minutes ago, NMX said:

Promil šanse nema da ovo nije anketa koju je neko nabudžio, da li pokojni b92 ili Ostojina marva po mrežama

Nisu potrebne nabudzene ankete, dovoljno je pogledati profile dokazanih grobara po forumima i drustvenim mrezama. I sta se pisalo i pise. To je pravo javno mnenje, i relevantno.

Posted
1 minute ago, ScepanScekicSto said:

moze se i obratiti zvanicnim saopstenjem? Zar ne?

Može, ali će to ostaviti xy nedoumica ma šta napisao. I neće zatvoriti "krug" a rekao bih da vam je to, zarad mira u kući, trenunto najpotrebnije

Posted
14 minutes ago, NikadProtivŽelimira said:

A šta je realistično sa druge strane?

Posted

Nije potreban mir u kući. Nije potreban ni mir u državi dok je ovakvo stanje. Nadam se da Želimir neće anestezirati ovo, kao što očekujem

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, le piaf said:

Nije potreban mir u kući. Nije potreban ni mir u državi dok je ovakvo stanje. Nadam se da Želimir neće anestezirati ovo, kao što očekujem

Je l to paralela izmedju kluba koji ima probleme usled lošijih igara i rezultata i države u kojoj vlada kriminal, lopovluk, mafija i koja uskoro (ako i uopšte) neće imati bilo kakvu budućnost?

Da ne preteruješ malo brt?

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Barkley#34 said:

A šta je realistično sa druge strane?

Realistično je da ne možemo da oteramo igrače, precednika i upravu zato što smo tužni, besni i razočarani što nam je tim (ponovo) implodirao i najveća legenda rešila da je dosta. I što "krvi na rukama" imaju svi u svim strukturama kluba.

Realistično je da u ovom haosu aktuelna uprava i precednik nađu trenera, reše ustanovljene disciplinske probleme i da - ukoliko je pritisak navijača i želja da onu idu - rade na svom exit planu. 

Manje realistično je da postoji neka grupa, neki Partizanovci koji su spremni da uđu i mogu da iznesu finansijske i ostale obaveze koje predstoje, to bi bilo super.

Malo realistično je da sjaše kurta i uzjaše ko god, i samo cepamo gde smo stali. Valjda smo tu lekciju naučili odlaskom Obradovića. Klub je na tankim nožicama, dodatno utanjene odlaskom centralne figure koja je sve to i omogućila.

Biće mnogo lekcija, pouka i krivice, ali ne možeš da srušiš kuću jer je glava porodice napustila istu.

(sve pod pretpostavkom da Željko ne iznese bombastične informacije koje od njega zaista prave martyr-a, tada će se klub svakako urušiti. očekujem da pacifikuje javnost i navijače, u skladu sa nekim svojim ponosom i ljubavi prema klubu. zaista mislim da scenario nije ili su bušili Željka svi njegovi saradnici ili su ga pazili kao malo vode na dlanu. verujem da je negde između)

Posted
2 minutes ago, NMX said:

Je l to paralela izmedju kluba koji ima probleme usled lošijih igara i rezultata i države u kojoj vlada kriminal, lopovluk, mafija i koja uskoro (ako i uopšte) neće imati bilo kakvu budućnost?

Da ne preteruješ malo brt?

KKP je samo jedno od mnogobrojnih ogledala stanja u državi, društvu. 

Meni je Mijailović smetao i pre Željkovog fijaska sa ekipom, rezultatima, igrom. 

Smeta mi režim, i svi njegovi razgranati pipci, kriminal, korupcija, laži i manipulacije ukorenjeni u svaku poru društva. Smeta mi što mi je jedan takav u kući, i da, neću da mu dam mira. 

Posted
Just now, le piaf said:

KKP je samo jedno od mnogobrojnih ogledala stanja u državi, društvu. 

Meni je Mijailović smetao i pre Željkovog fijaska sa ekipom, rezultatima, igrom. 

Smeta mi režim, i svi njegovi razgranati pipci, kriminal, korupcija, laži i manipulacije ukorenjeni u svaku poru društva. Smeta mi što mi je jedan takav u kući, i da, neću da mu dam mira. 

Sve ovo si pisao i pre Zeljkove ostavke?

Posted
14 minutes ago, NikadProtivŽelimira said:

Realistično je da ne možemo da oteramo igrače, precednika i upravu zato što smo tužni, besni i razočarani što nam je tim (ponovo) implodirao i najveća legenda rešila da je dosta. I što "krvi na rukama" imaju svi u svim strukturama kluba.

Realistično je da u ovom haosu aktuelna uprava i precednik nađu trenera, reše ustanovljene disciplinske probleme i da - ukoliko je pritisak navijača i želja da onu idu - rade na svom exit planu.

Mimo trenutnog ispoljavanja besa, cenim da bi se znatan broj navijača složio sa ovim. Međutim, koliko je realno da Ostoja može da nađe trenera i utera raspištoljenu bandu u red, kao i da smiri podele u samoj upravi? Od odgovora na to pitanje zavisi realističnost svega ostalog što si napisao.