Arsenije Pesic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, ScepanScekicSto said: i onfa kao UO imas odresene ruke, pa jel ih do tad nije imao? Jesmo mi 100% sigurni da npr zeljko nije trazio sankcije za neke igrace, a da mu je receno, nemoj sad, dsj da probamo jos malo, puno smo ga platili... Aj' da ne pravimo od Željka istovremeno i velikomučenika i nesposobnog šonju. Jeste, sigurno je klub u eventualnom problemu između Željka i bilo kog igrača stao na stranu igrača. Važi. Već počinje da mi se sere od cele priče, meni lično najveći problem je što smo upravo mi navijači/javnost napravili ovu atmosferu da niko ne sme ništa da kaže, uradi ili se pojavi u javnosti i svi strepe od toga šta će biti na utakmici. Pa jbt šta god da se desilo daj malo da budemo normalni i civilizovani, a ne da se najozbiljnije razmatraju prekid utakmice, uletanja na teren i slične ludosti. 13
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Arsenije Pesic said: Aj' da ne pravimo od Željka istovremeno i velikomučenika i nesposobnog šonju. Jeste, sigurno je klub u eventualnom problemu između Željka i bilo kog igrača stao na stranu igrača. Važi. Već počinje da mi se sere od cele priče, meni lično najveći problem je što smo upravo mi navijači/javnost napravili ovu atmosferu da niko ne sme ništa da kaže, uradi ili se pojavi u javnosti i svi strepe od toga šta će biti na utakmici. Pa jbt šta god da se desilo daj malo da budemo normalni i civilizovani, a ne da se najozbiljnije razmatraju prekid utakmice, uletanja na teren i slične ludosti. al si isekao deo gde ga je klub "zastitio" od miska raznatovica, vucica, andjusa i razno raznih strucnjaka Al da ti odgovorim za ovo, klub mu u problemu daje "podrsku" ali klub pre problema ne cini nista da do tog problema na dodje... I gde si ti video da je nemo pomenuo prekidanje utakmice, uletanje na teren i sl?
fancy Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Arsenije Pesic said: Pa jbt šta god da se desilo daj malo da budemo normalni i civilizovani Naravno 👇 Spoiler 1
Arsenije Pesic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: al si isekao deo gde ga je klub "zastitio" od miska raznatovica, vucica, andjusa i razno raznih strucnjaka Al da ti odgovorim za ovo, klub mu u problemu daje "podrsku" ali klub pre problema ne cini nista da do tog problema na dodje... Kako to tačno zamišljaš da ga klub zaštiti od Vučića, to bi me baš zanimalo da čujem bez imalo ironije. Što se tiče zalizanog da, mogla je posle onog tvita neka reakcija. Što se tiče Anđusa, takvima se samo daje na značaju bilo kakvom reakcijom, a što se tiče ostalih komentara i stručnjaka jbg, ne znam šta očekuješ, da se sa desetinama manjih ili većih anonimusa uđe u neki rat? Uostalom, postoji promil šanse da je Željko otišao zbog bilo čega od navedenog. 1
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Moguce... ne znam... samo kazem, smisao mog pisanja je da su se svi u klubu od marketing strucnjaka do predsednika krili iza imena i prezimena trenera, jer da nisu, ne bi se sve raspalo za 3 dana nego https://vreme.com/mozaik/vreme-saznaje-zeljko-obradovic-se-danas-obraca-javnosti/ 1
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 39 minutes ago, Barkley#34 said: Možda je bilo previše rijalitija, neka se nešto uradi bez javnosti. 36 minutes ago, Son_of_a_gun said: Najbolje da će da se raspravlja sa fakin Ostojom. Kad se valjaš sa svinjom u blatu isto se zaprljate ali svinja uživa u tom. Ako se Željko bude oglašavao ubijeđen sam da će reći samo ono i onoliko koliko procijeni da je u interesu klubu, ništa više. Nisam ni mislio da treba javno da se macuje sa Ostojom, nego da se obrati navijacima Partizana.
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 21 minutes ago, Arsenije Pesic said: Već počinje da mi se sere od cele priče, meni lično najveći problem je što smo upravo mi navijači/javnost napravili ovu atmosferu da niko ne sme ništa da kaže, uradi ili se pojavi u javnosti i svi strepe od toga šta će biti na utakmici. Pa jbt šta god da se desilo daj malo da budemo normalni i civilizovani, a ne da se najozbiljnije razmatraju prekid utakmice, uletanja na teren i slične ludosti. I sa ovim strahom se žestoko preteruje. Ispada da se do sada već danima kampuje pred gajbama igrača i da ne smeju ni na terasu da izađu.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ljudi, dozovite se pameti. Naravno da je mnogo truleži u svakoj pori ovog društva pa i u sportu pa i u KKP, ali od svih mogućih i nemogućih scenarija ubedljivo najrealniji je onaj da je Željko otišao zbog loših rezultata i njegove lične procene da će sa ovom grupom igrača (ili možda bolje reći karaktera) teško izaći na zelenu granu ove sezone. Ništa od ovog ne bi bilo da su rezultati dobri, a zašto nisu bili dobri - najveća krivica je jebiga njegova, kao i uvek u sportu. Sve ostalo je standardni folklor za ove prostore, miks mitomanije, kulta ličnosti, ogromnih emocija i čiste radikalštine. Nadam se da ćemo čuti Željkovu stranu priče, to je dobro za sve faktore ovde. 17
Arsenije Pesic Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 2 minutes ago, Barkley#34 said: I sa ovim strahom se žestoko preteruje. Ispada da se do sada već danima kampuje pred gajbama igrača i da ne smeju ni na terasu da izađu. Ne znam da li izlaze na terasu, ali verujem da postoji strah od toga da nešto može da im se desi na ulici, treningu, utakmici. Polupani su prozori dok je trajao trening i meni na primer ne bi bilo svejedno. Ali ne mislim samo na to. Stvorila se i atmosfera da je svako ko bude seo na klupu posle Željka veleizdajnik. Pa nije ni čudo da niko neće da vodi ni trening. I tako dalje, mnogo nenormalnih stvari. 2
ScepanScekicSto Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 1 minute ago, Arsenije Pesic said: Ali ne mislim samo na to. Stvorila se i atmosfera da je svako ko bude seo na klupu posle Željka veleizdajnik. Pa nije ni čudo da niko neće da vodi ni trening. I tako dalje, mnogo nenormalnih stvari. vidis kako nam se ugao gledanja razlikuje... ja npr ovo smatram da to sto se niko nije pojavio na trening (ako je istina) vid podrske nekome ili necemu o cemu nemamo informacije, jer nam je vrli predsednik rekao da su neki igraci i psovali strucni stab. valjda smo zato i svi razliciti
Barkley#34 Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Stvorila se atmosfera na mrežama. U stvarnosti su stakla polupana zbog naleta mase i guranja. Nakon početnog napušavanja i to ne masovnog, Vanja je saslušan i dobio je aplauz. Imamo gomilu primera iz sveta kako izgleda kada navijači zaista žele da naude igračima. Ništa od toga nije viđeno u subotu niti narednih dana. Nemojmo preterivati. Dodatno, vrh organizovanih očigledno ne želi nerede (verovatno su za dobru cifru zauzeli takav stav), a ostali sigurno neće bacati m-koktele na teren. Biće negativna atmosfera, napušavanje na max i verovatno će nešto poleteti na teren i to je to. Eto, glavni krivac ili "krivac" je preuzeo odgovornost i otišao a sad da vidimo šta je sa ostalim krivcima. Pa da vidimo da li će Ostoja opet da glumi nobles i prodaje fejk korpo maglu i da li će skupo plaćeni lelemudi opet da dobijaju bezuslovnu podršku dok ih boli paja što se raspadaju a platica leže na račun. 2
SteveFrancis#3 Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 15 minutes ago, Arsenije Pesic said: Ali ne mislim samo na to. Stvorila se i atmosfera da je svako ko bude seo na klupu posle Željka veleizdajnik. Pa nije ni čudo da niko neće da vodi ni trening. I tako dalje, mnogo nenormalnih stvari. Svakako da nece biti veleizdajnik, ali nema potrebe davati legitimitet ovoj upravi i stvarati privid normalnosti. Za KKP je najgore sto moze da se desi sada da ostane ova ekipa i svi pocnu da se ponasaju kao da je sve redovno. Nije. I nece ni biti. Do dubinskog ciscenja. Mene recimo cudi da ti to ne vidis. 4
NikadProtivŽelimira Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago 17 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Svakako da nece biti veleizdajnik, ali nema potrebe davati legitimitet ovoj upravi i stvarati privid normalnosti. Za KKP je najgore sto moze da se desi sada da ostane ova ekipa i svi pocnu da se ponasaju kao da je sve redovno. Nije. I nece ni biti. Do dubinskog ciscenja. Mene recimo cudi da ti to ne vidis. Ovoj upravi je legimitet davao i Željko do pre 5 dana. I svi mi na neki pasivniji način. Naravno da klub mora da nađe način i da stvori nekakav privid normalnosti. Imamo još 8 meseci košarke koju moramo da iznesemo.
Arsenije Pesic Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 5 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Svakako da nece biti veleizdajnik, ali nema potrebe davati legitimitet ovoj upravi i stvarati privid normalnosti. Za KKP je najgore sto moze da se desi sada da ostane ova ekipa i svi pocnu da se ponasaju kao da je sve redovno. Nije. I nece ni biti. Do dubinskog ciscenja. Mene recimo cudi da ti to ne vidis. Pa ne vidim. Da, imamo snsovca na čelu kluba. Kao što smo ga imali i prethodnih x godina. Ne vidim i ne razumem kako je on postao gori od trenutka kada se Karlik povredio i kada se ispostavilo da se igrač kojeg su trener i sportski direktor planirali kao najvažnijeg epski raspao. Aj' da vidimo da li je sportski sektor tražio adekvatne zamene i igrača x,y,z.. a Ostoja rekao ne može, onda mogu da uperim prstom u Ostoju i kažem kriv je. Da li je Ostoja trebalo ranije da reaguje na ponašanje igrača i odnos prema obavezama? Verovatno da. Ja bih im bar jedno 5 puta ove sezone jebao mater za ono što su pružili na terenu. S druge strane, Željko je pre možda dve nedelje na kzš posle utakmice jasno rekao da on nije video nedovoljno zalaganje i nedovoljnu borbenost igrača, da nije to problem. Prosto bih voleo da čujem neki konkretniji propust Ostoje u tom smislu. Ispadoh njegov bot sada, ali je on najlakša meta ovde, najlakše je sve svaliti na njega. Nemam ništa protiv da se komplet sve u klubu promeni, do čistačice. Imam problem se to radi bez ikakvog smisla i plana i ne mogu da poverujem da je jedini put da sada sve spalimo i krenemo od neke nule. 2 1
ScepanScekicSto Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago (edited) Najlakse svaliti sve na Ostoju u ovom armagedonu gde su svi preuzeli toliki trazenu odgovornost, sem njega? Oce to, oce... I nagradno pitanje, zasto jos uvek nksu pustene karte za Bajern? Edited 2 minutes ago by ScepanScekicSto
Recommended Posts