Arsenije Pesic Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 3 hours ago, ScepanScekicSto said: i onfa kao UO imas odresene ruke, pa jel ih do tad nije imao? Jesmo mi 100% sigurni da npr zeljko nije trazio sankcije za neke igrace, a da mu je receno, nemoj sad, dsj da probamo jos malo, puno smo ga platili... Aj' da ne pravimo od Željka istovremeno i velikomučenika i nesposobnog šonju. Jeste, sigurno je klub u eventualnom problemu između Željka i bilo kog igrača stao na stranu igrača. Važi. Već počinje da mi se sere od cele priče, meni lično najveći problem je što smo upravo mi navijači/javnost napravili ovu atmosferu da niko ne sme ništa da kaže, uradi ili se pojavi u javnosti i svi strepe od toga šta će biti na utakmici. Pa jbt šta god da se desilo daj malo da budemo normalni i civilizovani, a ne da se najozbiljnije razmatraju prekid utakmice, uletanja na teren i slične ludosti. 9
ScepanScekicSto Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago 3 minutes ago, Arsenije Pesic said: Aj' da ne pravimo od Željka istovremeno i velikomučenika i nesposobnog šonju. Jeste, sigurno je klub u eventualnom problemu između Željka i bilo kog igrača stao na stranu igrača. Važi. Već počinje da mi se sere od cele priče, meni lično najveći problem je što smo upravo mi navijači/javnost napravili ovu atmosferu da niko ne sme ništa da kaže, uradi ili se pojavi u javnosti i svi strepe od toga šta će biti na utakmici. Pa jbt šta god da se desilo daj malo da budemo normalni i civilizovani, a ne da se najozbiljnije razmatraju prekid utakmice, uletanja na teren i slične ludosti. al si isekao deo gde ga je klub "zastitio" od miska raznatovica, vucica, andjusa i razno raznih strucnjaka Al da ti odgovorim za ovo, klub mu u problemu daje "podrsku" ali klub pre problema ne cini nista da do tog problema na dodje... I gde si ti video da je nemo pomenuo prekidanje utakmice, uletanje na teren i sl?
fancy Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago 8 minutes ago, Arsenije Pesic said: Pa jbt šta god da se desilo daj malo da budemo normalni i civilizovani Naravno 👇 Spoiler 1
Arsenije Pesic Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: al si isekao deo gde ga je klub "zastitio" od miska raznatovica, vucica, andjusa i razno raznih strucnjaka Al da ti odgovorim za ovo, klub mu u problemu daje "podrsku" ali klub pre problema ne cini nista da do tog problema na dodje... Kako to tačno zamišljaš da ga klub zaštiti od Vučića, to bi me baš zanimalo da čujem bez imalo ironije. Što se tiče zalizanog da, mogla je posle onog tvita neka reakcija. Što se tiče Anđusa, takvima se samo daje na značaju bilo kakvom reakcijom, a što se tiče ostalih komentara i stručnjaka jbg, ne znam šta očekuješ, da se sa desetinama manjih ili većih anonimusa uđe u neki rat? Uostalom, postoji promil šanse da je Željko otišao zbog bilo čega od navedenog. 1
ScepanScekicSto Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Moguce... ne znam... samo kazem, smisao mog pisanja je da su se svi u klubu od marketing strucnjaka do predsednika krili iza imena i prezimena trenera, jer da nisu, ne bi se sve raspalo za 3 dana nego https://vreme.com/mozaik/vreme-saznaje-zeljko-obradovic-se-danas-obraca-javnosti/ 1
Kooineeperk Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago 39 minutes ago, Barkley#34 said: Možda je bilo previše rijalitija, neka se nešto uradi bez javnosti. 36 minutes ago, Son_of_a_gun said: Najbolje da će da se raspravlja sa fakin Ostojom. Kad se valjaš sa svinjom u blatu isto se zaprljate ali svinja uživa u tom. Ako se Željko bude oglašavao ubijeđen sam da će reći samo ono i onoliko koliko procijeni da je u interesu klubu, ništa više. Nisam ni mislio da treba javno da se macuje sa Ostojom, nego da se obrati navijacima Partizana.
Barkley#34 Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago 21 minutes ago, Arsenije Pesic said: Već počinje da mi se sere od cele priče, meni lično najveći problem je što smo upravo mi navijači/javnost napravili ovu atmosferu da niko ne sme ništa da kaže, uradi ili se pojavi u javnosti i svi strepe od toga šta će biti na utakmici. Pa jbt šta god da se desilo daj malo da budemo normalni i civilizovani, a ne da se najozbiljnije razmatraju prekid utakmice, uletanja na teren i slične ludosti. I sa ovim strahom se žestoko preteruje. Ispada da se do sada već danima kampuje pred gajbama igrača i da ne smeju ni na terasu da izađu.
Chaos Is Me Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Ljudi, dozovite se pameti. Naravno da je mnogo truleži u svakoj pori ovog društva pa i u sportu pa i u KKP, ali od svih mogućih i nemogućih scenarija ubedljivo najrealniji je onaj da je Željko otišao zbog loših rezultata i njegove lične procene da će sa ovom grupom igrača (ili možda bolje reći karaktera) teško izaći na zelenu granu ove sezone. Ništa od ovog ne bi bilo da su rezultati dobri, a zašto nisu bili dobri - najveća krivica je jebiga njegova, kao i uvek u sportu. Sve ostalo je standardni folklor za ove prostore, miks mitomanije, kulta ličnosti, ogromnih emocija i čiste radikalštine. Nadam se da ćemo čuti Željkovu stranu priče, to je dobro za sve faktore ovde. 9
Arsenije Pesic Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago 2 minutes ago, Barkley#34 said: I sa ovim strahom se žestoko preteruje. Ispada da se do sada već danima kampuje pred gajbama igrača i da ne smeju ni na terasu da izađu. Ne znam da li izlaze na terasu, ali verujem da postoji strah od toga da nešto može da im se desi na ulici, treningu, utakmici. Polupani su prozori dok je trajao trening i meni na primer ne bi bilo svejedno. Ali ne mislim samo na to. Stvorila se i atmosfera da je svako ko bude seo na klupu posle Željka veleizdajnik. Pa nije ni čudo da niko neće da vodi ni trening. I tako dalje, mnogo nenormalnih stvari.
ScepanScekicSto Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago 1 minute ago, Arsenije Pesic said: Ali ne mislim samo na to. Stvorila se i atmosfera da je svako ko bude seo na klupu posle Željka veleizdajnik. Pa nije ni čudo da niko neće da vodi ni trening. I tako dalje, mnogo nenormalnih stvari. vidis kako nam se ugao gledanja razlikuje... ja npr ovo smatram da to sto se niko nije pojavio na trening (ako je istina) vid podrske nekome ili necemu o cemu nemamo informacije, jer nam je vrli predsednik rekao da su neki igraci i psovali strucni stab. valjda smo zato i svi razliciti
Recommended Posts