Arsenije Pesic Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago 3 hours ago, ScepanScekicSto said: i onfa kao UO imas odresene ruke, pa jel ih do tad nije imao? Jesmo mi 100% sigurni da npr zeljko nije trazio sankcije za neke igrace, a da mu je receno, nemoj sad, dsj da probamo jos malo, puno smo ga platili... Aj' da ne pravimo od Željka istovremeno i velikomučenika i nesposobnog šonju. Jeste, sigurno je klub u eventualnom problemu između Željka i bilo kog igrača stao na stranu igrača. Važi. Već počinje da mi se sere od cele priče, meni lično najveći problem je što smo upravo mi navijači/javnost napravili ovu atmosferu da niko ne sme ništa da kaže, uradi ili se pojavi u javnosti i svi strepe od toga šta će biti na utakmici. Pa jbt šta god da se desilo daj malo da budemo normalni i civilizovani, a ne da se najozbiljnije razmatraju prekid utakmice, uletanja na teren i slične ludosti. 2
ScepanScekicSto Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago 3 minutes ago, Arsenije Pesic said: Aj' da ne pravimo od Željka istovremeno i velikomučenika i nesposobnog šonju. Jeste, sigurno je klub u eventualnom problemu između Željka i bilo kog igrača stao na stranu igrača. Važi. Već počinje da mi se sere od cele priče, meni lično najveći problem je što smo upravo mi navijači/javnost napravili ovu atmosferu da niko ne sme ništa da kaže, uradi ili se pojavi u javnosti i svi strepe od toga šta će biti na utakmici. Pa jbt šta god da se desilo daj malo da budemo normalni i civilizovani, a ne da se najozbiljnije razmatraju prekid utakmice, uletanja na teren i slične ludosti. al si isekao deo gde ga je klub "zastitio" od miska raznatovica, vucica, andjusa i razno raznih strucnjaka Al da ti odgovorim za ovo, klub mu u problemu daje "podrsku" ali klub pre problema ne cini nista da do tog problema na dodje... I gde si ti video da je nemo pomenuo prekidanje utakmice, uletanje na teren i sl?
fancy Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 8 minutes ago, Arsenije Pesic said: Pa jbt šta god da se desilo daj malo da budemo normalni i civilizovani Naravno 👇 Spoiler
Recommended Posts